Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.449
- Πόντοι
- 12.756
Όταν δεν συμφωνείς με κάποιον βρισιά επιχειρήματα και λοιπά
Ξέρεις πόσες φορές μου έχεις γράψει ότι γιατί μπαίνεις στη συζήτηση εγώ μιλάω με τον τάδε;
Εγώ λοιπόν μίλαγα με τον Σαούλ
Αυτός ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις βγάζουν πολλά κέρδη
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό
Έχεις κανέναν άλλο δείκτη εκτός την απόδοση ίδιων κεφαλαίων έξυπνε νιπλη να το ελέγξουμε;
Και δεν μιλάω σαν μέτοχος ή σαν επενδυτής που πρέπει να κοιτάει και άλλα πράγματα
Βρε μαλακα απο 4 χιλιαδες μηνυματα που εχεις πανω απο τα μισα ειναι που μπαινεις και πετας μονος σου μια μαλακία που δεν σε εχει ρωτησει κανεις ή καθεσαι και απαντας σε καποιον που έχει ρωτησει κάποιον άλλον και όχι εσενα!!!.
Σου κόβει να διαβάσεις ισολογισμους ;;
Μπορεις να καταλαβεις τι περιεχει το κάθε έξοδο ;;
Μπορεις να καταλαβεις σε ποιους λογαριασμους λογιστικης μπορεις να "χωσεις" έξοδα ;
Μπορεις να καταλαβεις μοχλευσεις ;
Ξερεις για τριγωνικες ;
11 χρόνια εταιρειες που ειχα και καθε χρόνο το ROE επεφτε αλλα εβγαζα παραπανω τσεπη, μπορεις να μου πεις πως γίνεται ; να μαθαινει και ο κοσμακης εδω ;
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ
Καθεσαι και κανεις εδω τον καμποσο μαλάκα σε παιδάκια που δεν θα ηξεραν να δωσουν ρεστα ουτε στα διόδια.