Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Δεν πάει έτσι .
Πριν 10 χρόνια, ήταν όλα χαμηλότερου κόστους.
Την αύξηση κόστους την προκάλεσε το δημόσιο και η φορολογία.

Αν οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης, ζητάει τρελή τιμή και δεν την παίρνει ....
δύο ενδεχόμενα ... αν εχει ανάγκη να νοικιάσει ... ρίχνει την τιμή .... αν δεν έχει ανάγκη ζητά ό,τι γουστάρει και το έχει κλειστό για άπειρα χρόνια ......

Το τελευταίο ισχύει πολύ περισσότερο για επαγγελματικά ακίνητα. Εστίαση και εμπορικά ... τεράστια .... ζητάνε υψηλές τιμές ....
που κάποτε τις έπαιρναν ... ίσως και προσαυξημένες κατά 50% από αυτά που ζητάνε σήμερα ......
σήμερα αδύνατον να νοικιαστούν ........ αυτά είναι κλειστά συνήθως από εποχές Σαμαρά ... και ΓΑΠ ίσως ....

Δεν έχει νόημα όμως και στο 1/10 του μισθώματος του 2009 να τα ρίξουν ....... παλι δεν στήνεται βιώσιμη επιχείρηση ........

θα θέλει ΔΕΗ 15.000€ το μήνα ........... ένα ... παράδειγμα !

ή όταν έχει βουλιάξει όλος ο δρόμος ή η περιοχή .... δεν έχει νόημα καν το στήσιμο επιχείρησης ...
(οδός σταδίου , μαγαζιά σε πειραιά .. .... παλιές ταβέρνες σε όλη την αττική ... παλιά ακριβά ή πανάκριβα εστιατόρια)

Ο μισθωτός των 800€ δεν είναι υποχρεωτικό να ζει σε αξιοπρεπές σπίτι . Ποιός του είπε ότι αυτό ισχύει de jure ;;
Στην ελληνική πραγματικότητα .... συχνά είχε αυτή τη δυνατότητα .... de facto .... δεν υπήρχε συμβόλαιο .

Με αυτά που ψήφισε, όπως δεν έχει θέρμανση από το 2010 , δεν έχει κλιματισμό εδώ και 10 χρόνια και αγοράζει ανεμιστηράκια
από τα σούπερ μάρκετ .... έπαψε να τρώει κρέας ..... δεν βγαίνει σε καφετέριες και σουβλατζίδικα όπως έβγαινε .... ούτε σινεμά ....

έτσι θα πάει να ζήσει και σε ποντικότρυπες .........

σπίτια που ήταν αναξιοπρεπή το 1980 και έχουν να συντηρηθούν από τότε ........

σκατότρυπες δηλαδή, χαβούζες, παραπήγματα .... εκεί θα πάει να ζήσει ...........

και να μη λέει ότι δεν του αρέσει !

Να μην είναι ... αρνητικός και τοξικός.
Να μην στρέφεται σε λαϊκισμό .... και στα άκρα .....

να την φάει στον κώλο και να μην μιλάει .

Το ίδιο και όταν έρθει η ώρα του ψόφου. Να ψοφήσει χωρίς αρνητισμό και τοξικότητα. Χωρίς λαϊκισμό . Χωρίς να στραφεί στα άκρα.
ΝΑ έχει έναν ήσυχο ψόφο .

Πολλοί άλλοι που δεν ζουν με 800€ , με τους οποίους ψηφίζει τα ίδια, ενοχλούνται αν κάνει σαματά.
Αυτά είναι πολλά θέματα μαζί και δεν έχουν να κάνουν το ένα με το άλλο. Τα επαγγελματικά ακίνητα είναι άλλη περίπτωση γιατί πληρώνεις κάποια λεφτά και τα παίρνεις πίσω στο πολλαπλάσιο. Και ακόμα και εκεί εξαρτάται για τι κτίριο μιλάμε. Για γραφεία? Για επαγγελματικό κτίριο με ράμπες κτλπ? Για αποθήκες?

Δηλαδή θες να πεις ότι επειδή ακριβύναν τα μακαρόνια πήγε η γκαρσονιέρα στο Καματερό από 280 σε 500 ευρώ?

Εγώ δεν είπα ότι πρέπει το κράτος να εξασφαλίσει στον χαμηλόμισθο να μένει σε καινούριο και ωραίο σπίτι. Αλλά δεν μπορεί ο μισθός να είναι 800ε και το φτηνότερο σπίτι να έχει 500ε.

Δεν είναι θέμα τι ψήφισαν...είναι καμπή της αγοράς αυτή που βιώνουμε σήμερα και θα γυρίσει...ο τροχός και θα ξανά παρακαλάνε να νοικιάσουν τις τρύπες τους. Διότι σιγά σιγά αρχίζουν και χτίζονται καινούριες πολυκατοικίες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Επανειλημμένως τα έχεις γράψει αυτά
Για να δούμε λοιπόν μερικά στοιχεία
Πρώτον πλειστηριασμοί σπιτιών πλουσίων
Άμα το γράψεις στην αναζήτηση θα βρεις και πολύ περισσότερα
Δεύτερον απόδοση ίδιων κεφαλαίων μεγάλων επιχειρήσεων
Τα τελευταία στοιχεία που βρήκα βέβαια με κέρδη του 18 και 19
Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλες όπως εσύ λες

Θα ήθελα εάν έχεις να μου γράψεις αντίθετα στοιχεία
Όχι απόλυτους αριθμούς
Αλλά ποια είναι η απόδοση των κεφαλαίων των επιχειρήσεων
Για αρχή αυτά που λες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που παρέθεσες. Τι σχέση έχει το φορολογικό σύστημα με αυτά που γράφεις μόνο εσύ το ξέρεις.

Δεύτερον...ποστάρεις ένα πρωτοσέλιδο...με πλειστηριασμούς σπιτιών επωνύμων από ότι κατάλαβα? Ναι και? Για κάθε ένα τέτοιο (που αυτοί οι επώνυμοι έχουν άλλα 20) βγαίνει στο κλαρί η μοναδική κατοικία 100 φτωχομπινέδων. Τα έχουμε ξανά πει αυτά τι θες να σου απαντήσω?

Τρίτων...βάζεις τα οικονομικά στοιχεία του 18 και του 19 γιατί αν βάλεις του 20 και του 21 ειδικά κάτι Motor Oil που εμφανιζονται στον πινακα σου θα δειχνουν αυξηση κερδων 200%. Τωρα εσυ τι θες να με πεισεις ? Οτι η μοτορ οιλ Δεν έχει πολλά κέρδη όπως νομίζω ή ότι πληρώνει πολύ φορολογία?

Δεν κατάλαβες καν τι ήθελα να πω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.675
Πόντοι
6.056
Αυτά είναι πολλά θέματα μαζί και δεν έχουν να κάνουν το ένα με το άλλο. Τα επαγγελματικά ακίνητα είναι άλλη περίπτωση γιατί πληρώνεις κάποια λεφτά και τα παίρνεις πίσω στο πολλαπλάσιο. Και ακόμα και εκεί εξαρτάται για τι κτίριο μιλάμε. Για γραφεία? Για επαγγελματικό κτίριο με ράμπες κτλπ? Για αποθήκες?

Δηλαδή θες να πεις ότι επειδή ακριβύναν τα μακαρόνια πήγε η γκαρσονιέρα στο Καματερό από 280 σε 500 ευρώ?

Εγώ δεν είπα ότι πρέπει το κράτος να εξασφαλίσει στον χαμηλόμισθο να μένει σε καινούριο και ωραίο σπίτι. Αλλά δεν μπορεί ο μισθός να είναι 800ε και το φτηνότερο σπίτι να έχει 500ε.
Δεν έχει το φθηνότερο σπίτι τύπε 500€ .

Σου βρίσκω δωματιάρες σε αυλές , με πλίνθους , άνω λιόσσια, με 120€ το μήνα. Χωρίς κοινόχρηστα.
Οι τουαλέτες, είναι χωρίς ζημιές, άσπαστες.
1685372124280.jpeg

Τι θες δηλαδή ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Δεν έχει το φθηνότερο σπίτι τύπε 500€ .

Σου βρίσκω δωματιάρες σε αυλές , με πλίνθους , άνω λιόσσια, με 120€ το μήνα. Χωρίς κοινόχρηστα.
Οι τουαλέτες, είναι χωρίς ζημιές, άσπαστες.
1685372124280.jpeg

Τι θες δηλαδή ;
Θα τα νοικιάσω και θα τα κάνω air bnb τύπε :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.675
Πόντοι
6.056
Θα τα νοικιάσω και θα τα κάνω air bnb τύπε :confused:

Ρε τύπε ... για να καταλάβεις την κατάσταση .....

Σε θέσεις ιατρών του ΕΣΥ ... σε νησιά ...γιατί δεν πατάει κανείς ;;;;

Γιατί ο μισθός ιατρού για κέντρο υγείας στη σαντορίνη είναι 1150€ .......

Και ένα αξιοπρεπές σπίτι ... θέλει ενοίκιο μόνο 2500€ .....

Τι να πούμε ;

Εσύ λες ότι είναι σοβαρή χώρα αυτή.
Εγώ δεν το είπα ποτέ !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε ... για να καταλάβεις την κατάσταση .....

Σε θέσεις ιατρών του ΕΣΥ ... σε νησιά ...γιατί δεν πατάει κανείς ;;;;

Γιατί ο μισθός ιατρού για κέντρο υγείας στη σαντορίνη είναι 1150€ .......

Και ένα αξιοπρεπές σπίτι ... θέλει ενοίκιο μόνο 2500€ .....

Τι να πούμε ;

Εσύ λες ότι είναι σοβαρή χώρα αυτή.
Εγώ δεν το είπα ποτέ !
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα είναι σοβαρή χώρα.

Αλλά και τι να κάνουν για το συγκεκριμένο? να κάνουν τον μισθό του ιατρού 2500?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.675
Πόντοι
6.056
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα είναι σοβαρή χώρα.

Αλλά και τι να κάνουν για το συγκεκριμένο? να κάνουν τον μισθό του ιατρού 2500?

Σε πρώτη φάση ...... να καταργούσαν τους νόμους .... που απαγορεύουν .... στη δήμο ... να δώσει δωρεάν ένα δημοτικό οίκημα ....
που είναι κλειστό έτσι κι αλλιώς .... για τσάμπα διαμονή του ιατρού που υπηρετεί εκεί .... έτσι ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ .... με το μισθο των .... 1150€ ....

Λίγο πιο κάτω από τα μισά του παλιού ΔΕΗτζη .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Σε πρώτη φάση ...... να καταργούσαν τους νόμους .... που απαγορεύουν .... στη δήμο ... να δώσει δωρεάν ένα δημοτικό οίκημα ....
που είναι κλειστό έτσι κι αλλιώς .... για τσάμπα διαμονή του ιατρού που υπηρετεί εκεί .... έτσι ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ .... με το μισθο των .... 1150€ ....

Λίγο πιο κάτω από τα μισά του παλιού ΔΕΗτζη .
Ναι αυτό δίνει λύση στη Σαντορίνη....σε αλλά μέρη που δεν έχουν δημοτικό οίκημα τι γίνεται?

Επίσης θες να μου πεις ότι στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ντοποιος γιατρός να υπηρετήσει στο κέντρο υγείας?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.675
Πόντοι
6.056
Ναι αυτό δίνει λύση στη Σαντορίνη....σε αλλά μέρη που δεν έχουν δημοτικό οίκημα τι γίνεται?

Επίσης θες να μου πεις ότι στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ντοποιος γιατρός να υπηρετήσει στο κέντρο υγείας?

Δεν ξέρω. Να πας να τους ενημερώσεις αν υπάρχει .
Υπάρχει περιοχή στην ελλάδα, που δεν έχει κρατικά οικήματα ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.712
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω. Να πας να τους ενημερώσεις αν υπάρχει .
Υπάρχει περιοχή στην ελλάδα, που δεν έχει κρατικά οικήματα ;
Έχω την εντύπωση ότι η Σαντορίνη που είναι τουριστικό μέρος και ξεκινάει σεζόν κανονική όχι μόνο θα έχει γιατρούς αλλά θα έχει και ιδιωτικά ιατρεία κάτι που σίγουρα δεν θα συμβαίνει σε αλλά ακριτικά νησιά που μπορεί για να βρεις κάτι παραπάνω από νοσηλευτή να πρέπει να πάρεις το φέρι για άλλο νησί...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.303
Πόντοι
2.356

Η ευρωπαϊκή πόλη, όπου τα ενοίκια είναι… τριπλάσια του κατώτατου μισθού​

Το μέσο ενοίκιο ανέρχεται σε τουλάχιστον 2.000 ευρώ, ενώ ο κατώτατος μισθός δεν ξεπερνά τα 760 ευρώ​

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.731
Πόντοι
6.256
Λογικο ειναι αφου κανενας δε συγκατοικει.
Λονδινο, Αμστερνταμ κλπ ενα δυαρι εχει 2000, αν καποιος εμενε μονος με 4000 εισοδημα θα εμπαινε στο εν λογω ποσοστο. Αλλα στην πλειοψηφια μενουν 2, με 1000 ο καθενας και βγαινουν εκτος του ποσοστου. Στην Ελλαδα ολοι θελουν να μεινουν μονοι στο πανακριβο δυαρι. Δε συγκατοικει κανενας
Σωστα φιλε πρεπει να γινουμε Πακιστανοι για να βρουμε διαμερισμα να μεινουμε ολοι μαζι.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Σωστα φιλε πρεπει να γινουμε Πακιστανοι για να βρουμε διαμερισμα να μεινουμε ολοι μαζι.....
Εδωσα την εξηγηση, δεν κρινω τι ειναι σωστο η λαθος
Η αληθεια ειναι αυτη και ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Η συγκατοικηση ριχνει τα ενοικια, τοσο σε ατομικο επιπεδο οσο και συλλογικα
Ουτε και ειναι ξενο στοιχειο η συγκατοικηση στην Ελλαδα, προσεξε παλιες ελληνικες ταινιες και θα δεις οτι συχνα ενοικιαζαν δωματια σε σπιτια

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Εδωσα την εξηγηση, δεν κρινω τι ειναι σωστο η λαθος
Η αληθεια ειναι αυτη και ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Η συγκατοικηση ριχνει τα ενοικια, τοσο σε ατομικο επιπεδο οσο και συλλογικα
Ουτε και ειναι ξενο στοιχειο η συγκατοικηση στην Ελλαδα, προσεξε παλιες ελληνικες ταινιες και θα δεις οτι συχνα ενοικιαζαν δωματια σε σπιτια
δεν μου απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα που εχεις την καραμελα της συγκατοικησης.εχεις δει πολλες αγγελιες να νοικιαζονται επιπλωμενα 3αρια; και σε τι τιμες; να δινεις 300-350 για ενα δωματιο; τοσο εχει δυστυχως πλεον μια γκαρσονιερα που κατα της αποψη μου κανενα σπιτι δεν αξιζει πανω απο 6 ευρω το τμ μαξ οχι 10-11-12 που εχουν παει ολα στην πρωτευουσα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
δεν μου απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα που εχεις την καραμελα της συγκατοικησης.εχεις δει πολλες αγγελιες να νοικιαζονται επιπλωμενα 3αρια; και σε τι τιμες; να δινεις 300-350 για ενα δωματιο; τοσο εχει δυστυχως πλεον μια γκαρσονιερα που κατα της αποψη μου κανενα σπιτι δεν αξιζει πανω απο 6 ευρω το τμ μαξ οχι 10-11-12 που εχουν παει ολα στην πρωτευουσα
Σορρυ, μετα το μηνυμα σου, ειχα κανει μια μικρη αναζητηση και βρηκα αυτην την ομαδα:

Θα δεις αρκετα δωματια επιπλωμενα. Φαινεται πως υπαρχει καποια κινητικοτητα για συγκατοικηση, εστω και μικρη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Για αρχή αυτά που λες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που παρέθεσες. Τι σχέση έχει το φορολογικό σύστημα με αυτά που γράφεις μόνο εσύ το ξέρεις.

Δεύτερον...ποστάρεις ένα πρωτοσέλιδο...με πλειστηριασμούς σπιτιών επωνύμων από ότι κατάλαβα? Ναι και? Για κάθε ένα τέτοιο (που αυτοί οι επώνυμοι έχουν άλλα 20) βγαίνει στο κλαρί η μοναδική κατοικία 100 φτωχομπινέδων. Τα έχουμε ξανά πει αυτά τι θες να σου απαντήσω?

Τρίτων...βάζεις τα οικονομικά στοιχεία του 18 και του 19 γιατί αν βάλεις του 20 και του 21 ειδικά κάτι Motor Oil που εμφανιζονται στον πινακα σου θα δειχνουν αυξηση κερδων 200%. Τωρα εσυ τι θες να με πεισεις ? Οτι η μοτορ οιλ Δεν έχει πολλά κέρδη όπως νομίζω ή ότι πληρώνει πολύ φορολογία?

Δεν κατάλαβες καν τι ήθελα να πω.
Φυσικό είναι μία εταιρεία να έχει περισσότερα κέρδη όταν σταμάτησε ο κόβιντ από ότι όταν είχε κόβιντ
Εγώ δεν συγκρίνω κέρδη μιας χρονιάς με άλλη αλλά απόδοση ίδιων κεφαλαίων

Αλλά θα σου κάνω τη χάρη
Παραδείγματος χάρη
Αν μία εταιρεία είχε απόδοση ίδιων κεφαλαίων ένα χρόνο ας πούμε ενάμιση τοις εκατό
Και την άλλη χρονιά τα κέρδη της αυξηθούν κατά 200%
Η απόδοση ίδιων κεφαλαίων θα είναι 4,5% πάλι μικρή
Θα χαρώ Αν βρεις για το 21 και το 22 απόδοση ίδιων κεφαλαίων των εταιρειών ένα πίνακα σαν αυτό που σου έβαλα

Για να δούμε ποση είναι η απόδοση των ίδιων κεφαλαίων των επιχειρήσεων και να δούμε είναι μεγάλη η δεν είναι μεγάλη όπως εγώ νομίζω

Γιατί εγώ σου έβαλα αριθμούς έστω και για το 18 και το 19 από αυτούς βρήκα ενώ εσύ λες λόγια

Όχι για αύξηση κερδών επαναλαμβάνω όλα αλλα για απόδοση ίδιων κεφαλαίων

Όσο για τους πολύ πλούσιους
Φυσικό είναι αφού οι πολύ πλούσιοι είναι πολύ λιγότεροι
Από τους φτωχούς
Να γίνονται λιγότεροι πλειστηριασμοί αφού αντιστοιχούν λιγότερα σπίτια σε αυτούς
Αν έχουμε πέντε χιλιαδες πλούσιους και 500.000 πολύ φτωχούς (τυχαίοι αριθμοί)που με κάποιο τρόπο περίεργο πήραν δάνειο
Ο μέγιστος αριθμός σπιτιών που μπορεί να πλειστηριαστει από τους πλούσιους είναι 5.000 ενός από τους φτωχούς 500.000

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.451
Πόντοι
12.756
Φυσικό είναι μία εταιρεία να έχει περισσότερα κέρδη όταν σταμάτησε ο κόβιντ από ότι όταν είχε κόβιντ
Εγώ δεν συγκρίνω κέρδη μιας χρονιάς με άλλη αλλά απόδοση ίδιων κεφαλαίων

Αλλά θα σου κάνω τη χάρη
Παραδείγματος χάρη
Αν μία εταιρεία είχε απόδοση ίδιων κεφαλαίων ένα χρόνο ας πούμε ενάμιση τοις εκατό
Και την άλλη χρονιά τα κέρδη της αυξηθούν κατά 200%
Η απόδοση ίδιων κεφαλαίων θα είναι 4,5% πάλι μικρή
Θα χαρώ Αν βρεις για το 21 και το 22 απόδοση ίδιων κεφαλαίων των εταιρειών ένα πίνακα σαν αυτό που σου έβαλα

Για να δούμε ποση είναι η απόδοση των ίδιων κεφαλαίων των επιχειρήσεων και να δούμε είναι μεγάλη η δεν είναι μεγάλη όπως εγώ νομίζω

Γιατί εγώ σου έβαλα αριθμούς έστω και για το 18 και το 19 από αυτούς βρήκα ενώ εσύ λες λόγια

Όχι για αύξηση κερδών επαναλαμβάνω όλα αλλα για απόδοση ίδιων κεφαλαίων

Όσο για τους πολύ πλούσιους
Φυσικό είναι αφού οι πολύ πλούσιοι είναι πολύ λιγότεροι
Από τους φτωχούς
Να γίνονται λιγότεροι πλειστηριασμοί αφού αντιστοιχούν λιγότερα σπίτια σε αυτούς
Αν έχουμε πέντε χιλιαδες πλούσιους και 500.000 πολύ φτωχούς (τυχαίοι αριθμοί)που με κάποιο τρόπο περίεργο πήραν δάνειο
Ο μέγιστος αριθμός σπιτιών που μπορεί να πλειστηριαστει από τους πλούσιους είναι 5.000 ενός από τους φτωχούς 500.000

Μαλάκα τι ναρκωτικα έχεις πάρει πάλι ; τι χαλασμενο εχεις μπουκωσει ;

Τι συγκρισεις κανεις βρε ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ με τα ROE ΗΛΙΘΙΕ , ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ , σου εχει κανει το ιντερνετ το μυαλο πελτε

Εισαι το ζωντανο παραδειγμα οτι το ιντερνετ σε λαθος χέρια ειναι επικινδυνο

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Μαλάκα τι ναρκωτικα έχεις πάρει πάλι ; τι χαλασμενο εχεις μπουκωσει ;

Τι συγκρισεις κανεις βρε ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ με τα ROE ΗΛΙΘΙΕ , ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ , σου εχει κανει το ιντερνετ το μυαλο πελτε

Εισαι το ζωντανο παραδειγμα οτι το ιντερνετ σε λαθος χέρια ειναι επικινδυνο
Όταν δεν συμφωνείς με κάποιον βρισιά υποτίμηση αντί επιχειρήματα και λοιπά
Ξέρεις πόσες φορές μου έχεις γράψει ότι γιατί μπαίνεις στη συζήτηση εγώ μιλάω με τον τάδε;
Εγώ λοιπόν μίλαγα με τον Σαούλ

Αυτός ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις βγάζουν πολλά κέρδη
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό
Έχεις κανέναν άλλο δείκτη εκτός την απόδοση ίδιων κεφαλαίων έξυπνε νιπλη να το ελέγξουμε;

Και δεν μιλάω σαν μέτοχος ή σαν επενδυτής που πρέπει να κοιτάει και άλλα πράγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom