Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
και εδω ειναι το θεμα ,εγω με ενα ενοικιο δινω 1.000 ευρω το χρονο ενφια και φορο 15% επι του ενοικιου και μου μενουν καθαρα 3.800 και δεν εχω αποκρυψει ουτε ενα ευρω , αφου οταν ειδιμκα μενεις σε αλλη οπολη και να ηθελες σχεδον δεν γινεται αν δεν προκυψουν τιποτα βλαβες , τα 3.800 οι επαγγελματιες ,πηγαινα για καφε σε καφετερια που ολο απο αλλα τραπεζια αποδειξη μου εφερνς μεχρι που τσαντιστηκα και δεν ξαναπηγα .Να βρουν τροπο να πιασουν τη φοροδιαφυγη δεν φταινε οσοι δεν εχουν κλεψει ,να πληρωνουν για αυτους που κλεβουν
Παράταση τα pos σε σύνδεση με την ταμειακή. Εάν θέλουν μπορούν εύκολα. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ. Πάντα το μπουρδέλο για κράτος πήγαινε στα σίγουρα μισθούς συντάξεις και τεκμήρια. Γιατί να σκάσει??? Μακάρι βέβαια να γίνει κάτι αλλά δεν....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Παράταση τα pos σε σύνδεση με την ταμειακή. Εάν θέλουν μπορούν εύκολα. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ. Πάντα το μπουρδέλο για κράτος πήγαινε στα σίγουρα μισθούς συντάξεις και τεκμήρια. Γιατί να σκάσει??? Μακάρι βέβαια να γίνει κάτι αλλά δεν...

Μεγαλύτερη μαλακία από αυτή με το pos δεν υπάρχει....ίσα ίσα για να πάρουν εξτραδάκια οι εταιρείες διαχείρισης και software

αφού με το που κόβεις απόδειξη ανεβαίνει απευθείας στο mydata....αν δεν κόψει ο άλλος απόδειξη τι σημασία έχει να είναι συνδεδεμένη η ταμειακή? αφού δε θα μπουν εκεί τα λεφτά

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.658
Πόντοι
456
Παράταση τα pos σε σύνδεση με την ταμειακή. Εάν θέλουν μπορούν εύκολα. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ. Πάντα το μπουρδέλο για κράτος πήγαινε στα σίγουρα μισθούς συντάξεις και τεκμήρια. Γιατί να σκάσει??? Μακάρι βέβαια να γίνει κάτι αλλά δεν....
ετσι εδω στο Ναμος του χαρισαν τα 333 εκατομμυρια και θα πληρωσει μονο 500 ευρω.Ενω θα επρεπε να πουν αντι για 100 τετραγωνικη που ηταν η αδεια εσυ καταπατουσες 4.000 τρτραγωνικα ολη δηλαδη τη παραλια.Αρα ειχες 40 φορες μεγαλυτερο μαγαζι ,και 40 φορες μεγαλυτεριυς τζιτους επι τοσα χρονια για αυτο να τα πληρωσει τα 33 .μυρια,φιλος επιχειρηματιας ,μικρο μαγαζι με σουβενιρ κατι μπαντανες και τετοια πραγματα ,μου ειπε γελωντας πως τα 33 εκατομμυρια ειναι τζιρος 2 μηνων χαλαρα .Αλλα βεβαια ο καθε σαν εμενα 720 ευρω φορο για πραγματικο εισοδημα 4.800 και το ναμος 500 ευρω προστιμο ,αυοι εισται π[ου λεει και ο κουτσουμπας ,που τους ψηφισατε ,παιζει και κανα σεναριο να τους τα ακουμπησε ο ναμος και για αυτο να εβγαλαν το ν ομο για μονο 500 ευρωπουλα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μεγαλύτερη μαλακία από αυτή με το pos δεν υπάρχει....ίσα ίσα για να πάρουν εξτραδάκια οι εταιρείες διαχείρισης και software

αφού με το που κόβεις απόδειξη ανεβαίνει απευθείας στο mydata....αν δεν κόψει ο άλλος απόδειξη τι σημασία έχει να είναι συνδεδεμένη η ταμειακή? αφού δε θα μπουν εκεί τα λεφτά
Έχει φίλε γιατί εγώ πληρώνω με κάρτα αλλά δεν κόβει απόδειξη. Ειδικά από πλατφόρμες. Τώρα θα χτυπάει την κάρτα το pos αλλά το χαρτί θα βγαίνει από ταμειακή και κατά συνέπεια στο my data
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ετσι εδω στο Ναμος του χαρισαν τα 333 εκατομμυρια και θα πληρωσει μονο 500 ευρω.Ενω θα επρεπε να πουν αντι για 100 τετραγωνικη που ηταν η αδεια εσυ καταπατουσες 4.000 τρτραγωνικα ολη δηλαδη τη παραλια.Αρα ειχες 40 φορες μεγαλυτερο μαγαζι ,και 40 φορες μεγαλυτεριυς τζιτους επι τοσα χρονια για αυτο να τα πληρωσει τα 33 .μυρια,φιλος επιχειρηματιας ,μικρο μαγαζι με σουβενιρ κατι μπαντανες και τετοια πραγματα ,μου ειπε γελωντας πως τα 33 εκατομμυρια ειναι τζιρος 2 μηνων χαλαρα .Αλλα βεβαια ο καθε σαν εμενα 720 ευρω φορο για πραγματικο εισοδημα 4.800 και το ναμος 500 ευρω προστιμο ,αυοι εισται π[ου λεει και ο κουτσουμπας ,που τους ψηφισατε ,παιζει και κανα σεναριο να τους τα ακουμπησε ο ναμος και για αυτο να εβγαλαν το ν ομο για μονο 500 ευρωπουλα
Να ναι καλά ο Βορίδης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Έχει φίλε γιατί εγώ πληρώνω με κάρτα αλλά δεν κόβει απόδειξη. Ειδικά από πλατφόρμες. Τώρα θα χτυπάει την κάρτα το pos αλλά το χαρτί θα βγαίνει από ταμειακή και κατά συνέπεια στο my data
Είναι δυνατόν να πληρώνεις με κάρτα να πηγαίνουν στον λογαριασμό της εταιρείας και να μην κόβει απόδειξη? μεγαλύτερη μαλακία από αυτό υπάρχει?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Είναι δυνατόν να πληρώνεις με κάρτα να πηγαίνουν στον λογαριασμό της εταιρείας και να μην κόβει απόδειξη? μεγαλύτερη μαλακία από αυτό υπάρχει?
Χαχαχα και όμως σε καφέ και ταβέρνες όσες φορές πήγα με κάρτα δεν πήρα απόδειξη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Χαχαχα και όμως σε καφέ και ταβέρνες όσες φορές πήγα με κάρτα δεν πήρα απόδειξη
ρε τυπε το πος ειναι συνδεδεμένο με τον όψεως...πρέπει να είναι ή μαλάκας ή τελείως 'ζω πεθαίνω'' ο άλλος για να βάζει μέσα λεφτά και να μην κόβει το ποσό...

άσε που αυτά δεν τα αναλαμβάνει κανένας λογιστής σοβαρός...αφού ο λογιστής στο ισοζύγιο (που υπογράφει αυτός και εσύ) περνάει τράπεζες...θα δείχνει τράπεζα 100χιλ και αποδείξεις 70χιλ??????

μετρητά ναι....στις ταβέρνες σου κόβουν και κάτι (και καλά)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.401
Πόντοι
1.056
Ας κάνουν πορείες να βγει ο Τσιπρας να μην έχουν πρόσβαση στα λεφτά τους.

Να πληρώνεις κουλούρι με πιστωτική
Δυστυχως ή ευτυχως,ο Τσιπρας δεν ηταν ποτε απειλή για την κυβερνηση Κουλη.

Προσωπικα ψήφισα,τον Μάιο Τσιπρα γιατι καπως ηθελα να υπαρξει ενα τελος στην υπεροψία της κυβερνησης Κουλη.

Ακομη κ προχθες σε διάλογο εκπομπής Γκλέτσου -Αδωνη,ο δευτερος κατηγορούσε τον Γκλέτσο π έβριζε Τσιπρα (νομιζω) κ μετα τάχθηκε μαζι του.

Ο Γκλέτσος του απαντησε πολυ ορθά,ποσες φορες έβρισε ο Αδωνις Μητσοτακη οταν πολιτευόταν στο Λαός κ τελικα εκανε την κωλοτουμπα του αιωνα,ο Αδωνις του απαντησε υπεροπτικά,-ναι αλλα εμενα με ψήφισε εφτα φορες ο λαός και εγινα υπουργος εν τελη.

Ξεκάθαρα γι αυτο.

Θεωρω πως ο Τσιπρας θα εξαλειφθεί ,μαζι κ ο ΣΥΡΙΖΑ κ Δυστυχως θα ξαναμιλαμε για ΝΔ ΠΑΣΟΚ μετα απο πενηντα χρονια.

Μακαρι να εμφανιστεί κατι αλλο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
πάλι στριμώχνει η κατάσταση...
αποκλείονται και οι ακυρώσεις αποδείξεων

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
ρε τυπε το πος ειναι συνδεδεμένο με τον όψεως...πρέπει να είναι ή μαλάκας ή τελείως 'ζω πεθαίνω'' ο άλλος για να βάζει μέσα λεφτά και να μην κόβει το ποσό...

άσε που αυτά δεν τα αναλαμβάνει κανένας λογιστής σοβαρός...αφού ο λογιστής στο ισοζύγιο (που υπογράφει αυτός και εσύ) περνάει τράπεζες...θα δείχνει τράπεζα 100χιλ και αποδείξεις 70χιλ??????

μετρητά ναι....στις ταβέρνες σου κόβουν και κάτι (και καλά)
Δεν ξέρω τυπε εάν κόβουν στο τέλος η το pos είναι σε καμία Βουλγαρία...! Υπάρχει κ αυτό να μην περνάνε από Ελλάδα. Στην Κρήτη δεν έπιασαν έναν που έφαγε κάτι μύρια από μη αποδείξεις? Μπορεί να το παίζουν ρουλέτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
πάλι στριμώχνει η κατάσταση...
αποκλείονται και οι ακυρώσεις αποδείξεων
αν ο άλλος είναι τόσο μαλάκας που βάζει μαύρα λεφτά στον όψεως και δεν κόβει απόδειξη...

θα κόψει πιστωτικό για την απλ

αυτα ειναι ολα τρελες καταστασεις δεν γινονται γενικά....να μην κοβει ο αλλος και να παιρνει μετρητα ναι....

μου εχει τυχει και επαγγελματιας που μου εδωσε τον λογαριασμο της γυναικας του να βαλω λεφτα....αλλα οχι και στον εταιρικο ρε μαλακες θα μας κρεμασουν κουδουνια :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω τυπε εάν κόβουν στο τέλος η το pos είναι σε καμία Βουλγαρία...! Υπάρχει κ αυτό να μην περνάνε από Ελλάδα. Στην Κρήτη δεν έπιασαν έναν που έφαγε κάτι μύρια από μη αποδείξεις? Μπορεί να το παίζουν ρουλέτα.
δεν γινεται διοτι το πος βγαζει ενα χαρτακι που εχει πανω ολα τα φορολογικα στοιχεια της εταιρειας....ακομα και η εδρα να ειναι βουλγαρια το υποκαταστημα ειναι στην Ελλαδα..

δεν ειναι ταινία ρε τύπε....

ναι οκ αν ο άλλος ειναι αποφασισμένος και στα αρχίδια του τα πάντα μπορεί να κάνει...αλλά όχι οι περισσότεροι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
δεν γινεται διοτι το πος βγαζει ενα χαρτακι που εχει πανω ολα τα φορολογικα στοιχεια της εταιρειας....ακομα και η εδρα να ειναι βουλγαρια το υποκαταστημα ειναι στην Ελλαδα..

ναι οκ αν ο άλλος ειναι αποφασισμένος και στα αρχίδια του τα πάντα μπορεί να κάνει...αλλά όχι οι περισσότεροι
και αν ολα ειναι στην βουλγαρία ;;
και εδρα και υποκαταστημα ;
δηλαδη παιρνεις το μηχανημα απο εκει και το συνδεεις εδω ...
ποιο ειναι το προβλημα σου ... ; μηπως ξερουν οι βουλγαροι που ειναι το μηχανακι νομιζεις :coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Υπάρχουν κ pos χωρίς χαρτάκι. Δεν το λέω εγώ δημοσιεύματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
ποιο ειναι το προβλημα σου ... ; μηπως ξερουν οι βουλγαροι που ειναι το μηχανακι νομιζεις :coffee:

εμένα όταν ήρθε να μου συνδέσει το πος με το πρόγραμμα τιμολόγησης μόνο ομάδα αίματος δεν βάλαμε στην παραμετροποίηση....εννοείται ότι ξέρουν.

ήταν ωραίο μουνάκι αυτή για κάποιο λόγο δεν με πίστεψε ότι αυτό είναι ένα από 146 υποκαταστήματα μου στην ευρώπη και τον κόσμο :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Εάν θέλουν όλα τα βρίσκουν. Εμένα με έλεγξε το ΚΕΦΟΜΕΠ. Ακόμα και τα τσιγάρα από το περίπτερο ζήτησε να δικαιολογήσω. Και λογαριασμό ταμιευτηρίου όχι μόνο όψεως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
εμένα όταν ήρθε να μου συνδέσει το πος με το πρόγραμμα τιμολόγησης μόνο ομάδα αίματος δεν βάλαμε στην παραμετροποίηση....εννοείται ότι ξέρουν.

ήταν ωραίο μουνάκι αυτή για κάποιο λόγο δεν με πίστεψε ότι αυτό είναι ένα από 146 υποκαταστήματα μου στην ευρώπη και τον κόσμο :confused:

επειδη ειστε πλεμπα ..
μια χαρα δουλευε μηχανακι Βουλγαρίας δικός μου για ολο το καλοκαιρι
δεν ηρθε κανενας ελεγχος
ειδικα με ξενους πελατες που δεν κοιτανε τιποτα μονο αν ειναι σωστη η χρεωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom