Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Την απάντηση για το σύνδρομο Στοκχόλμης τη δίνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα Ζαχαριάδης

λαός δεν έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι μήπως το έχουμε εμείς», απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης μέσω της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», και συμπλήρωσε με την προτροπή ας «μην πυροβολούμε τα πόδια μας».

Για τα παιδιά των πολιτικών
Ο κάθε πολιτικός ενδιαφέρεται για τα παιδιά του
Έτσι και ο Τσίπρας και Ανδρουλάκης είχαν τα παιδιά τους στη σχολή χιλλ
Και ο γιος του Τσίπρα έδωσε μετά εξετάσεις για να μπει στο πρότυπο πλάκας
Όχι ότι κάνουνε τα παιδιά του μέσου κόσμου

Δεν είμαι ούτε τόσο πλούσιος ούτε τόσο φτωχός για να είμαι σε extreme καταστάσεις όσον αφορά τη διαμονή μου και το φαγητό μου
Παραδείγματος χάρη προχθές πήρα σολωμό σε προσφορά που μου αρέσει

Και επειδή έχω πάει πολλές φορές και επί κομμουνισμού Βουλγαρία και Ρουμανία
Προτιμούσα και προτιμώ όπως ξαναείπα την ανισότητα του πλούτου που έχουμε εμείς και όλες οι καπιταλιστικές χώρες
Και για αυτό βέβαια πάντα αυτοί προσπαθούσαν να το σκάσουν προς εμάς και όχι εμείς προς αυτούς
Και δεν επανέφεραν σχεδόν ποτέ το κομμουνιστικό κόμμα στην εξουσία στις ελεύθερες εκλογές
Που υποτίθεται ότι θα προστάτευε τους φτωχούς και την πλειονότητα των εργαζομένων

Και με τους μεγαλοκαρχαρίες να υπάρχουν
Και με την ανισότητα να υπάρχει
αλλά και με τον απλό λαό να περνάει πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν με πτώση βέβαια
Στον καιρό των μνημονίων
Έχω γράψει λεπτομέρειες για το πώς πέρναγα εγώ όταν ήμουνα νέος και πώς περνάνε οι νέοι σήμερα
Σαν την ημέρα με τη νύχτα
Ακόμα και μετά τα μνημόνια

Να επαναλάβω ένα μόνο παράδειγμα
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς ελάχιστοι είχανε ΙΧ
Τώρα ελάχιστοι δεν έχουν
Ο Ζαχαριάδης είπε έτσι και μετά ο Τσίπρας και η Τσαπανίδου λίγο πολύ είπαν αφού ο λαός ψήφισε μητσοτάκη καλά να πάθει.

Κανένας πολιτικός δεν δικαιούται να γαμάει τα πανεπιστήμια και να προμοτάρει τις παρατάξεις και μετά να στέλνει τα παιδιά του σε καλά σχολεία για να ξεφύγουν από το σάπιο σύστημα που ο ίδιος ψηφίζει. Γιαυτό αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει πολιτικός πραγματικά αριστερός χρειάζονται λοβοτομή....τα παιδιά των πολιτικών πάνε στα καλύτερα πανεπιστήμια και όταν βγουν τους περιμένουν βυσματικές θεσσάρες. Και ας στείλει η κυρά Μαρία το παιδί της στο ΤΕΙ Χαλκίδας να κάνει 10 χρόνια να τελειώσει και μετά να δουλέψει ντιλιβεράς σε εταιρεία κούριερ. αρκεί να ψηφίζει και αυτό σύριζα και νδ και όλα καλά θα πάνε.

Αν τον σωλομό τον πήρες από το lidl φρόντισες να δεις χώρα προέλευσης? Γιατί έχω ακούσει για κάτι ποτάμια κοντά στο τσερνόμπιλ :zombie:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Τοσες πολλες απόπειρες ;;;; Που μένεις τυπε ; Ασπροπυργο ;

Κάτσε γιατι ενα dell εχει ενας μισθωτος εδω μεσα .. μηπως ειναι και το δικό σου :coffee:
Σε όλες τις πυκνοκατοικημένες περιοχές Πατήσια Κυψέλη Παγκράτι Αχαρνών Λαμπρινή

Γαλάτσι και λοιπά γίνονται πάρα πολλές κλοπές όπως μου έχει επισημάνει η αστυνομία όταν πηγαίνω
Έχουν κλέψει
Και τους σωλήνες χαλκού της ύδρευσης από τον κήπο
Και βρύσες από σπίτι που βρίσκονταν για ενοικίαση

Και κάτι για να ξέρεις εσύ και οι υπόλοιποι συνομιλητές

Στο tablet είχα βάλει αναγνώριση θέσης ή όπως το λένε
Όταν το κλέψαν κοίταγα κάθε μέρα από το κινητό πού βρίσκεται
Κάθε μέρα το έβλεπα σε γειτονικές περιοχές αλλά σε διαφορετικά μέρη
Όταν πήγα και το κατήγγειλα στην αστυνομία
Η αστυνομία μου είπε
Ακόμα και να μπορούσα να το βρείτε ότι υπάρχει σε μία διασταύρωση
Παραδείγματος χάρη Δροσοπούλου και Κύθνου
Και εκεί ας πούμε ότι υπάρχουν τέσσερις πολυκατοικίες
Μία Σε κάθε γωνιά
Πιστεύεται μου λέει η αστυνομία ότι εισαγγελέας θα δώσει άδεια να ψάξουμε όλα τα διαμερίσματα τεσσάρων πολυκατοικιών;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To 70 πηγες φοιτητης ρε τυπε?Γιατι το 90 και 00 στεναζαν τα σουβλατζιδικα οι πιτσαριες τα μπεργκεραδικα και οι ταβερνες απο τους φοιτητες.Πηγαιναμε και λεσχη στις αφραγκιες η αν ειχε κανα καλο φαι , αλλα το σουβλακι σουβλακι. Μη λες μαλακιες
Ναι είμαι μεγάλος Δεν μιλάω για το 90 και το 2000

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Ο Ζαχαριάδης είπε έτσι και μετά ο Τσίπρας και η Τσαπανίδου λίγο πολύ είπαν αφού ο λαός ψήφισε μητσοτάκη καλά να πάθει.

Κανένας πολιτικός δεν δικαιούται να γαμάει τα πανεπιστήμια και να προμοτάρει τις παρατάξεις και μετά να στέλνει τα παιδιά του σε καλά σχολεία για να ξεφύγουν από το σάπιο σύστημα που ο ίδιος ψηφίζει. Γιαυτό αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει πολιτικός πραγματικά αριστερός χρειάζονται λοβοτομή....τα παιδιά των πολιτικών πάνε στα καλύτερα πανεπιστήμια και όταν βγουν τους περιμένουν βυσματικές θεσσάρες. Και ας στείλει η κυρά Μαρία το παιδί της στο ΤΕΙ Χαλκίδας να κάνει 10 χρόνια να τελειώσει και μετά να δουλέψει ντιλιβεράς σε εταιρεία κούριερ. αρκεί να ψηφίζει και αυτό σύριζα και νδ και όλα καλά θα πάνε.

Αν τον σωλομό τον πήρες από το lidl φρόντισες να δεις χώρα προέλευσης? Γιατί έχω ακούσει για κάτι ποτάμια κοντά στο τσερνόμπιλ :zombie:
Είναι καπνιστός σολομός Νορβηγίας
Εκεί που έχω πρόβλημα είναι τα καρότα που είναι Βοιωτίας σχεδόν παντού
Αν κάνει 10 χρόνια να τελειώσει δεν φταίνε τα πανεπιστήμια
Τει πια δεν υπάρχουν
Τα πανεπιστήμια λίγο-πολύ είναι αυτοδιοικητα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Σήμερα πέρασα από γαλάτσι για δουλειά και είναι ΤΙΓΚΑ στα περιπτερα του ΣΥΡΙΖΑ με μπαρμπάδες και γριές να κάθονται σε πλαστικές καρέκλες του γύφτου και να συζητάνε

γαμημένοι συνταξιούχοι από τα 45 πασόκοι που προσπαθούν να πάρουν κανένα ρουσφέτι
:rockon::rockon::rockon:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.381
Πόντοι
8.346
Σε όλες τις πυκνοκατοικημένες περιοχές Πατήσια Κυψέλη Παγκράτι Αχαρνών Λαμπρινή

Γαλάτσι και λοιπά γίνονται πάρα πολλές κλοπές όπως μου έχει επισημάνει η αστυνομία όταν πηγαίνω
Έχουν κλέψει
Και τους σωλήνες χαλκού της ύδρευσης από τον κήπο
Και βρύσες από σπίτι που βρίσκονταν για ενοικίαση

Και κάτι για να ξέρεις εσύ και οι υπόλοιποι συνομιλητές

Στο tablet είχα βάλει αναγνώριση θέσης ή όπως το λένε
Όταν το κλέψαν κοίταγα κάθε μέρα από το κινητό πού βρίσκεται
Κάθε μέρα το έβλεπα σε γειτονικές περιοχές αλλά σε διαφορετικά μέρη
Όταν πήγα και το κατήγγειλα στην αστυνομία
Η αστυνομία μου είπε
Ακόμα και να μπορούσα να το βρείτε ότι υπάρχει σε μία διασταύρωση
Παραδείγματος χάρη Δροσοπούλου και Κύθνου
Και εκεί ας πούμε ότι υπάρχουν τέσσερις πολυκατοικίες
Μία Σε κάθε γωνιά
Πιστεύεται μου λέει η αστυνομία ότι εισαγγελέας θα δώσει άδεια να ψάξουμε όλα τα διαμερίσματα τεσσάρων πολυκατοικιών;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι είμαι μεγάλος Δεν μιλάω για το 90 και το 2000
Καλά έλεγε ο Χίος κλειδωστε τους γέρους και τις γριές σπίτι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Καλά έλεγε ο Χίος κλειδωστε τους γέρους και τις γριές σπίτι
Και στους νέους πλειοψηφία η Νέα Δημοκρατία πήρε φίλε ενώ το 19 έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Και η νεολαία κατάλαβε ποιος είναι καλύτερος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.381
Πόντοι
8.346
Και στους νέους πλειοψηφία Νέα Δημοκρατία πει ρε φίλε
Δεν πειράζει. Ας σας κλειδώσουν που έχετε μείνει στην ανάμνηση του εθνάρχη κ βλέπουμε τι γίνεται στους νέους

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Δεν πειράζει. Ας σας κλειδώσουν που έχετε μείνει στην ανάμνηση του εθνάρχη κ βλέπουμε τι γίνεται στους νέους
Πολύ Θα το ήθελες

Μόνο στους φυλακισμένους και στους γύφτους βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Πόσα δώσαν ρε για να σου κάνουν μετεγγραφή στην ελλάδα ;;;
Οι κατσαπλιάδες και οι πουτάνες , όταν βλέπουν ελληνικό πτυχίο , πιστεύουν ότι είχες μπει με εξετάσεις , έτσι ;;;

Υπάρχουν όμως .... κάποιοι που ξέρουν ....

Θα πούμε πολλά ακόμη, για την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ο γκούγκλης σε αναζήτητη frankfurt airport ;

Θες αναμνηστικά από φραγκφούρτη ; από βερολίνο ; από ΝΥ ;;;
από αυστραλία που είναι λατζέρης ο στέκας ;;; από ινδονησία ;;;;

μάζεψε μια σούμα ... να στα βάλω στον κώλο όλα μαζί ........

Μετά θα βγαίνουν κατουρημένοι στραπονιάρηδες σώγαμπροι .... να λένε ότι είναι από τα σκουπίδια !

Τραλαλακη μέχρι που έχεις φτάσει με το lada σου; πόσα μαγνητάκια έχεις στο ψυγείο σου που σου έφεραν δώρο πελάτες; έφτιαξες καμιά μασέλα σήμερα;;;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.381
Πόντοι
8.346
Πολύ Θα το ήθελες

Μόνο στους φυλακισμένους και στους γύφτους βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Προφανώς και θα το ήθελα.
Είστε η συμφορά αυτού του τόπου. Ξεχασμενοι από τον χρόνο σε αλλες δεκαετίες ανίκανοι να κατανοήσετε ότι αλλάζει γύρω σας.
Ας βγαίνει όπου θέλει πρώτος, στα αρχιδια μου κ ο ΣΥΡΙΖΑ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Είναι καπνιστός σολομός Νορβηγίας
Εκεί που έχω πρόβλημα είναι τα καρότα που είναι Βοιωτίας σχεδόν παντού
Αν κάνει 10 χρόνια να τελειώσει δεν φταίνε τα πανεπιστήμια
Τει πια δεν υπάρχουν
Τα πανεπιστήμια λίγο-πολύ είναι αυτοδιοικητα
Θα κάνει 10 χρόνια να τελειώσει γιατί θα χάσει 5 χρόνια με τις καταλήψεις που θα γίνονται ενώ δεν υπάρχουν καθηγητές.

Αυτοδιοίκηση από την Κεραμέως έχουν και μάλιστα σε μερικά δεν στέλνουν επίτηδες επαρκή κονδύλια. Το τι χρήματα στέλνουν δε στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια δε θες καν να το μάθεις.

Τα μουνόπανα έχουν λεφτά να δίνουν ανάθεση σε κέτερινγκ για να φέρνει παραπανω γευματα και να τα πετανε η να τα παιρνουν σπιτι τους....αλλα δεν εχουν λεφτα να συντηρησουν οτι απαιτειται στο δημοτικο....(πραγματικο παραδειγμα τωρα λεω)

Τι πρόβλημα έχεις με τα καρώτα ρε τύπε :tooth:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.381
Πόντοι
8.346
Θα κάνει 10 χρόνια να τελειώσει γιατί θα χάσει 5 χρόνια με τις καταλήψεις που θα γίνονται ενώ δεν υπάρχουν καθηγητές.

Αυτοδιοίκηση από την Κεραμέως έχουν και μάλιστα σε μερικά δεν στέλνουν επίτηδες επαρκή κονδύλια. Το τι χρήματα στέλνουν δε στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια δε θες καν να το μάθεις.

Τα μουνόπανα έχουν λεφτά να δίνουν ανάθεση σε κέτερινγκ για να φέρνει παραπανω γευματα και να τα πετανε η να τα παιρνουν σπιτι τους....αλλα δεν εχουν λεφτα να συντηρησουν οτι απαιτειται στο δημοτικο....(πραγματικο παραδειγμα τωρα λεω)

Τα βάζει στο πάτο του κ λογικά μετά χαλάει η γεύση τους

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
κ εκει πουτσα ειχε το μενου τυπε

neoi.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.199
Πόντοι
6.056

Τύπε .... για πες μας .... πόσο λογικό σου φαίνεται ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΚΑΣ ....

Λέει ότι έχει ακίνητα 5 εκατομμυρίων .......

Δεν παίρνουν 30 χιλιάρικα καθαρά νοίκια το μήνα ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ;;;;;

Και από την άλλη δουλεύει ... υπαλληλάκι .... πωλήσεις .... φουκαραδάκι .... με εταιρικό αυτοκίνητο !!!!!!!!!!!!!!

για .... 1200€ ;;; 1500€ ;;; το μήνα !!!!!

Κανά φιατάκι .... ή γιάρις ...........

Τι πιθανότητες δίνεις να συμβαίνει αυτό ;;;;;;;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ρε σκατόγερε .... πες τα όλα. Όσοι είχαν τότε ΙΧ, για πλάκα αλώνιζαν την αθήνα. Κυριακή Λαγονήσι , καθημερινή βράδυ στο τουρκολίμανο , βόλτες στο κέντρο , ταξίδια σε όλη την ελλάδα ....
ΓΙΑ ΠΕΣ .... ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ;;;; το 1975 ;;;;
Μπορούσε ο κάθε φοιτητής τότε να πάει μέσα στη μέρα σε 4 καφετέριες και να φάει έξω δύο σουβλάκια με δύο μπύρες ;;;
Οι 4 καφετέριες σήμερα θέλουν 20€ και τα 2 σουβλάκια με 2 μπύρες .... άλλα 20€ ... σύνολο 40€ .....
ΠΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 40€ ;;;;;;
Ρε Λάκη, κάθε μέρα μίρλα ρε γαμώτο.
ΟΚ, καταλάβαμε οτι όταν ήσουν μικρός και η οικογένειά σου είχε παράδες πέρναγες φίνα.
Μπράβο για το ιδιωτικό σου σχολείο, μπράβο και για τα σουβλάκια και τις 4 καφετέριες τη μέρα.
Τώρα όμως γιατί μας σπας τις μπάλες; Ας διάβαζες περισσότερο να γινόσουν κάτι καλύτερο από πλανόδιος οδοντίατρος.
Τώρα στα 50 σου, που υποτίθεται ότι πήζει και λίγο το ρημάδι, θα συνεχίσεις να κλαίγεσαι για την τιμή του παστουρμά;
Αν θες παραπάνω, δούλεψε περισσότερο. Με την γκρίνια πάντως προκοπή δεν κάνεις.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Ακίνητο δεν έχεις ούτε ένα ........

Α ρε Τραλαλάκη οι προβλέψεις σου είναι για τον πούτσο ... θες να σου θυμίσω τι έλεγες πριν 21/5;;; η ΝΔ δεν θα πάρει πάνω από 2 εκ. ψήφους .....

Κάτσε στο υπόγειο οδοντιατρείο σου στο Μεταξουργείο, μπορεί να μπει κανα γεροντάκι να του φτιάξεις τη μασέλα ή κανα πακι που μόλις γάμησε να του κάνεις σφράγισμα των 10 ευρώ ...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΚΑΣ ....

Λέει ότι έχει ακίνητα

Στην εταιρία μου είναι τα ακίνητα ρε χαζούλη τραλαλακη ........ κάτσε και κλάψε ταλαίπωρε, μπορεί καποιος να ρίξει κανα κέρμα στο κουτί με τα tips ....

Που ακούστηκε οδοντίατρος να έχει βάλει κουτί για tips .... ξεφτίλα λέμε .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom