Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Γιατί ψηφίζεις μαλακές που σε έχουν για πιο μαλακά. Και εγώ στον δήμο μου τα ίδια ΣΚΑΤΑ και βολταρουν προεκλογικά
Δηλ. δεν μου τρώει την ανταπόδοση του φόρου ο Γερμανός; Αλλά κάποια λαμόγια εδώ στην Ελλάδα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Σιγουρα το εχει γραψει για τον σαρδαναπαλο
και πρεπει να το εχει απαντησει σε εμενα
γιατι εγω καποια στιγμη τον εκραζα το μαλακισμενο τον Μπαλατσινο
Τρολαρει ρε
Σιγά μην τα πιστεύει αυτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Για την Τουρκια που ειπες, ελεγε στο ΣΚΑΙ οτι ο Ερντογαν καυχιοταν οτι εχει ανοιξει πρεσβειες σε Αφρικη, Λατινικη Αμερικη, εχει εκτοξευσει τις εμπορικες συναλλαγες σε δισεκατομμυρια.
Και ρωταει ο Δημητρης Οικονομου τον Μανωλη Κωστιδη απο Κωνσταντινουπολη <Ειναι αληθεια αυτα που λεει ο Ερντογαν; Η υπερβαλει;> -<Αληθεια ειναι. Τα τελευταια 20 χρονια οντως εχουν γινει αυτα.>

Κι εδω μας λενε για Τουρκια που διαλυεται.
Τα έχουν πει για Τουρκία κ μάλωναν με μπραβοκουληδες ότι ο Ερντογάν θα ξαναβγαίνει κ αυτοί τότε πιστεύανε τις σκαιδημοσκοπησςεις

Κ ότι δυακυεται η Τουρκία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Μερικά ποστ πίσω. Πίστεψε με εάν δεν το έχει πει και τις 2 φορές που τον ρώτησα αντί να κάνει την πάπια ως συνήθως...θα έβγαινε να το αρνηθεί .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

10000000% σου λέω. Τον έχω κάνει ταγκ και δεν το αρνήθηκε ο λαγός
Επαναλαμβάνω ....πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά που γράφει μπατζανακης τα πιστεύει η τα λέει για να τρολαρει;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Κούλη.
Δαγκωτό;
:tooth:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
τι θες να πεις... οτι ο Κικιλιας αυτος ο παλίκαρος , ενα απο τα αγαπημένα παιδιά του Αλεξ
αυτος ο εξαίρετος επιστημονας που ιδρωνε την φανελα και μας ΖΑΛΙΖΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΑΛΕΞ με το ποσο καλος ειναι , τα εκανε πουτάνα ;;;

που μονο να πηδαει την γριά του Κωστοπουλου ήθελε...
που απο οπου εχει περάσει τα εχει γαμησει ολα απο την ασχετοσυνη του .. αυτος ο επιστημονας !!!

Λες για την αρση του καμποταζ που διαφημιζε ο Αδωνις οτι την εκανε ενω ηταν μνημονιακη υποχρέωση !! που εβγαινε και κουναγε το κεφαλι του σαν τον Μουσολινι ο γαμημενος ..

Παρατηρώντας τα νούμερα διαπιστώνει κανείς εύκολα πως, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η κατάσταση στην αγορά, όχι μόνο δεν αυξήθηκαν οι αφίξεις, αλλά υπήρξε και ελαφριά μείωση των homeportings.
Η άρση του καμποτάζ φαίνεται πως δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τυπε μιλά πιο όμορφα για τον τζενη-τζενη..
:confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Πάλι θα τη φάνε οι επαγγελματίες ....

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.663
Πόντοι
3.506
Χαχα οι τουρίστες την κάνουν σιγά σιγά από την πανάκριβη Ελλάδα του Κούλη τελικά δεν ήταν ούτε μαλακές ούτε ψεκια αυτοί που τα έλεγαν - πάλι οι ξένοι μας άνοιξαν τα μάτια :grin: πάμε δυνατά και σταθερά για τον πάτο - Κούλης για πάντα :springsmile:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Κικίλια γδυσε τους τουρίστες , πιες τους το αιμά , ξεβρακωσε τους , φερε ολα τα φράγκα εδω :wanker::wanker::wanker::wanker:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Λυσσαξατε ρε πουστημ με τον τουρισμό, τον γκαντεμιασατε και αυτόν.

τυπε μερα παρα μερα βλεπω ποστς απο γνωστους ξενους σε σοσιαλ με μεγαλο κοινο
που λενε για γδυσιματα που εφαγαν στην Μυκονο και προτεινουν να μην πατησει κανεις :wanker::wanker::wanker:
Και μιλάμε για κόσμο που εχει φραγκα και δεν εχει προβλημα να χαλάσει , απλα ξερουν ποτε πανε να τους πιασουν μαλάκες και να τους δαγκωσουν.

Τωρα για να ειμαι και δίκαιος δεν φταιει για του μαλάκες Μυκονιατες ο Κικίλιας , αλλα αυτος ειναι υπουργος , πως να το κάνουμε :alivedick:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.663
Πόντοι
3.506
Στη Κω κλαίνε μαγαζιά και ξενοδοχεία έχει πιαστεί ο Κωλος τούς από το καθησιο - ευτυχώς βρέχει συχνά και δεν φαίνονται τα δάκρυα :springsmile:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Στη Κω κλαίνε μαγαζιά και ξενοδοχεία έχει πιαστεί ο Κωλος τούς από το καθησιο - ευτυχώς βρέχει συχνά και δεν φαίνονται τα δάκρυα :springsmile:

Δεν θα παμε για ρεκορ πάλι δηλαδη τυπε μου ;;;
Δεν θα μας σωσει παλι ο τουρισμός ;;;
Λες να μπουν τιποτα μέτρα ή να μην δωσει αυτα που λεει επειδη θα πει οτι δεν πηγε καλα ο τουρισμός ;;; :confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Ρε πουστημ, αισθάνομαι καμμία φορά ότι Μύκονος με νότια Κέρκυρα είναι σαν να συγκρίνουμε Εκάλη με Τζιτζιφιές.
Έξι ευρώ οι ξαπλώστρες για 2 άτομα όλη ημέρα σε μια από τις ωραιότερες αμμουδιές της Μεσογείου και οι μισές είναι άδειες.
Το οδικό δίκτυο όμως γαμιεται, όταν ήρθε ο Μητσοτάκης στην Κέρκυρα δεν τόλμησε να κατέβει προς τα νότια γαμω τους επικοινωνιολόγους του, γαμω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.134
Πόντοι
12.056
δεν υπαρχει που θενα τουρισμος στα νησια μαλακιες λενε σε πολλες περιοχες κλαινε ειδικα στα νησια σε 5-6 διαφορετικα που εχω μιλησει και με 2 μεγαλα γραφεια τουρισμου που μιλαω εχουν μονο τουρισμο οδικο και αυτος πολυ περιορισμενος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Ρε πουστημ, αισθάνομαι καμμία φορά ότι Μύκονος με νότια Κέρκυρα είναι σαν να συγκρίνουμε Εκάλη με Τζιτζιφιές.
Έξι ευρώ οι ξαπλώστρες για 2 άτομα όλη ημέρα σε μια από τις ωραιότερες αμμουδιές της Μεσογείου και οι μισές είναι άδειες.
Το οδικό δίκτυο όμως γαμιεται, όταν ήρθε ο Μητσοτάκης στην Κέρκυρα δεν τόλμησε να κατέβει προς τα νότια γαμω τους επικοινωνιολόγους του, γαμω.

φιλαρακι δεν ξερω τι λες με την 3κοσμικη Κερκυρα σου
Εγω Μυκονο μια χαρα ξαπλωστρα 80 ευρω το άτομο . φιλικη τιμή . κατι να τσιμπησεις απο 25 ευρω και πανω , κατι οι καφεδες , με ενα 300αρι την βγαλαμε φθηνα , και μας παρκαραν και το αυτοκινητο στην σκιά :wanker::wanker::wanker::wanker:

Κάτσε εσυ στην Κερκυρα να κανεις ζιγκ ζαγκ και να σπας το αυτοκινητο και να γκρινιαζεις , ΑΧΑΡΙΣΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom