κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
Δεν εχω δανειστει ποτε στην ζωη μου, παντοτε πηγαινα οπου εφτανε το βημα μου, κρατωντας μαλλιστα και μια πισινη. Ουτε τζογαρισα ποτε σε χρημαστηρια και λοιπες κερδοσκοπικες δραστηριοτητες. Η τυχη με ευνοησε και ασχοληθηκα με εναν τομεα που ειχε πολυ μικρη επιδραση πανω του η κριση. Ειχα ομως 2 περιπτωσεις απο το αμεσο οικογενειακο μου περιβαλλον, νεα παιδια, που οι σπουδες τους και οι δουλειες τους πηγαν για φουντο. Ευτυχως ειχα την οικονομικη δυναμη να τους βοηθησω, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν τους στοιχησε κυριως ψυχολογικα. Οσοι νομιζουν οτι απο το 2010 ολα ειναι φυσιολογικα στην Ελλαδα, και απο το 2019 σε ολοκληρο τον κοσμο, ειναι μακαριοι, και το λεω αυτο με την καλη εννοια.Διακρίνω μία λαϊκίστικη τοξικότητα, αρνητισμό και μηδενισμό της αξιόλογης προσπάθειας που γίνεται από το 2019
με τη θεάρεστη κυβέρνηση που διαδέχθηκε την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην επιστρέφουμε στον αρνητισμό της εποχής των μνημονίων και της στροφής στα άκρα εκείνης της εποχής. Χρειαζόμαστε ευρωπαϊστές, μοντέρνους φιλελεύθερους ηγέτες με λαϊκό έρεισμα
που θα μας οδηγήσουν στη σύγχρονη ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, που ήδη διαφαίνεται με το όραμα της επενδυτικής βαθμίδας.
Δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε τους εφιάλτες των cc και την επικίνδυνη ρητορική του go back mrs merkel (την καγκελάριο , όχι τα δίκανα) .
Η χώρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και σύγχρονο όραμα.