Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Τύπε ωραία η φωτό σου.Εγινε τυπε
![]()
Belcando για βραδινό?
Τύπε ωραία η φωτό σου.Εγινε τυπε
![]()
Φίλε μου καλέ ο Λάκης πάει για μίστερ2023....επειδη ειμαι ανωτερος πνευματικα,νοητικα,ψυχικα τον γραφω στην ξυρισμενη μου καραπουτσακλαρα και ειναι σε λιστα λακη![]()
ρε λιστα Λακη ειναι η λιστα ιγκνορ πλεονΦίλε μου καλέ ο Λάκης πάει για μίστερ2023....
Θες να ακολουθήσεις τα βήματα του?
![]()
Τύπε ωραία η φωτό σου.
Belcando για βραδινό?
Κανονικη ιγκνορ,γιατι με το που μπαινει και γραφει αμεσως να απαντησειςτον εχω ιγκνορ δεν ασχολουμαι με κοκλωνηδες εγω ας γραψει οτι θελει![]()
Αυτό είπα.....ρε λιστα Λακη ειναι η λιστα ιγκνορ πλεον![]()
ειπαμε ρε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ειναι σε λιστα ΛΑΚΗΚανονικη ιγκνορ,γιατι με το που μπαινει και γραφει αμεσως να απαντησεις![]()
Έμπαινα....ενταξει εχω βαλει και φιλτρα
δυστυχως η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να τον ξαναδιαβασωΑυτό είπα.....
Είναι ένδειξη αδυναμίας και κρυφομπουστισμού...
![]()
απο τη λιστα των λακογαμημενων στη λιστα ιγκνορ, quelle decadenceρε λιστα Λακη ειναι η λιστα ιγκνορ πλεον![]()
Καλά πλάκα κάνεις.δυστυχως η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να τον ξαναδιαβασω![]()
να σου υπενθυμισω αγνε μου και απονηρευτε φιλε μου οτι αυτος ο ΜΠΙΝΕΣ ειχε βαλει σε ιγκνορ τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟ..Καλά πλάκα κάνεις.
![]()
Πολλα ακουγονται γι αυτη την λιστα.Για να βεβαιωθω ρωταω,δεν ειχα σκοπο να σε ταραξω με το να αναφερω τον ασπονδο φιλο σουειπαμε ρε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ειναι σε λιστα ΛΑΚΗ![]()
ΤΝΤ?να σου υπενθυμισω αγνε μου και απονηρευτε φιλε μου οτι αυτος ο ΜΠΙΝΕΣ ειχε βαλει σε ιγκνορ τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟ..![]()
ρε τύπε με το δίκιο τους....φαντάσου να τους ευχηθεί καμία καλή συνέχεια και αν τους πατήσει καμία μπετονιέρα στο δρόμο για το σπίτι
Θα βγάλουμε Λάκη μίστερ 2023?Πολλα ακουγονται γι αυτη την λιστα.Για να βεβαιωθω ρωταω,δεν ειχα σκοπο να σε ταραξω με το να αναφερω τον ασπονδο φιλο σου![]()
Για ενα λαπτοπ νομιζω τα σπασανε τα φιλαρακια(μονος ριχνω λαδι στη φωτια ρε,βοηθα).Δεν ψηφιζω εγωΘα βγάλουμε Λάκη μίστερ 2023?
![]()