Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
Βάλτε ρε τύποι τίποτα τουτου φωτό, σπίτια, σαλόνια, μηχανήματα, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ !!
Μεικτο να φανταστουμε..Ιδιοκτήτης ακινήτων που παίρνει 30 χιλιάρικα νοίκια το μήνα
δουλεύει πωλητής για 1200€ μισθό !
Ναι, κυριε αρχιμαλακιαδη κλωνε. Διανοια της βλακειας. Που το εχεις διπορτο και μπαινεις στο μια ετσι και μια γιουβετσι. Νομιζεις οτι δεν σε εχουμε παρει πρεφα τι καπνο φουμαρεις. Αι κοιμησου τωρα και μη μας ζαλιζεις τα φρυδια. Που οποιος δεν συμβαδιζει με τον @υτισμο σας τον βγαζετε πενελτι, αντι να βγειτε εσεις στη σεντραΡε τύπε πας να κάνεις σοβαρή συζήτηση ?
Ο τζίρος που κάνουν τα μέλη του μπου.κομ τύπε φτάνει να αποπληρώσει τα 400 δις του χρέους μαςΠαίζει πάλι κόντρα εκατομμυρίων?
Ο τζίρος που κάνουν τα μέλη του μπου.κομ τύπε φτάνει να αποπληρώσει τα 400 δις του χρέους μας
αλλά τα έχουμε όλοι μαύρα και σε οφ σορ......
Ρε μαλάκα σίγουρα πήρες πτυχίο ΑΕΙ;;;;
Μήπως η υγρασία στο υπόγειο σε σκούριασε;;;
Θα μας κανεις προβλεψη για εκλογές;;; έτσι να γελασουμε ....
πολλά δεν είναι 1200 καθαρά με αμάξι για πωλητής?Λες να μας πει ότι έχει και οφ σορ ο Στέκας ;
Και παίρνει ενοίκια 35 χιλιάρικα το μήνα ;;;
Και ... δουλεύει ... πωλητής ... με εταιρικό .... για 1200€ το μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προφανώς και θα το ήθελα.
Είστε η συμφορά αυτού του τόπου. Ξεχασμενοι από τον χρόνο σε αλλες δεκαετίες ανίκανοι να κατανοήσετε ότι αλλάζει γύρω σας.
Ας βγαίνει όπου θέλει πρώτος, στα αρχιδια μου κ ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι ότι πιστεύεις εσύ για μας πολλοί από μας πιστεύουμε γεια εσαςΠροφανώς και θα το ήθελα.
Είστε η συμφορά αυτού του τόπου. Ξεχασμενοι από τον χρόνο σε αλλες δεκαετίες ανίκανοι να κατανοήσετε ότι αλλάζει γύρω σας.
Ας βγαίνει όπου θέλει πρώτος, στα αρχιδια μου κ ο ΣΥΡΙΖΑ
Νευράκια ο νίοΝαι, κυριε αρχιμαλακιαδη κλωνε. Διανοια της βλακειας. Που το εχεις διπορτο και μπαινεις στο μια ετσι και μια γιουβετσι. Νομιζεις οτι δεν σε εχουμε παρει πρεφα τι καπνο φουμαρεις. Αι κοιμησου τωρα και μη μας ζαλιζεις τα φρυδια. Που οποιος δεν συμβαδιζει με τον @υτισμο σας τον βγαζετε πενελτι, αντι να βγειτε εσεις στη σεντρα
...και δεν έχω ανοιξει ακόμα εγώ τα χαρτιά μου τύπεΟ τζίρος που κάνουν τα μέλη του μπου.κομ τύπε φτάνει να αποπληρώσει τα 400 δις του χρέους μας
αλλά τα έχουμε όλοι μαύρα και σε οφ σορ......
Έχεις επενδύσει σε ακίνητα στην Ουκρανία τυπε;...και δεν έχω ανοιξει ακόμα εγώ τα χαρτιά μου τύπε
Χάρκοβο...Έχεις επενδύσει σε ακίνητα στην Ουκρανία τυπε;
πριν καιρό ένας μύστης εδώ ήθελε να πάει για πορνοτουρισμό στην Ουκρανία. Ο πρώτος πελάτης σου θα είναιΧάρκοβο...
Αναμένω κέρδη από rbnb
πριν καιρό ένας μύστης εδώ ήθελε να πάει για πορνοτουρισμό στην Ουκρανία. Ο πρώτος πελάτης σου θα είναι
άμα δε στηρίξουμε τους δικούς μας πως θα γίνει
Δικιο εχεις τύπε μου σε αυτα που πες. Η διαφορά μας ομως ξες ποια ειναι. Εγω εχω κριτική σκέψη και αν δω οτι κάποιος με κοροϊδεύει φευγω. Εσεις οι δεξιοί και μπροστά στα μουτρα σας να σας κλέβουν, για να μην πω τπτ χειρότερο, όταν έρθει η ωρα της κάλπης θα τους ξαναψηφισετε. Έχετε μάθει να τους ξεπλένετε κ αυτο το χουι δεν φεύγειΔεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι ότι πιστεύεις εσύ για μας πολλοί από μας πιστεύουμε γεια εσας
Όσον αφορά για το ΣΥΡΙΖΑ αφού υποτίθεται δεν τον υποστηρίζεις
Για πες;
,1 καλά κάνει ο Τσίπρας που ζήτησε από τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής να τον ψηφίσουν;
2 καλά κάνει που σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι βρέχει για τους βουλευτές του της Ροδόπης;
3 καλά κάνει που υπόσχεται τα πάντα σε όλους με κόστος αφάνταστο;
4 καλά κάνει που αφήνει τους βουλευτές του να λέει ότι η Νέα Δημοκρατία σκότωσε τους πνίγεντες ο ίδιος λέει όχι δεν πιστεύω σε τέτοιο πράγμα;
5 καλά κάνει να έχει στα ψηφοδέλτια του τον 13-0 καταδικασθέντα και τη Δούρου;
Εγώ δεν ήθελα να έχει Νέα Δημοκρατία στα ψηφοδέλτια της τον Καραμανλή και μάλιστα ήθελε να περάσει από δικαστήριο
Αυτό μέχρι που ο Τσίπρας πήγε υποψήφιος στις Σέρρες οπότε Όλα άλλαξαν