πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.671
- Πόντοι
- 12.056
ουτε ο ανδρεας δεν εφερε τοσο μεγαλη αλλαγη θα γινουμε το πριγκηπατο τον ευαισθητων ψυχωνΗ νεα γενιά ΝΔκρατες , θα αλλάξουν την Ελλαδα
ουτε ο ανδρεας δεν εφερε τοσο μεγαλη αλλαγη θα γινουμε το πριγκηπατο τον ευαισθητων ψυχωνΗ νεα γενιά ΝΔκρατες , θα αλλάξουν την Ελλαδα
Τι τσιμπίσες;
ουτε ο ανδρεας δεν εφερε τοσο μεγαλη αλλαγη θα γινουμε το πριγκηπατο τον ευαισθητων ψυχων
Καλά , δίκιο έχεις ποίο πολύ ενδιαφέρον έχει το μεσημέρι που είναι πάντα διαφορετικά.πλουσιο πρωινό
μην τα λεμε καθε μέρα
ηξερε τι τραγουδαγε η μαρινελλα προφητικη λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μουπλουσιο πρωινό
μην τα λεμε καθε μέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το μελλον ανηκει στην Ελλαδα , θα πρωτοστατήσουμε σε όλα
Τώρα αποκαλεί το εν αγόρι το άλλο..ηξερε τι τραγουδαγε η μαρινελλα προφητικη λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου
Τι ζαίος, τι ανταρσυα, τι χρυσή αυγή....Εχετε πλακα ωρε κλωνοι, λοβοτομημενοι μπραβοκουληδες. Που οποιος δεν συμβαδιζει με τον @υτισμο σας και βλεπει περα απ το μπλε κουτι της δηθεν κανονικοτητας (αλα β. κορεας) που σεβιρει το ΣΚΑταΙ και αλλα μπουκωμενα μ.μ.ε.ξημερωσης , ειναι ..ζαιος κτλπ.. κτλπ
Τι ζαίος, τι ανταρσυα, τι χρυσή αυγή.... Ακριβώς τα ίδια....
Ακριβώς τα ίδια....
Αυτους λες για νέους ;;; ας παρει και 85% , δεν πειραζει
Το Συμβουλιο της Επικρατείας εχει ηδη "διαταξει" την επιστροφη ΕΥΔΑΠ και ΔΕΥΑΘ στο Δημοσιο. Ο Κουλης ειπε απλως το νομιμο και αυτονοητο.Για την ακρίβεια δικαστικές αποφάσεις είναι, αλλά έστω κι έτσι ας γίνει αυτό που πρέπει . Ρίχνει και το σχετικό δούλεμα και στους δύο στο τέλος.
Με μία φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπερταμείο έχασε το 40% των ετησίων εσόδων του. Πάνω που σχεδίαζε τις μεγάλες παρεμβάσεις του ως το μοναδικό στην Ελλάδα Sovereign Wealth Fund, το Υπερταμείο χάνει τα μερίσματα που εισέπραττε κάθε χρόνο από την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ. Το 2021 εισέπραξε (25+4=) 29 εκατ. ευρώ. Το 2022 εισέπραξε (15+4) 19 εκατ. ευρώ. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φύγουν ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ από το Υπερταμείο στηρίζεται στον Νόμο 4425 που ψήφισε ο…ΣΥΡΙΖΑ στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 αλλά δεν… πρόλαβε ποτέ να εφαρμόσει.
Πότε ακριβώς βγήκε η πρώτη σποφαση που ζητά την επιστροφή στο Δημόσιο; Υπήρξαν και άλλες;Το Συμβουλιο της Επικρατείας εχει ηδη "διαταξει" την επιστροφη ΕΥΔΑΠ και ΔΕΥΑΘ στο Δημοσιο. Ο Κουλης ειπε απλως το νομιμο και αυτονοητο.
Μεχρι τωρα τον κατηγορουσαν, βλακωδως, οτι θελει να ιδιωτικοποιησει το νερο.
Τωρα θα τον κατηγορησουμε για το αντιθετο?
Εγω ξερω για τις αποφασεις που βγηκαν αρχές 2023.Πότε ακριβώς βγήκε η πρώτη σποφαση που ζητά την επιστροφή στο Δημόσιο; Υπήρξαν και άλλες;
Για saxo 1.1 μέχρι τα 67 της σύνταξης !ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ....
Ασημί ειναι το σαξο μου , οχι μπλεΓια saxo 1.1 μέχρι τα 67 της σύνταξης !
Μετά .... δεν θα χρειάζεται ΙΧ ... σαν τους γαλάζιους λόρδους στην Αγγλία !
Ασημί ειναι το σαξο μου , οχι μπλε
Πως και δεν ξέρεις για τις 190 και 191 που βγήκαν το Φεβρουάριο του 2022;Εγω ξερω για τις αποφασεις που βγηκαν αρχές 2023.
ΕΥΔΑΠ: Εκδόθηκαν οι αποφάσεις του ΣτΕ για την επιστροφή των μετοχών στο Ελληνικό Δημόσιο
Θεσμοθετήθηκε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) που αναλαμβάνει την εποπτεία και τον έλεγχο όλων των εταιρειών ύδρευσης καιwww.naftemporiki.gr