Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Σιγα- σιγα το πας κι εσυ οπως και ο αλλος (ο barock) . Που το επαιζε φραγκατος επιχειρηματιας αλλα τελικα ξεσκεπαστηκε, γιατι δουλευε εποχιακος σερβιτορος στη Ροδο. Καλα το πας, συνεχισε ετσι. Μεχρι να μας πεις το μυστικο. Δηλαδη οτι δουλευεις εποχιακο γκαρσονακι σε διαφορα τουριστικα νησια. Μην ανησυχεις ομως η δουλεια δεν ειναι ντροπη.

Είδες μωρή κουράδα πόσα κονομάω σερβιτόρος στη Ρόδο πλατσουρίζοντας στη θάλασσα και ζήλεψε η σουφρα σου;;

ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
Είδες πόσα κονομάω σερβιτόρος στη Ρόδο πλατσουρίζοντας στη θάλασσα και ζήλεψε η σουφρα σου;;
Δεν χρειαζεται να τρεχω για να μου κοβεται η μεση. Ενοικια εισπραττω απο πρωτευουσα του π.α. μπλοκ . Επομενως, κλαιν-μαιν καρολαιν

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Δεν χρειαζεται να τρεχω για να μου κοβεται η μεση. Ενοικια εισπραττω απο πρωτευουσα του π.α. μπλοκ . Επομενως, κλαιν-μαιν καρολαιν

Έχει ανατολικό μπλοκ στο Μάτριξ;

• Χαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λυπούνται τους σερβιτόρους που βγάζουν 200 ευρώ μεροκάματο και άλλα 100 από τα τιπς δουλεύοντας με μουσική, κερασμένα ποτά και φαγητό στην παραλία με τις σαγιονάρες...

και δεν λυπάται κανένας τα χιλιάδες παιδιά που δουλεύουν για 30 ευρώ 8-10 ώρες ξεφορτώνοντας κάτω από τον ήλιο....

και νομίζουν ότι αυτό που δείχνει το βίντεο είναι σκληρή δουλειά...

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Απολύτως σωστος. Για τους ψήστες που δουλευουν σε 60 βαθμους και παιρνουν 800 ευρω δεν ειδα αναλογη ευαισθητοποιηση. Ξαφνικα βρεθηκαν ενα σωρο αυτοκλητοι "σωτηρες" για εναν σερβιτορο που φιλησε κατουρημενες ποδιές για να παρει αυτη τη θεση. Μεχρι και ενας περιεργος συνδικαλιστης, "εκπροσωπος" (με το ζορι) του εργαζομενου, με μουστακι και πουκαμισο δεκαετιας 1970 που μιλουσε για εργασιακους μεσαιωνες.

"Δεν υπαρχει μεσαιωνας" λεει ο εργαζομενος, "εγω το θελω αυτο". Οχι, δεν ξερεις εσυ. Θα σε προστατευσουμε. Ρε δεν θελω. Οχι, θα κλεισουμε το μαγαζι και θα κάνεις κατι αλλο, αξιοπρεπές. ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Θα θέλεις. Τελος.

Και τωρα τι θα γινει, που ξεσηκωθηκε το συμπαν? Ο εργαζομενος θα χασει το μισθο και τα φιλοδωρηματα του. Μπραβο ρε μαγκες. Προστατευσατε τον εργαζομενο. Ουστ γιδια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Εμεις ξερουμε το καλό του , αυτος πανω στην αναγκη του δεν μπορει να κρινει

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.909
Πόντοι
12.056
Δεν εχω προβλημα με το τι επαγγελεται ο καθενας. Ή τι χρηματα εχει. Με τα ψεμματα ομως εχω ενα θεματακι.
mazeυτηκαν εδω μεσα ολοι οι τραπεζικοι οι γιατροι και οι νυχτοφυλακες

• Like

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
εγώ θα έστελνα την φωτογραφία (ηλεκτρονικά και αν δεν γίνει κάτι και το φθινόπωρο εγγράφως) στο δήμο, στην περιφέρεια, στους δημοτικούς\περιφερειακούς συμβούλους, στους βουλευτές, στον ΕΟΤ, στο υπουργείο τουρισμού, στην αστυνομία, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. με λιτό κείμενο μιας παραγράφου: 1. είναι εκεί, 2. θα γίνει ατυχήμα.
Και αν σου πω οτι λιγο παρακατω σε αυτον τον δρομο ειναι το σπιτι και το μαγαζι δημοτικου συμβουλου; Του οποιου πρωτα απ ολα κινδυνευει η οικογενεια του που περναει απο αυτον τον δρομο;
Φυσικα και η κατασταση του δρομου ειναι γνωστη εδω και πεντεμιση μηνες μεχρι την περιφερεια, δεν ξερω για παραπανω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Και αν σου πω οτι λιγο παρακατω σε αυτον τον δρομο ειναι το σπιτι και το μαγαζι δημοτικου συμβουλου; Του οποιου πρωτα απ ολα κινδυνευει η οικογενεια του που περναει απο αυτον τον δρομο;
Φυσικα και η κατασταση του δρομου ειναι γνωστη εδω και πεντεμιση μηνες μεχρι την περιφερεια, δεν ξερω για παραπανω.

Εγω μια χαρα τον βλέπω τον δρόμο και ειμαι σίγουρος οτι και τον Αλεξ να ρωτησεις το ίδιο θα πει
Δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η εντονη ενόχληση για ενα τοσο μικρό πρόβλημα του δρομου.

Επίσης να τονίσω οτι τόσες μερες και εσυ εκτος του να το γραφεις εδω μέσα απο το πρωι μεχρι το βράδυ δεν σε βλέπω να πηγες εκει να προσπαθήσεις να το φτιάξει λίγο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

vouli_orkomwsia__83_.jpg

ο τυπος ειναι για τον Βερτη των Τιράνων , κοντομάνικο 3 κουμπια πανω ανοιχτα , ουτε μια καδένα στον λαιμο , ουτε καμια φα-κα-ντορο στο χέρι ,, τιποτα ρε πουστη μου ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Εγω μια χαρα τον βλέπω τον δρόμο και ειμαι σίγουρος οτι και τον Αλεξ να ρωτησεις το ίδιο θα πει
Δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η εντονη ενόχληση για ενα τοσο μικρό πρόβλημα του δρομου.

Επίσης να τονίσω οτι τόσες μερες και εσυ εκτος του να το γραφεις εδω μέσα απο το πρωι μεχρι το βράδυ δεν σε βλέπω να πηγες εκει να προσπαθήσεις να το φτιάξει λίγο
Ρε μνπνο ολο μου τη λες για κουνημενες φωτογραφιες. Πως θες να βγουν οταν ο δρομος ειναι γεματος λακουβες;:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Ρε μνπνο ολο μου τη λες για κουνημενες φωτογραφιες. Πως θες να βγουν οταν ο δρομος ειναι γεματος λακουβες;:confused:
όλα σου φταινε γαμημενε
ο κλασσικος ο Ελληνας , φταινε ολα τα αλλα εκτος απο αυτον
Εσυ θα μας πεις σε λιγο οτι εισαι τσολιάς ναπουμε εξω απο την Βουλη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
όλα σου φταινε γαμημενε
ο κλασσικος ο Ελληνας , φταινε ολα τα αλλα εκτος απο αυτον
Εσυ θα μας πεις σε λιγο οτι εισαι τσολιάς ναπουμε εξω απο την Βουλη
Γιατι δεν δουλευεις;:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Απολύτως σωστος. Για τους ψήστες που δουλευουν σε 60 βαθμους και παιρνουν 800 ευρω δεν ειδα αναλογη ευαισθητοποιηση. Ξαφνικα βρεθηκαν ενα σωρο αυτοκλητοι "σωτηρες" για εναν σερβιτορο που φιλησε κατουρημενες ποδιές για να παρει αυτη τη θεση. Μεχρι και ενας περιεργος συνδικαλιστης, "εκπροσωπος" (με το ζορι) του εργαζομενου, με μουστακι και πουκαμισο δεκαετιας 1970 που μιλουσε για εργασιακους μεσαιωνες.

"Δεν υπαρχει μεσαιωνας" λεει ο εργαζομενος, "εγω το θελω αυτο". Οχι, δεν ξερεις εσυ. Θα σε προστατευσουμε. Ρε δεν θελω. Οχι, θα κλεισουμε το μαγαζι και θα κάνεις κατι αλλο, αξιοπρεπές. ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Θα θέλεις. Τελος.

Και τωρα τι θα γινει, που ξεσηκωθηκε το συμπαν? Ο εργαζομενος θα χασει το μισθο και τα φιλοδωρηματα του. Μπραβο ρε μαγκες. Προστατευσατε τον εργαζομενο. Ουστ γιδια.
Εν τω μεταξύ, όσοι δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα έχουν ξεσκιστεί να σχολιάζουν. Που να τους πει κάποιος ότι στη Ρόδο κάνει πάρτυ από τη μια μεριά Αλβανική μαφία και από την άλλη πλυντήριο εξ Αθηνών και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι στημένο γιατί το συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν τον φτάνουν με τίποτα όσο καιρό τρέχουν ξοπίσω του.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Γιατι σε εσπρωχνε βουλγαρος στα νιατα σου και ρωτας.. ;
Ρε μαλέα Βούλγαρε, ότι και να σου πούμε το μυαλό σου στα πουστριλίκια είναι, εδώ μιλάμε για γκομενέτα.

• Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• xatzidakis-tyxeroulides-video.jpg
    xatzidakis-tyxeroulides-video.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • grigoriadis_040718.jpg
    grigoriadis_040718.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 28

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

E ωραια, δημοτικες εκλογες ερχονται, ας μαυριστει ο δημαρχος. Δεν βλεπω πού ειναι το προβλημα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
εδώ μιλάμε για γκομενέτα
Προσεχε μη σκισεις το στριγκακι που φορας. Ρε χαζοχαζε ελληνας ειμαι. Απλα οταν εσυ πετουσες χαρταετο εγω βρηκα προσφορο εδαφος για επενδυσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom