Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.734
- Πόντοι
- 3.656
γλυφάδα Υμηττός για γειτονιά δεν είστε?μυρισε αποτυχία ζωής το νημα ... δεν πιστευω να μπηκε κανας απο πανω απο την Βουλιαγμενης ;![]()
γλυφάδα Υμηττός για γειτονιά δεν είστε?μυρισε αποτυχία ζωής το νημα ... δεν πιστευω να μπηκε κανας απο πανω απο την Βουλιαγμενης ;![]()
μην το ξαναπεις αυτο , ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣγλυφάδα Υμηττός για γειτονιά δεν είστε?![]()
είναι μεγάλος ο Δήμος Βάρης βουλιαγμένης δε φταίω εγώ ρε μπρομην το ξαναπεις αυτο , ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ
γλυφάδα Υμηττός για γειτονιά δεν είστε?![]()
Θα δουμε σε λιγο,γιατι δεν σε βλεπουν και ολοι.ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝμυρισε αποτυχία ζωής το νημα ... δεν πιστευω να μπηκε κανας απο πανω απο την Βουλιαγμενης ;![]()
Ξύνεσαι στην γκλίτσα.....είναι μεγάλος ο Δήμος Βάρης βουλιαγμένης δε φταίω εγώ ρε μπρο
α μπαΘα δουμε σε λιγο,γιατι δεν σε βλεπουν και ολοι.ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ![]()
και Καισαριανή στα όρια είναι![]()
Τον βλέπει 100%.Θα δουμε σε λιγο,γιατι δεν σε βλεπουν και ολοι.ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ![]()
Εχουν ειπωθει αυτα?Δεν ενθυμουμαι.Μαλιστα,μαλισταα μπα
μπηκα σε ιγκνορ λιστ απο αυτους που ελεγαν οτι ειναι αδυναμία η λιστα
φτασαμε σε αυτο το κρισιμο σημείο ;;
Μαλιστα![]()
Πρεπει να δειρεις ουμπερα για να παρεις αδεια ταξι σημεραετοιμος για δουλειά ταξι στην Αθηνα εισαι τυπε
Αγοραίο να παρεις
μηπως τον εχεις σε ιγκνορ αυτον που τα εγραψε ;Εχουν ειπωθει αυτα?Δεν ενθυμουμαι.Μαλιστα,μαλιστα![]()
Μαλιστα,για Αλικη ποιον εχουμε?Να υπαρχει και ενα σασπενςΤον βλέπει 100%.
Αθηνέζος δυνατός εσωτερικά.
Θαυμάζει μυαλό νιπλη να ξέρεις.
Εδώ το παίζει Τζένη Καρέζη.
Πάει για Όσκαρ ερμηνείας....
![]()
ένα από τα χόμπι μου είναι να μπαίνω στα gps των φορτηγων να βλεπω που πανε σε ποιες περιοχες και οταν σταματανε για καφε σε κανα βενέτη να παιρνω τηλεφωνο και να λεω σε βλεπω που ψωλοβαράς πισω στη δουλεια γρήγοραετοιμος για δουλειά ταξι στην Αθηνα εισαι τυπε
Αγοραίο να παρεις
Τον βλέπει 100%.
Αθηνέζος δυνατός εσωτερικά.
Θαυμάζει μυαλό νιπλη να ξέρεις.
Εδώ το παίζει Τζένη Καρέζη.
Πάει για Όσκαρ ερμηνείας....
![]()
Εγω δεν ξερω να βαζω υπογραφη και να κανω λογκ ιν στο σαη και θα ξερω απο λιστες?Πολυ προχωρημενα για μενα αυταμηπως τον εχεις σε ιγκνορ αυτον που τα εγραψε ;
ενα μουνοπανο ειναι
Αυτός που ήταν ερωτευμένος με αθηνέζο.Μαλιστα,για Αλικη ποιον εχουμε?Να υπαρχει και ενα σασπενς![]()
Σορρυ,αλλα ακομα γελαω οταν μου το θυμιζουνπηγε να αλλαξει αβαταρ και γελάγαμε κανα 2μηνο
θα ειναι ο πρωτος στο σαητ που θα βαλει σε ιγκνορ τον ευατο του και θα αυτοδιαγραφει καταλαθος![]()
Είναι το καλύτερο παιδί να ξέρεις.πηγε να αλλαξει αβαταρ και γελάγαμε κανα 2μηνο
θα ειναι ο πρωτος στο σαητ που θα βαλει σε ιγκνορ τον ευατο του και θα αυτοδιαγραφει καταλαθος![]()
Οχι ρε,Σεβαχ ηταν που ειχε κοντρα με Νιπλη.Ο Σεσκουλας ηταν που το παθε αυτο και ειπε και για κατι πμ ο ΑθηναιοςΑυτός που ήταν ερωτευμένος με αθηνέζο.
Σεβάτζιο?