celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.294
- Πόντοι
- 6.056
Ισπανοφωνος βασιλικης καταγωγης?Ατενεζος-δεν εχω επιπεδο-σαραντατεσσερατο μεσαιο μου ονομα ειναι αυτο
Ισπανοφωνος βασιλικης καταγωγης?Ατενεζος-δεν εχω επιπεδο-σαραντατεσσερατο μεσαιο μου ονομα ειναι αυτο
ε τσακω ρε επιπεδοΙσπανοφωνος βασιλικης καταγωγης?Ατενεζος-δεν εχω επιπεδο-σαραντατεσσερα
Γιατί άραγε όταν έπεσε ο κομμουνισμός και έγιναν ελεύθερες εκλογές πουθενά σχεδόν δεν βγήκε το κομμουνιστικό κόμμα αφού προστάτευε και ήταν υπέρ των πολλών;οι δικοι μας θα μοιρασουν στην φτωχολογια οι δικοι σας στην πλουτοκρατια
Για να συγκρίνουμε με το 2018Ερχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλα
Τύπε .... μήπως έχεις σχέση με ένα ναυάγιο που έμπαινε κάποτε εδώ ... και μου έλεγε ότι δεν έχω πάει ποτέ στη ΝΥ ;;;
Του έβαλα ένα εισιτήριο του μετρό ... μια πέμπτη χάραμα στιθς 03.30 .... και του έφυγε ο κώλος ..........
Βέβαια, είχε το ελάχιστο φιλότιμο ... και δεν ξαναμπήκε .......
Σε σχέση με κάτι άλλα ρεζίλια .... που λέγαν ότι βγήκα στα σκουπίδια .... στην αττική .... και βρήκα εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ .....
Θες να βάλουμε κανά αποδεικτικό .... περάσματος από γερμανία ;;; ψήνεσαι ;;;
Είπα ότι σε αεροδρόμιο της γερμανίας ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ;;;;
Απλά φαίνεται ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
και δεν σε διακόπτουν ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΖΩΝ .... όπως εδώ
Οπότε προλαβαίνεις να αφήσεις κάποιον σε 10 λεπτά και να φύγεις.
Στην ελλάδα τα ΙΧ δεν έχουν πρόσβαση στη λωρίδα ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ στην είσοδο του αεροδρομίου ..........
επειδή ρωτάς ποιά η σχέση μου με το ΕΚΠΑ , εγώ μπορώ να αποδείξω ότι μπήκα με πανελλαδικές και πήρα πτυχία από ελλάδα.
Θόρυβο κάνουν τα v12 3500 cc των 80's και τα σαξο κ όχι οι βοβουζελες της τωρινής φορμουλαΘόρυβο κάνουν και οι τενεκέδες συριζαίοι τύπε, αλλά πλέον είναι εκτός μόδας!
Γελοίο υποκείμενο , με μετεγγραφή από ιάσιο/τιμισάρα .... έβαλες τα βιβλία που είχαμε πει ;;;Πες πρώτα ένα mea culpa που βγάζεις και γλώσσα ρε ρεζίλι της ιατρικής που μας έβαλες αυτό:
… για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ρε ανίδεο παρτάλι και το έχεις κάνει γαργάρα. Ψάχνεις φωτογραφίες στο internet ενώ δεν έχεις ιδέα πως είναι η Φρανκφούρτη.
Γελοίο υποκείμενο , με μετεγγραφή από ιάσιο/τιμισάρα .... έβαλες τα βιβλία που είχαμε πει ;;;
Από ποιό μέρος της γερμανίας γουστάρεις φωτό από αναμνηστικά ;;;
Πόσα δώσαν ρε για να σου κάνουν μετεγγραφή στην ελλάδα ;;;Πολύ μπλα-μπλα αλλα από mea culpa τίποτα.
Αυτό είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ρε όνειδος της οδοντιατρικής της Ουγγαρίας;
Θα πούμε πολλά ακόμη, για την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ο γκούγκλης σε αναζήτητη frankfurt airport ;
Θες αναμνηστικά από φραγκφούρτη ;
μάζεψε μια σούμα ... να βάλω
Είσαι πιο γελοίος από τη γελοιότητα και πιο χαμηλά από τον πάτο ...........Έτσι είναι αν είσαι ασχετίδης και χαζούλης ο γκούγκλης σε ξεγελάει.
Ζήτα συγνώμη τώρα για τις βλακείες που γράφεις και βγάλε τον σκασμό επιτέλους.
Για να συγκρίνουμε με το 2018
Kι εσυ ο βασταζος του συστηματος των μεγαλοκαρχαριων θα εισαι καταδικασμενος μια ζωη να ψαχνεις το τενεκε του lidl για φαγητο, για να μη ψ@φησεις απ τη πεινα. Υποστηριξε λοιπον τυπακο με το συνδρομο της Στοκχολμης το μεγαλο φαγοποτι που στηνεται στις πλατες σου. Φαε σε μια γωνιτσα τη μαριδουλα σου σαν σκουπιδογατος κι ασε αυτους (μεσω της ψηφου σου) να τρωνε χαβιαρι, αστακο και σαμπανια.Καπιταλ ισμός η ανισότητα του πλούτου
Μην τσιμπας στο τυρακι που ριχνει ο Μινχαουζεν. Οσο αστροναυτης εισαι εσυ, αλλο τοσο ειναι γιατρος και αυτοςΠόσα δώσαν ρε για να σου κάνουν μετεγγραφή στην ελλάδα ;;;
Την απάντηση για το σύνδρομο Στοκχόλμης τη δίνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα ΖαχαριάδηςKι εσυ ο βασταζος του συστηματος των μεγαλοκαρχαριων θα εισαι καταδικασμενος μια ζωη να ψαχνεις το τενεκε του lidl για φαγητο, για να μη ψ@φησεις απ τη πεινα. Υποστηριξε λοιπον τυπακο με το συνδρομο της Στοκχολμης το μεγαλο φαγοποτι που στηνεται στις πλατες σου. Φαε σε μια γωνιτσα τη μαριδουλα σου σαν σκουπιδογατος κι ασε αυτους (μεσω της ψηφου σου) να τρωνε χαβιαρι, αστακο και σαμπανια.
Υγ. \Τα παιδια σου ειπε οτι θα πρεπει να βαλουν πλατη για τη χωρα, με 3+60 μισθο για 12ωρο. Ενω τα παιδια του δε θα βαλουν ποτε πλατη γιατι απλουστατα ψωλ@ρουν στο εξωτερικο με απιστευτους βισματωμενους μισθους
Όταν ήσουν πιτσιρικάς ελάχιστοι πάθαιναν εγκεφαλικά οταν ερχοντουσαν λογαριασμοι ΔΕΗ και πετρελαιου/φυσικό αέριο. Τώρα ειμαστε λογαριασμος και φουντο από μπαλκόνι. Κάνεις και συγκρίσεις με το παρελθόν για ενα 20ρικο, σκουπιδι.Την απάντηση για το σύνδρομο Στοκχόλμης τη δίνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα Ζαχαριάδης
λαός δεν έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι μήπως το έχουμε εμείς», απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης μέσω της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», και συμπλήρωσε με την προτροπή ας «μην πυροβολούμε τα πόδια μας».
Για τα παιδιά των πολιτικών
Ο κάθε πολιτικός ενδιαφέρεται για τα παιδιά του
Έτσι και ο Τσίπρας και Ανδρουλάκης είχαν τα παιδιά τους στη σχολή χιλλ
Και ο γιος του Τσίπρα έδωσε μετά εξετάσεις για να μπει στο πρότυπο πλάκας
Όχι ότι κάνουνε τα παιδιά του μέσου κόσμου
Δεν είμαι ούτε τόσο πλούσιος ούτε τόσο φτωχός για να είμαι σε extreme καταστάσεις όσον αφορά τη διαμονή μου και το φαγητό μου
Παραδείγματος χάρη προχθές πήρα σολωμό σε προσφορά που μου αρέσει
Και επειδή έχω πάει πολλές φορές και επί κομμουνισμού Βουλγαρία και Ρουμανία
Προτιμούσα και προτιμώ όπως ξαναείπα την ανισότητα του πλούτου που έχουμε εμείς και όλες οι καπιταλιστικές χώρες
Και για αυτό βέβαια πάντα αυτοί προσπαθούσαν να το σκάσουν προς εμάς και όχι εμείς προς αυτούς
Και δεν επανέφεραν σχεδόν ποτέ το κομμουνιστικό κόμμα στην εξουσία στις ελεύθερες εκλογές
Που υποτίθεται ότι θα προστάτευε τους φτωχούς και την πλειονότητα των εργαζομένων
Και με τους μεγαλοκαρχαρίες να υπάρχουν
Και με την ανισότητα να υπάρχει
αλλά και με τον απλό λαό να περνάει πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν με πτώση βέβαια
Στον καιρό των μνημονίων
Έχω γράψει λεπτομέρειες για το πώς πέρναγα εγώ όταν ήμουνα νέος και πώς περνάνε οι νέοι σήμερα
Σαν την ημέρα με τη νύχτα
Ακόμα και μετά τα μνημόνια
Να επαναλάβω ένα μόνο παράδειγμα
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς ελάχιστοι είχανε ΙΧ
Τώρα ελάχιστοι δεν έχουν
Είχαν γίνει πολλές απόπειρες ληστείας στο σπίτι μου και μία πέτυχεΚαι μονο που εισαι με android δεν θα επρεπε καν να σου απανταω μωρη φτωχατζα..
Ειδοποιηση απο τα Lidl εχεις μωρη γαμιολα ; τρεχα να παρεις προσφορες
Αρα σημερα συμφωνα με τα λεγομενα σου ζουμε καλυτερα απο το '80- '90- '00. Ειδικα μετα τα μαγειρεμενα μνημονια τα παμε περιφημα. Πεταει η Ελλαδαρα. Βοηθησανε αρκετα και οι ασπονδοι φιλοι μας σε αυτο. -Τυπε σπρωξε μας κι εμας 1 απο αυτα που πινεις.. Να τα βλεπουμε ολα μπεβερλι χιλςΝα επαναλάβω ένα μόνο παράδειγμα. Όταν ήμουνα πιτσιρικάς ελάχιστοι είχανε ΙΧ.
Τώρα ελάχιστοι δεν έχουν