Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.437
- Πόντοι
- 3.656
Ο Ζαχαριάδης είπε έτσι και μετά ο Τσίπρας και η Τσαπανίδου λίγο πολύ είπαν αφού ο λαός ψήφισε μητσοτάκη καλά να πάθει.Την απάντηση για το σύνδρομο Στοκχόλμης τη δίνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα Ζαχαριάδης
λαός δεν έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι μήπως το έχουμε εμείς», απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης μέσω της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», και συμπλήρωσε με την προτροπή ας «μην πυροβολούμε τα πόδια μας».
Για τα παιδιά των πολιτικών
Ο κάθε πολιτικός ενδιαφέρεται για τα παιδιά του
Έτσι και ο Τσίπρας και Ανδρουλάκης είχαν τα παιδιά τους στη σχολή χιλλ
Και ο γιος του Τσίπρα έδωσε μετά εξετάσεις για να μπει στο πρότυπο πλάκας
Όχι ότι κάνουνε τα παιδιά του μέσου κόσμου
Δεν είμαι ούτε τόσο πλούσιος ούτε τόσο φτωχός για να είμαι σε extreme καταστάσεις όσον αφορά τη διαμονή μου και το φαγητό μου
Παραδείγματος χάρη προχθές πήρα σολωμό σε προσφορά που μου αρέσει
Και επειδή έχω πάει πολλές φορές και επί κομμουνισμού Βουλγαρία και Ρουμανία
Προτιμούσα και προτιμώ όπως ξαναείπα την ανισότητα του πλούτου που έχουμε εμείς και όλες οι καπιταλιστικές χώρες
Και για αυτό βέβαια πάντα αυτοί προσπαθούσαν να το σκάσουν προς εμάς και όχι εμείς προς αυτούς
Και δεν επανέφεραν σχεδόν ποτέ το κομμουνιστικό κόμμα στην εξουσία στις ελεύθερες εκλογές
Που υποτίθεται ότι θα προστάτευε τους φτωχούς και την πλειονότητα των εργαζομένων
Και με τους μεγαλοκαρχαρίες να υπάρχουν
Και με την ανισότητα να υπάρχει
αλλά και με τον απλό λαό να περνάει πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν με πτώση βέβαια
Στον καιρό των μνημονίων
Έχω γράψει λεπτομέρειες για το πώς πέρναγα εγώ όταν ήμουνα νέος και πώς περνάνε οι νέοι σήμερα
Σαν την ημέρα με τη νύχτα
Ακόμα και μετά τα μνημόνια
Να επαναλάβω ένα μόνο παράδειγμα
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς ελάχιστοι είχανε ΙΧ
Τώρα ελάχιστοι δεν έχουν
Κανένας πολιτικός δεν δικαιούται να γαμάει τα πανεπιστήμια και να προμοτάρει τις παρατάξεις και μετά να στέλνει τα παιδιά του σε καλά σχολεία για να ξεφύγουν από το σάπιο σύστημα που ο ίδιος ψηφίζει. Γιαυτό αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει πολιτικός πραγματικά αριστερός χρειάζονται λοβοτομή....τα παιδιά των πολιτικών πάνε στα καλύτερα πανεπιστήμια και όταν βγουν τους περιμένουν βυσματικές θεσσάρες. Και ας στείλει η κυρά Μαρία το παιδί της στο ΤΕΙ Χαλκίδας να κάνει 10 χρόνια να τελειώσει και μετά να δουλέψει ντιλιβεράς σε εταιρεία κούριερ. αρκεί να ψηφίζει και αυτό σύριζα και νδ και όλα καλά θα πάνε.
Αν τον σωλομό τον πήρες από το lidl φρόντισες να δεις χώρα προέλευσης? Γιατί έχω ακούσει για κάτι ποτάμια κοντά στο τσερνόμπιλ