Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.516
Πόντοι
12.756
E ωραια, δημοτικες εκλογες ερχονται, ας μαυριστει ο δημαρχος. Δεν βλεπω πού ειναι το προβλημα

πολυ σωστα , αν και ειμαι σιγουρος οτι μια εβδομάδα πριν θα ξεκινησουν να το φτιάχνουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.516
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξύ, όσοι δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα έχουν ξεσκιστεί να σχολιάζουν. Που να τους πει κάποιος ότι στη Ρόδο κάνει πάρτυ από τη μια μεριά Αλβανική μαφία και από την άλλη πλυντήριο εξ Αθηνών και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι στημένο γιατί το συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν τον φτάνουν με τίποτα όσο καιρό τρέχουν ξοπίσω του.

Φτάσανε οι Αλβανοι εκει κάτω ρε πουστη μου ;;;

ΥΓ ξερεις οτι μολις δει ο Λακης την φωτο θα στην βαζει σε καθε μηνυμα σου :wanker::wanker::wanker:
Αλλα σε εχει ιγκνορ :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Απολύτως σωστος. Για τους ψήστες που δουλευουν σε 60 βαθμους και παιρνουν 800 ευρω δεν ειδα αναλογη ευαισθητοποιηση. Ξαφνικα βρεθηκαν ενα σωρο αυτοκλητοι "σωτηρες" για εναν σερβιτορο που φιλησε κατουρημενες ποδιές για να παρει αυτη τη θεση. Μεχρι και ενας περιεργος συνδικαλιστης, "εκπροσωπος" (με το ζορι) του εργαζομενου, με μουστακι και πουκαμισο δεκαετιας 1970 που μιλουσε για εργασιακους μεσαιωνες.

"Δεν υπαρχει μεσαιωνας" λεει ο εργαζομενος, "εγω το θελω αυτο". Οχι, δεν ξερεις εσυ. Θα σε προστατευσουμε. Ρε δεν θελω. Οχι, θα κλεισουμε το μαγαζι και θα κάνεις κατι αλλο, αξιοπρεπές. ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Θα θέλεις. Τελος.

Και τωρα τι θα γινει, που ξεσηκωθηκε το συμπαν? Ο εργαζομενος θα χασει το μισθο και τα φιλοδωρηματα του. Μπραβο ρε μαγκες. Προστατευσατε τον εργαζομενο. Ουστ γιδια.
Γιατί να κλείσει το μαγαζί; Τις παρανομες ξαπλώστρες να ξηλώσει και μια χαρά θα λειτουργεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί να κλείσει το μαγαζί; Τις παρανομες ξαπλώστρες να ξηλώσει και μια χαρά θα λειτουργεί.
Ε ναι ρε φιλε, θα κλεισει. Αν του κοψεις το μισο του εισοδημα, τι θα κανει? Και δεν καταλαβα, τελικα το προβλημα ποιο ηταν? Ο εργαζομενος που βρεχοταν ή οι παρανομες κατασκευες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Προσεχε μη σκισεις το στριγκακι που φορας. Ρε χαζοχαζε ελληνας ειμαι. Απλα οταν εσυ πετουσες χαρταετο εγω βρηκα προσφορο εδαφος για επενδυσεις.
Μπράβο ρε Βούλγαρο, άλλος ένας θεσμικός επενδυτής του μπου......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.516
Πόντοι
12.756
Οπου μαζευονται Αλβανοι ειναι λογικο επακολουθο να κατσικωθει και η μαφια τους

Γαμημένοι Αλβανοι, θα επρεπε να τους διωξουμε ολους , απο τους πρωτους που ηρθαν τότε μεχρι και τις επομενες γενιές που εκαναν εδω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Φτάσανε οι Αλβανοι εκει κάτω ρε πουστη μου ;;;

ΥΓ ξερεις οτι μολις δει ο Λακης την φωτο θα στην βαζει σε καθε μηνυμα σου :wanker::wanker::wanker:
Αλλα σε εχει ιγκνορ :confused:
Πες του πως εγώ είμαι ο σερβιτόρος που κολυμπάει στη θάλασσα και στα Ευρώ αφού μ έχει ιγνορ.

Αν και θα μπει "χωρίς να έχει λογκάρει" και θα τα διαβάσει λέει η διαίσθηση μου :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Ε ναι ρε φιλε, θα κλεισει. Αν του κοψεις το μισο του εισοδημα, τι θα κανει? Και δεν καταλαβα, τελικα το προβλημα ποιο ηταν? Ο εργαζομενος που βρεχοταν ή οι παρανομες κατασκευες?
Οι παράνομες κατασκευές ξεκάθαρα. Δε μπορεί ο κάθε μαλάκας να κάνει ότι του καπνίσει, όπου του καπνίσει για να γεμίσει την τσέπη του. Και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Έχει ήδη φάει δυο πρόστιμα για τις κατασκευές αλλά στ' αρχίδια του.
Ο εργαζόμενος που βρέχεται το κάνει συνειδητά και δεν υπάρχει κάτι παράνομο σε αυτόν τον τρόπο δουλειάς. Γι'αυτόν ειδικά δε βλέπω κάποιο θέμα.
Αυτό όμως δεν αναιρεί την παρανομία του μαγαζατορα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.516
Πόντοι
12.756
Πες του πως εγώ είμαι ο σερβιτόρος που κολυμπάει στη θάλασσα και στα Ευρώ αφού μ έχει ιγνορ.

Αν και θα μπει "χωρίς να έχει λογκάρει" και θα τα διαβάσει λέει η διαίσθηση μου :coffee:

Παντως αυτος με το μπιτσομπαρο λενε καθε χρόνο τρωει κατι προστίματα για πλωτες κατασκευες μεσα στην θαλασσα κτλ

Σε αυτον δεν ειχε ακυρωθεί και η συναυλία του Ρέμου ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Παντως αυτος με το μπιτσομπαρο λενε καθε χρόνο τρωει κατι προστίματα για πλωτες κατασκευες μεσα στην θαλασσα κτλ

Σε αυτον δεν ειχε ακυρωθεί και η συναυλία του Ρέμου ;
Άστο, έτσι κι αλλιώς πληρώνεις ένα προστιματάκι και μέχρι να έρθει η δικάσιμος είναι χειμώνας και οι κατασκευές ξηλώνονται. Η συναυλία του Ρέμου είχε ακυρωθεί λόγω κοβιντ γιατί τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ της αστυνομίας τελευταία στιγμή "θυμήθηκαν να πάνε να ελέγξουν" τραπεζοκαθίσματα αποστάσεις κλπ κλπ

Τζάμπα ταξιδέψαμε για το event τόσο δρόμο για έναν μπούστη διευθυντή ασφαλείας που, μάντεψε, φυσικά πλέον είναι σπίτι του. :rockon::rockon:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Δεν χρειαζεται να τρεχω για να μου κοβεται η μεση. Ενοικια εισπραττω απο πρωτευουσα του π.α. μπλοκ . Επομενως, κλαιν-μαιν καρολαιν

Δηλαδή η Ζάιον είναι πρωτεύουσα του ανατολικού μπλόκ;

@antisthenis μπορώ να αλλάξω το nick μου σε Nebuchadnezzar ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Σε άλλα νέα της ημέρας η Δόμνα φινετσάτη, η Τζορτζια χωρίς σουτιέν ορκομωσίας και εντελώς τυχαία το βρήκα αυτό, ο Μητσοτάκης για τις ελιές παίρνει 3279,52 ευρώ επιδότηση.
1688379311226.png

1688379366222.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γαμημένοι Αλβανοι, θα επρεπε να τους διωξουμε ολους , απο τους πρωτους που ηρθαν τότε μεχρι και τις επομενες γενιές που εκαναν εδω
Και ποιος θα επιδιορθωνε το αυτοκινητο σου οταν παθαινε ζημια?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.173
Πόντοι
6.056
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

vouli_orkomwsia__83_.jpg

ο τυπος ειναι για τον Βερτη των Τιράνων , κοντομάνικο 3 κουμπια πανω ανοιχτα , ουτε μια καδένα στον λαιμο , ουτε καμια φα-κα-ντορο στο χέρι ,, τιποτα ρε πουστη μου ...
Γκομενος Ζωης"Θα κρατησει πολυ αυτο?",Τζωρτζια "Αντε να ξεμπερδευουμε να παμε να αραξουμε πουθενα",Ζωη"Με θυμαστε ρε πουστηδες?",ετοιμη να μοιρασει απλοχερα αγαπη:confused::confused::confused::coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Γκομενος Ζωης"Θα κρατησει πολυ αυτο?",Τζωρτζια "Αντε να ξεμπερδευουμε να παμε να αραξουμε πουθενα",Ζωη"Με θυμαστε ρε πουστηδες?",ετοιμη να μοιρασει απλοχερα αγαπη:confused::confused::confused::coffee:
Μπα δεν νομίζω ότι θα μιλάει πολύ. Θα τσιμπάει το πακέτο θα λέει 5 λαλακιες κ τέλος. Δεν ήξερα όμως ότι ο Μπιμπιλας και Τζώρτζια ήταν υποψήφιοι και εκλέχτηκαν κιόλας.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Και τωρα τι θα γινει, που ξεσηκωθηκε το συμπαν? Ο εργαζομενος θα χασει το μισθο και τα φιλοδωρηματα του. Μπραβο ρε μαγκες. Προστατευσατε τον εργαζομενο. Ουστ γιδια.
είναι κακόγουστο, παρακμιακό, χυδαία επίδειξη τρυφηλότητας.
οι πελάτες, απορώ, κολυμπώντας πήγαν εκεί; αι είναι καλά εκεί;
και πώς δίνουν την παραγγελία;
γιατί δεν παίρνει ένα βαρκάκι ο σερβιτόρος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom