Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
ειδαμε και αυτη που ανέβασες ...Αν πέφτω συνέχεια σε λακούβες πως θες να βγαίνουν μετα οι φωτογραφίες ρε μλκ;
Φαντασμα
ειδαμε και αυτη που ανέβασες ...Αν πέφτω συνέχεια σε λακούβες πως θες να βγαίνουν μετα οι φωτογραφίες ρε μλκ;
Εξαρτάται πως εννοείς ότι στα τρώει ο Γερμανός. ΠΧ στην περίπτωση Siemens στα έφαγαν και οι δύο.Δηλ. δεν μου τρώει την ανταπόδοση του φόρου ο Γερμανός; Αλλά κάποια λαμόγια εδώ στην Ελλάδα;
Δεν είναι τόσο έξυπνος για να μπορέσει να τρολαρει. Εμείς είμαστε καλά παιδιά κ τα παίρνουμε ως τρολαρισμαΕπαναλαμβάνω ....πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά που γράφει μπατζανακης τα πιστεύει η τα λέει για να τρολαρει;
Υποτιθεται οτι ο ΦΠΑ ειναι ευρωπαικος ανταποδοτικος φορος. Αν εγω εχω λιγοτερη ανταποδωση εδω στην Ελλαδα απο οτι ο Γερμανος στην Γερμανια, ενω πληρωνω μεγαλυτερο ποσοστο, σημαινει, ειτε οτι ο Γερμανος με ριχνει και μου στελνει μικροτερη ανταποδωση, ειτε οτι καποιος εδω στην Ελλαδα κανει κακη διαχειρηση και κανει λαμογιες. Η, και τα δυο.Εξαρτάται πως εννοείς ότι στα τρώει ο Γερμανός. ΠΧ στην περίπτωση Siemens στα έφαγαν και οι δύο.
Νομιζω ευκολο να το βρεις.Υποτιθεται οτι ο ΦΠΑ ειναι ευρωπαικος ανταποδοτικος φορος. Αν εγω εχω λιγοτερη ανταποδωση εδω στην Ελλαδα απο οτι ο Γερμανος στην Γερμανια, ενω πληρωνω μεγαλυτερο ποσοστο, σημαινει, ειτε οτι ο Γερμανος με ριχνει και μου στελνει μικροτερη ανταποδωση, ειτε οτι καποιος εδω στην Ελλαδα κανει κακη διαχειρηση και κανει λαμογιες. Η, και τα δυο.
Ε καλά γνωστό ότι επί ΝΔ οι τράπεζιτες κάνουν πάρτυ ...Δεν είναι τόσο έξυπνος για να μπορέσει να τρολαρει. Εμείς είμαστε καλά παιδιά κ τα παίρνουμε ως τρολαρισμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απόφαση - σοκ από την ΕΓΔΙΧ: Έως 80% του εισοδήματος για ρυθμίσεις χρεών
Τη δυνατότητα στους χρηματοδοτικούς φορείς, τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης δανείων, να ζητούν υπέρογκα ποσά για να ρυθμίζουν οφειλές με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό δίνει η Ειδική Γραμματwww.sofokleousin.gr
Τι σου εταξε παλι?Ε καλά γνωστό ότι επί ΝΔ οι τράπεζιτες κάνουν πάρτυ ...
Η χρεώσεις ανά συναλλαγή αυξήθηκαν ενώ χρεώνουν κ σε υπηρεσίες που πριν δύο τρία χρόνια δεν χρέωναν
Ο Άλεξ τρολλαρει βρε
Τι σου εταξε παλι?
Νομιζω σε εριξε λιγο.....στα κιλά...!
Σοβαρά τωρα ασχολείσαι με αυτά ; Είμαι δυνατόν να μπει κανείς υπεύθυνος πολιτικός μέσα για το Μάτι ή Τέμπη ;Εξελίξεις κ στα Τεμπη,
στα παπαρια μας βασικα αλλα λεμε τωρα:
Το απόρρητο επικαλέστηκε ο Γεραπετρίτης για να μην σχολιάσει το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη
«Πρόκειται για ανοικτή δικογραφία, δεν έχω εικόνα ούτε του πορίσματος, ούτε των υπολοίπων στοιχείων που είναι απόρρητα», είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ούτε λέξη δεν είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης για το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που...www.ieidiseis.gr
Αυτό ίσχυε και θα ισχύει πάντα δυστυχώςΣοβαρά τωρα ασχολείσαι με αυτά ; Είμαι δυνατόν να μπει κανείς υπεύθυνος πολιτικός μέσα για το Μάτι ή Τέμπη ;
Κανένας δημόσιος υπάλληλος πυροσβέστης σταθμάρχης για 5-10. Χρόνια κ σκαστα στη διετία ή έξω ηε αναστολή από την αρχή έξω
Ελπίζω να το εκτιμήσεις @alex71 και να μη με ξεχάσεις μετέπειταΑυτό ίσχυε και θα ισχύει πάντα δυστυχώς
Στο σπίτι του Άδωνι είσαι? Πολύ υγρασία στους τοίχους βλέπω...
Ταπεινοί όπως πάντα ,δεν θέλουμε να χρεώσουμε για σπατάλες το ελληνικό κρατοςΣτο σπίτι του Άδωνι είσαι? Πολύ υγρασία στους τοίχους βλέπω...
Έχεις δίκιο. Δεν ασχολούνται με μικρό πόσα. Μόνο με χοντρά πακέταΤαπεινοί όπως πάντα ,δεν θέλουμε να χρεώσουμε για σπατάλες το ελληνικό κρατος
Τι θα ψηφίσεις είπαμε;;Έχεις δίκιο. Δεν ασχολούνται με μικρό πόσα. Μόνο με χοντρά πακέτα
Όπως πάει ΚΟΎΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ εάν φτάσει 2 ευρώ η βενζίνη μέχρι κ το Σάββατο. Ένα καλό βήμα ήταν η αύξηση διοδίων στην Αττική στα 3,25 από 2,80Τι θα ψηφίσεις είπαμε;;
Εγκρίνω....Όπως πάει ΚΟΎΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ εάν φτάσει 2 ευρώ η βενζίνη μέχρι κ το Σάββατο. Ένα καλό βήμα ήταν η αύξηση διοδίων στην Αττική στα 3,25 από 2,80
Η Αττική Οδός θα έχει αυξημένα διόδια τις ώρες αιχμής, όπως ορίζει η νέα σύμβαση παραχώρησης. Πριν από περίπου 2 μήνες είχε γίνει γνωστό ότι η νέα 25ετής σύμβαση προβλέπει μείωση των διοδίων από τα 2,80 ευρώ στα 2,50 ευρώ.
Ωστόσο, αυτό θα ισχύει μόνο για την πρώτη πενταετία. Μετά το πέρας της, η σύμβαση κάνει λόγο για αύξηση της τάξης του 30% στις ώρες αιχμής, με το κόστος να φτάνει τα 3,25 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα πληρώνουν το εν λόγω ποσό από τις 7.00 έως τις 9.00 το πρωί και από τις 16.00 έως τις 18.00 το απόγευμα. Η αύξηση μετά την πρώτη πενταετία θα λάβει χώρα με την συναίνεση του ελληνικού Δημοσίου.