Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγώ πάντως μαρέβα έμπαινα και με τα παπούτσια...

θα έλεγε και κάνα καλό λόγο για μένα στον Κυριάκο μήπως με βάλει και μένα στο ΔΣ της ΔΕΗ να παίρνω 500χιλ το χρόνο
εμπαινες μαρεβα?εεε εισαι αρωστος για το δαφνι,αγαμητος μεχρι αηδειας,ποσα χρονια εχεις να γαμησεις ρε μαν?και η πιο κουκλα να ηταν δλδ και μονο που ειναι γυναικα του μητσοτακη δε θα εμπαινα δε θελω να βρωμισω με νεοδημοκρατες το καυλι μου ποσο μαλλον για τη μαρεβα που ειναι μπαζο εμφανησιακα σα μαγισα.Σκεψου η λατινοπουλου που ειναι καραμουναρα για τα γουστα μου δε θα εμπαινα με τιποτα μονο και μονο που ειναι νεα δημοκρατια.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Εδώ μόνο αλήθειες

1688326726722.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποια είναι η υπουργός Κούλη;

Εεεεεε Κούλη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
εμπαινες μαρεβα?εεε εισαι αρωστος για το δαφνι,αγαμητος μεχρι αηδειας,ποσα χρονια εχεις να γαμησεις ρε μαν?και η πιο κουκλα να ηταν δλδ και μονο που ειναι γυναικα του μητσοτακη δε θα εμπαινα δε θελω να βρωμισω με νεοδημοκρατες το καυλι μου ποσο μαλλον για τη μαρεβα που ειναι μπαζο εμφανησιακα σα μαγισα.Σκεψου η λατινοπουλου που ειναι καραμουναρα για τα γουστα μου δε θα εμπαινα με τιποτα μονο και μονο που ειναι νεα δημοκρατια.
τι να κάνω ρε τύπε όλες οι συριζαιες που έχω δει είχαν περισσότερες τρίχες στις μασχάλες από μένα :confused::confused::confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τι να κάνω ρε τύπε όλες οι συριζαιες που έχω δει είχαν περισσότερες τρίχες στις μασχάλες από μένα :confused::confused::confused:
τουλαχιστον ας ελεγες μπαινω λατινοπουλου που ειναι καρακαταμουναρος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
τουλαχιστον ας ελεγες μπαινω λατινοπουλου που ειναι καρακαταμουναρος.
εγώ είμαι εγκεφαλικός τυπος

με ελκύει το πρεστίζ και η δύναμη να μου αγοράσει κανένα range και να μου νοικιάσει καμιά μεζονέτα στη βουλιαγμένη :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγώ είμαι εγκεφαλικός τυπος

με ελκύει το πρεστίζ και η δύναμη να μου αγοράσει κανένα range και να μου νοικιάσει καμιά μεζονέτα στη βουλιαγμένη :rockon:
ποιο πρεστιζ βρε αγαμητε?κοιτα εδω μουνι η λατινοπουλου,θα πας με τη μαγισα μαρεβα?που εγω δε θα πηγαινα ουτε με τη λατινοπουλου δλδ μονο και μονο που ειναι νεα δημοκρατια αλλα λεμε.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
ποιο πρεστιζ βρε αγαμητε?κοιτα εδω μουνι η λατινοπουλου,θα πας με τη μαγισα μαρεβα?που εγω δε θα πηγαινα ουτε με τη λατινοπουλου δλδ μονο και μονο που ειναι νεα δημοκρατια αλλα λεμε.
επειδή είσαι αργός και δε τα πιάνεις...

θα κάνω ζιγκολίκια στη μαρέβα για να μου παρέχει το range και τη μεζονέτα στη βουλιγαμένη

για να μπρορω να βγάλω γκόμενας τη λατινοπουλου... :coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

θα κάνω ζιγκολίκια στη μαρέβα για να μου παρέχει το range και τη μεζονέτα στη βουλιγαμένη

χαχααχαχαχαχ εχεις σχεδιο εσυ πονηρε.Εισαι μεγαλη τσαπερδονα μαρη.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.983
Πόντοι
6.166
δυσκολα τα πραγματα δυσκολα :coffee:
Ολα αυτα τα χρονια 2010 και μετα το χειροτερο ηταν η μαλακιες του Κουλη με την Πανδημια καραντινες και πιπες αν δεν υπηρχε αυτος ναρκισσιστικος αυταρχισμος της Κουλας στα αρχιδια μου δεν παει να τα γαμησει ολα οικονομια εθνικα θεματα κλπ που τα εχει γαμησει και θα ερθουν χειροτερα .Αυτο με καραντινες μασκες τηλεειδικους και πουτσες μπλε δεν γουσταρω γαμω το σπιτι του .Να επιβιωσω μπορω ευκολα οτι σου λεω αν μου κοψεις την ελευθερια τρελαθηκα .

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Χαρούμενα γενέθλια dantedmc.

2 Ιουλίου 2022:

Screenshot_14.jpg

Ένα χρόνο μετά ξαναπαίζει το ίδιο έργο ενώ έχει μεσολαβήσει 23ποντη πούτσα. :alivedick:

Στείλε μήνυμα και στον pipa τώρα να μπει να σου κάνει like. Η συνεργασία σας δουλεύει άψογα, ο Κούλης σας ευχαριστεί. :rockon:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

@oreos23 χαχααχαχαχαχ εχεις σχεδιο εσυ πονηρε.Εισαι μεγαλη τσαπερδονα μαρη

(Τύποι, μην τα φτιάξετε κι όλας. )

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Οι δε σερβιτόροι κονομάνε από τα πουρμπουάρ την ημέρα όσα παίρνει την ένας μισθωτός τον μήνα. Παρακαλάνε να μπορέσουν να δουλέψουν σε τέτοιες επιχειρήσεις στα νησιά. Από 5 συνεντεύξεις περνάνε τον χειμώνα για μια τέτοια θέση.
Σιγα- σιγα το πας κι εσυ οπως και ο αλλος (ο barock) . Που το επαιζε φραγκατος επιχειρηματιας αλλα τελικα ξεσκεπαστηκε, γιατι δουλευε εποχιακος σερβιτορος στη Ροδο. Καλα το πας, συνεχισε ετσι. Μεχρι να μας πεις το μυστικο. Δηλαδη οτι δουλευεις εποχιακο γκαρσονακι σε διαφορα τουριστικα νησια. Μην ανησυχεις ομως η δουλεια δεν ειναι ντροπη.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Σιγα- σιγα το πας κι εσυ οπως και ο αλλος (ο barock) . Που το επαιζε φραγκατος επιχειρηματιας αλλα τελικα ξεσκεπαστηκε, γιατι δουλευε εποχιακος σερβιτορος στη Ροδο. Καλα το πας, συνεχισε ετσι. Μεχρι να μας πεις το μυστικο. Δηλαδη οτι δουλευεις εποχιακο γκαρσονακι σε διαφορα τουριστικα νησια. Μην ανησυχεις ομως η δουλεια δεν ειναι ντροπη.

Άστο νίο.

Ο @Leclerc είναι άλλο level.

Δεν κάνω πλάκα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Δεν θα βρίσω σήμερα. Έτσι κι αλλιώς για τον πουτσο είμαστε όλοι μας. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.
Ο δρόμος είναι παράλληλος μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου
Καθημερινά περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα. Είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και 5 μήνες.
IMG_20230701_204332.jpg
εγώ θα έστελνα την φωτογραφία (ηλεκτρονικά και αν δεν γίνει κάτι και το φθινόπωρο εγγράφως) στο δήμο, στην περιφέρεια, στους δημοτικούς\περιφερειακούς συμβούλους, στους βουλευτές, στον ΕΟΤ, στο υπουργείο τουρισμού, στην αστυνομία, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. με λιτό κείμενο μιας παραγράφου: 1. είναι εκεί, 2. θα γίνει ατυχήμα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
εγώ θα έστελνα την φωτογραφία (ηλεκτρονικά και αν δεν γίνει κάτι και το φθινόπωρο εγγράφως) στο δήμο, στην περιφέρεια, στους δημοτικούς\περιφερειακούς συμβούλους, στους βουλευτές, στον ΕΟΤ, στο υπουργείο τουρισμού, στην αστυνομία, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. με λιτό κείμενο μιας παραγράφου: 1. είναι εκεί, 2. θα γίνει ατυχήμα.
Έστειλα εγώ σε ανάλογη περίπτωση. Διαλυμένος δρόμος που δυσκόλευε κίνηση βαρεων οχημάτων, σκέψου τα ΙΧ. Στο πρωτόκολλο, με την Πολεοδομία παραληπτρια. Απάντηση δεν πήρα. Όταν τηλεφώνησα στο αρμόδιο τμήμα μου βεβαίωσαν την παραλαβή του αιτήματος και της φωτό. Θα το εντάξουν σε κάποιο εργο, μου είπαν. Δυο χρόνια μετά ακομη περιμένουμε το έργο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Έστειλα εγώ σε ανάλογη περίπτωση. Διαλυμένος δρόμος που δυσκόλευε κίνηση βαρεων οχημάτων, σκέψου τα ΙΧ. Στο πρωτόκολλο, με την Πολεοδομία παραληπτρια. Απάντηση δεν πήρα. Όταν τηλεφώνησα στο αρμόδιο τμήμα μου βεβαίωσαν την παραλαβή του αιτήματος και της φωτό. Θα το εντάξουν σε κάποιο εργο, μου είπαν. Δυο χρόνια μετά ακομη περιμένουμε το έργο
ακριβώς γι' αυτό δεν θα στέλει μόνο στην αρμόδι υπηρεσία,
αλλά σε πολλούς για να γίνει φασαρία
και να φοβηθούν το πολιτικό κυρίως κόστος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
ακριβώς γι' αυτό δεν θα στέλει μόνο στην αρμόδι υπηρεσία,
αλλά σε πολλούς για να γίνει φασαρία
και να φοβηθούν το πολιτικό κυρίως κόστος.
Ούτε με συνήγορο του Πολίτη ίδρωσε το αυτί τους. Μεγάλη μαφία οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom