Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τοσο καιρο κοροιδευες οταν ελεγες για ΚΚΕ μλ; (Η το αναποδο, τα μπερδευω αυτα.)Εγκρίνω....
Δεν ειναι σωστα πραγματα, να ξερεις.
Τοσο καιρο κοροιδευες οταν ελεγες για ΚΚΕ μλ; (Η το αναποδο, τα μπερδευω αυτα.)Εγκρίνω....
Δεν παίρνω από Αττική κ ούτε από δρόμουςΤοσο καιρο κοροιδευες οταν ελεγες για ΚΚΕ μλ; (Η το αναποδο, τα μπερδευω αυτα.)
Δεν ειναι σωστα πραγματα, να ξερεις.
Τυπε στ αρχιδια του του ελληνα…τι μας τσαμπουνάς τωρα!62K views · 867 reactions | «Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό χωρίς κανέναν. Να τον κοιτάξω στα μάτια. Και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε....κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω, δεν έχω... | By Το Ιδεολόγιο | Facebook
«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό χωρίς κανέναν. Να τον κοιτάξω στα μάτια. Και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε....κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω, δεν έχω...www.facebook.com
Τυπε στ αρχιδια του του ελληνα…τι μας τσαμπουνάς τωρα!
Ειδες τα σχολια καθολου του λινκ π εβαλες;
Τα τρολακια,λεξη άγνωστη πριν το 2019,κανουν χαμουλη ρωτώντας ποια εισαι κ ποια εισαι….
ραλία χρηστίδου και μιθριδάτης, αυτοί είναι πολιτικοί️Διότι η κρυφή ατζέντα είναι πάντα στα ψιλά γράμματα | By Rallia Christidou | Facebook
️Διότι η κρυφή ατζέντα είναι πάντα στα ψιλά γράμματαfb.watch
Καλώς τα @@μας τα 2 μετά τον Ντολμάραλία χρηστίδου και μιθριδάτης, αυτοί είναι πολιτικοί
αυτο ας το κρατησουμε για το προσεχες μελλον.....εισαι προφητικοςΝα και η αυτοκριτική λίγο πριν ο Κούλης τους φορέσει την τελική πούτσα.
Κατάλαβε ο ένας ότι πίστευε τόσο καιρό στον ηλίθιο Αλέκο, που τους είχε φλομώσει με αριστερές μπαρούφες.
Επιτέλους είδε ότι τον σωστό δρόμο για την χώρα τον δείχνει ο κύριος Μητσοτάκης!
αυτο ας το κρατησουμε για το προσεχες μελλον.....εισαι προφητικος
μονο τα ματια μου πιστευω συντροφε λεκλωφ,στο τελος οταν η πουτσα φτασει αμυγδαλες ,ολοι γινεστε κουμμουνιστες ουτως η αλλως...Καλημέρα φίλε μου, αγνέ αριστερέ αγωνιστή.
Όλα καλά θα πάνε, μην πιστεύεις του τραλάκηδες.
Ωραιο χρωμα το γαλαζιο και το μπλε. Το χρωμα της θαλασσας και του ουρανου. Αλλα εξισου ωραιο ειναι και το ροζ. Το χρωμα του μουνιου.Αυτό το spot, είναι όλα τα λεφτά...
Χρειάστηκαν πολλή ώρα για να το σκεφτούν;
Το γαλάζιο και καλά παραπέμπει στην σημαία-εθνικό σύμβολο, στην αυτοπεποίθηση, την σιγουριά, την γαλήνη και την ηρεμία...
Δεν λένε βέβαια ότι το γαλάζιο αντιπροσωπεύει τους λίγους, τους εκλεκτούς, τους "άξιους", τους γαλαζοαίματους, για να τους ψηφίσει και η Κυρα Κούλα και ο Κυρ Θανάσης (που ούτως ή άλλως θα τους ψήφιζε)...
Ας βάλουν λίγο lube τα συριζόπανα, διότι ακούω ότι είναι αρκετά καυλωμένος ο Κούλης.Να και η αυτοκριτική λίγο πριν ο Κούλης τους φορέσει την τελική πούτσα.
Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τι ψηφίζει ο καθένας. Εάν εσύ νιώθεις ότι σε εκφράζει είναι καλό...Να και η αυτοκριτική λίγο πριν ο Κούλης τους φορέσει την τελική πούτσα.
Κατάλαβε ο ένας ότι πίστευε τόσο καιρό στον ηλίθιο Αλέκο, που τους είχε φλομώσει με αριστερές μπαρούφες.
Επιτέλους είδε ότι τον σωστό δρόμο για την χώρα τον δείχνει ο κύριος Μητσοτάκης!
Έχεις λυπανει το κωλαρακι σου???Ας βάλουν λίγο lube τα συριζόπανα, διότι ακούω ότι είναι αρκετά καυλωμένος ο Κούλης.
συντροφε αναμενουμε με αγωνια να ποσταρεις φωτο των κλησεων απο τις εισπρακτικες στο κινητο σου και να βριζεις οτι δεν υπαρχει κρατος.....#καυλωμενοςοκουληςΑς βάλουν λίγο lube τα συριζόπανα, διότι ακούω ότι είναι αρκετά καυλωμένος ο Κούλης.
Οι επιλογες του μητσοτακη ειναι 100% πετυχημενες, τις ειδαμε αλλωστεΑπεθαντη η ρουφιάνα. Δε λέει να πάρει σύνταξη με τίποτα. Πήγε να τη βολεψει ο Μητσοτάκης στον ΟΟΣΑ αλλά δεν τα κατάφερε. Αν και κάνει μπαμ ότι είναι δικές της οι διαρροές για την υπουργοποιηση, δεν είναι κρυφό ότι ο Μητσοτάκης την εκτιμά πολιτικά.
Ποιος σου ειπε πως εμεις οι δεξιοι ειμαστε μπαταξηδες;συντροφε αναμενουμε με αγωνια να ποσταρεις φωτο των κλησεων απο τις εισπρακτικες στο κινητο σου και να βριζεις οτι δεν υπαρχει κρατος.....#καυλωμενοςοκουλης