Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Δεν γίνεται αυτό λες....μπορεί να μην παίρνεις εκτύπωση αλλά κρατάει μέσα τα στοιχεία...
Είναι μια ταβέρνα που έχει ένα μικρό πος και μου λέει εάν θες την απόδειξη συναλλαγής πες μου Μάιλ. Δεν του λέω τπτ. Άρα? Δεν ξέρω που πάνε τα χρήματα. Και το menu μπορεί να έχει 20 γλώσσες η έστω αγγλικά. Τεσπά αυτοί τα ξέρουν μακάρι να μπει μια τάξη. Πάντως όταν παραγγέλνω από πλατφόρμα καφέ με κάρτα 2 χρόνια δεν έχω λάβει ΑΠΌΔΕΙΞΗ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Είναι μια ταβέρνα που έχει ένα μικρό πος και μου λέει εάν θες την απόδειξη συναλλαγής πες μου Μάιλ. Δεν του λέω τπτ. Άρα? Δεν ξέρω που πάνε τα χρήματα. Και το menu μπορεί να έχει 20 γλώσσες η έστω αγγλικά. Τεσπά αυτοί τα ξέρουν μακάρι να μπει μια τάξη. Πάντως όταν παραγγέλνω από πλατφόρμα καφέ με κάρτα 2 χρόνια δεν έχω λάβει ΑΠΌΔΕΙΞΗ
και η viva καποια στιγμη το ειχε αυτο , εκοβες απο ipad η οτι αλλο θες , και ο πελατης συμπληρωνε και το email του και του εσκαγε η αποδειξη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
επειδη ειστε πλεμπα ..
μια χαρα δουλευε μηχανακι Βουλγαρίας δικός μου για ολο το καλοκαιρι
δεν ηρθε κανενας ελεγχος
ειδικα με ξενους πελατες που δεν κοιτανε τιποτα μονο αν ειναι σωστη η χρεωση
δεν είναι θέμα ελέγχου....νομίζω ότι για να δουλέψει και να δεχθεί λεφτά πρέπει να το παραμετροποιήσεις

δε ξέρω καλά το πος δε το δουλεύω σχεδόν καθόλου

επειδή δεν κάνω λιανική όχι για άλλο λόγο :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το efood στην στέλνει και στο μειλ....αν ειναι μετρητά με κάρτα έχει πάντα....κατά την δική μου εμπειρία

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
δεν είναι θέμα ελέγχου....νομίζω ότι για να δουλέψει και να δεχθεί λεφτά πρέπει να το παραμετροποιήσεις

τιποτα δεν θελει
το παιρνεις απο την Βουλγαρία , πρακτικα στο εστελναν και ολα ρολόι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
και όταν γίνει έλεγχος τι το κάνεις? το πετάς στο καζανάκι?
ασυρματο ειναι τυπε , δεν το εχεις πρωτη μουρη εξω , κατω απο τον παγκο εχεις τα ελληνικα σε σειρα

Αμα σκασει ελεγχος βρισκεις ευφάνταστες ιδεες που το κρυβεις :coffee: ..

Παντως ελεγχος δεν του ειχε σκασει του ενος καθόλου , ολο το 6μηνο που δουλευε ασταματητα το pos

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
ασυρματο ειναι τυπε , δεν το εχεις πρωτη μουρη εξω , κατω απο τον παγκο εχεις τα ελληνικα σε σειρα

Αμα σκασει ελεγχος βρισκεις ευφάνταστες ιδεες που το κρυβεις :coffee: ..

Παντως ελεγχος δεν του ειχε σκασει του ενος καθόλου , ολο το 6μηνο που δουλευε ασταματητα το pos
τυπε αυτος που του πηγε καλά το εξαμηνο και δουλεψε ασταματητα μηπως μπορει να μας κοψει κανα τιμολογιάκι για το 2023? :confused:
:confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
τυπε αυτος που του πηγε καλά το εξαμηνο και δουλεψε ασταματητα μηπως μπορει να μας κοψει κανα τιμολογιάκι για το 2023? :confused:
:confused::confused:

Ειναι κυριος , δεν ειναι μουνοπανο σαν και εσενα που πας να κοροιδεψεις το κρατος γαμιολη

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Δηλαδη εσυ ακομα πιστευεις οτι το χαρτακι του πος κανει τη δουλεια. Αντε να σε κατεβασουν απο το δεντρο μια μερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ειναι κυριος , δεν ειναι μουνοπανο σαν και εσενα που πας να κοροιδεψεις το κρατος γαμιολη
γιατί είσαι μουνής ρε τυπε

βοηθα τον συνανθρωπο και εγω ειμαι κυριος δεν ξεχναω ποτε ποιος με βοηθησε
:confused:

Συνημμένα

• download.jpeg
    download.jpeg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 31

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το efood στην στέλνει και στο μειλ....αν ειναι μετρητά με κάρτα έχει πάντα....κατά την δική μου εμπειρία
Ναι το κατάστημα δεν φέρνει απόδειξη

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η πολιτική ορθότητα που υπάρχει σε όλα τα κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου", πόσο μάλιστα στο κυβερνών καταφαίνεται στην δημιουργία δύο νέων υπουργείων: "Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου" και "Οικογένειας και συνοχής"...
Από την βασική κοινωνιολογική θεωρία οι θεσμοί αλλάζουν μερικά ή ολικά ή ακόμα να δημιουργούνται καινούριοι διαχρονικά σε μια κοινωνία για να εξυπηρετούν τις ανάγκες και τους σκοπούς που αλλάζουν στον χρόνο...
Το πρώτο από τα προηγούμενα υπουργεία δημιουργήθηκε από τις Συνθήκες: Δουβλίνο 1, Δουβλίνο 2, Δουβλίνο 3,..., Δουβλίνο έχασα τον λογαριασμό, που υπέγραψαν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν, αφού έχει αποφασιστεί από την Ε.Ε να είμαστε ένα τεράστιος χώρος "αποθήκευσης" και επιλεκτικής προώθησης μεταναστών στον Δυτικό κόσμο...

Όσον αφορά τον δεύτερο θεσμό ο Τζήμερος επικεντρώνεται στο ότι η Ζαχαράκη δεν είναι παντρεμένη και δεν έχει παιδιά (αρνητικό για ένα λαϊκό δεξιό κόμμα) και μετά λέει ότι είναι σαν να κάνεις υπουργό Εθνικής Άμυνας κάποιον που δεν έχει πάει στρατό... Μα αυτό δεν ίσχυε για τους περισσότερους υπουργούς Εθνικής Άμυνας;
Φυσικά οι προσωπικές της επιλογές δεν αφορούν κανέναν, όπως και του οποιουδήποτε...
Τώρα πόσο μπορεί να επιφέρει την κοινωνική συνοχή ένα κόμμα σαν την Ν.Δ, αυτό έχει "δοκιμαστεί επιτυχώς" την προηγούμενη τετραετία με τα e-pass...:2funny:
Η πολιτικη πολλες φορες ειναι για το φαινεσθαι

η πρωθυπουργος της της Φινλανδιας σε ενα παρτυ πηγε και εχασε την δουλειά της .

Ο Μακρον εβαλε υπουργο νεολαιας μια Μαροκινη λεσβια για να δειξει προοδευτισμο

για τα ματια του κοσμου ηθελε εναν / μια υπουργο που τουλαχιστον να δηλώνει σε σχεση .

Ας δηλώσει λεσβια και η Ζαχαρακη να εχει το κεφαλι της ησυχο .

ΥΓ και εγω με τοσα μπαζα που κυκλοφορουν και νομιζουν οτι επειδη ειμαι χωρισμενος ψαχνω τρυπα να χωσω το πουλί μου στο τσακ ειμαι να δηλώσω αδελφή . Αν αρχιζουν και με αγνοουν οι απελπισμενες για σεξ μπορει να βρω και μια γυναικα να να πω και 2 κουβεντες .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
και η viva καποια στιγμη το ειχε αυτο , εκοβες απο ipad η οτι αλλο θες , και ο πελατης συμπληρωνε και το email του και του εσκαγε η αποδειξη
Υπάρχουν και pos που απλά τα συνδέεις και πληρώνεις τη συνδρομή, χωρίς να τα χρησιμοποιείς. Λόγω ΚΑΔ είσαι υποχρεωμένος να τα βάλεις κι ας μην έχεις αποδείξεις λιανικής. Γενικά με τα pos επικρατεί ένα τεράστιο μπαχαλο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Και εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να κανεις συναλλαγες στο ελληνικο πος και να μην κοβεις αποδειξεις. Το πιο ευκολο πραγμα που μπορουν να σε ελεγξουν:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.012
Πόντοι
5.506
Και εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να κανεις συναλλαγες στο ελληνικο πος και να μην κοβεις αποδειξεις. Το πιο ευκολο πραγμα που μπορουν να σε ελεγξουν:confused:
δινεις καμμια 300ρου στο εγγονι σου και το πος βγαζει αποδειξη.....κανε ενα τεστ ΤΩΡΑ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
δινεις καμμια 300ρου στο εγγονι σου και το πος βγαζει αποδειξη.....κανε ενα τεστ ΤΩΡΑ
Να περιμενεις οταν βγαλει το εγγονι-πας ο κυριος Κυριακος, ολα σε εσενα θα τα δωσω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Φάτε σανό ζαχαράκη τώρα,
Αυτη η ασχημούλα ποσα εδωσε για τα μποτοξ;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Δομνα μιχαιληδου,
Υπερασπιστηκε τεσσερα χρονια τα παιδια παρολο που ειναι ατεκνη και αγαμη.

Βεβαια 4 χρονια δεν πηρε χαμπαρι τα γυφτακια που ζητιανευουν στο δρομο που ζουν χειροτερα απ τις γάτες αλλα η δομνα δεν πηρε χαμπαρι, να ευχηθουμε την νεα 4ετια να ξυπνήσει κανας άριστος και να δει κατω απ τη μύτη του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom