κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
αλλο αυτο..αυτο το εργο δεν το εχουμε δει ακομα....υπαρχει παντα περιθωριο για "χειροτερα"....ειναι μαθηματικα βεβαιο πως θα βρεθει μαλακας στην κυβερνηση που θα τα καταφερει καποια στιγμη να μας κανει Μακαο .....αλλωστε το να μοιραζεσαι βαρκα στην τελικη δεν ειναι και τοσο χαλια ας πουμε οπως το να κυβερναει ο συριζα!
ουτε ρεταρω ουτε τιποτα...το 70 και το 80 οι ηλικιες 25-45 δουλευαν παντου ,δεν αφηναν μεροκαματο για μεροκαματο και ειχαν δυο πουκαμισα συνολο -ενα για εξι μερες τη βδομαδα και ενα καλο για τις κυριακες....σημερα ομως ,λειπουν εκατονταδες χιλιαδες απο την παραγωγικη αλυσιδα -ιδιαιτερα στον πρωτογενη τομεα...για πολλους λογους,μερικοι ειναι -δεν γεννηθηκαν ποτε(υπογεννητικοτητα),δεν πανε γιατι ποτε δεν εμαθαν να δουλευουν ,δεν πανε γιατι οι δουλειες ειναι κυριως χειρονακτικες ,προτιμουν τις δουλειες στα μεγαλα αστικα κεντρα ,ειναι εργασιες χαμηλου πρεστιζ....οποτε στις δουλειες αυτες πανε κυριως ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...Αυτα ειναι παπαριες
Σορρυ καλα γραφεις γενικά αλλα εχεις την αρρώστια των αριστερών. Οταν χαλαει το αφήγημα αρχιζεις κ ρεταρεις. Δηλ. Το 70 το 80 το 90 πως τρωγαμε? Πιτσιρικας θυμάμαι για να παμε εκδρομή πηγαινα μαζι μς την τρελλοπαρεα ενα μηνα σε εργοστάσιο ντοματας..δεν υοηρχε επενδυτης ουτε για δειγμα τότε
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ λογος που 3χασε ο συριζα ειναι γιατι δεν αλλαζει αφηγημα μς τους λαθρομεταναστες.
Δεν ειναι συμβατή η εικόνα μιας χωρας μπουρδελο με τους γύφτους αλλοδαπους κ γενικα ειδικες ομαδες ν αλωνίζουν στο απυρόβλητο, με τς θελω του μςσου Έλληνα. Ο κουλις τα ιδια κανει στο θεμα, απλα δεν στο χωνει στην μαπα, οπως οι ττελλες παρα τω τσιπρα
Πολύ σωστά.γιατι δεν θελει να περπατησεις οταν αποφασισεις να αυτοκτονησεις-απλα πηδας.....ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΤΣΚ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!
με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι.....παντα να εχετε στο μυαλο σας πως θα μπορουσε να κυβερναει ο συριζα ...να κανετε λοιπον το σταυρο σας με τα δυο χερια που αυτο δεν συνεβη!Πολύ σωστά.
Απλώς να συπληρώσω ....
ότι επιπλέον είμαστε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα . Το έλεγε το πρωί η Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ.
Ανήκουμε στη δύση .
Όσο παίρνει στην ελβετία αυτός που βάζει βενζίνη στα βενζινάδικα, στην ελλάδα παίρνει πιλότος ελικοπτέρου.
Ο νευροχειρουργός στο εσύ, είμαστε πλέον σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα,
παίρνει σχεδόν όσα ένας τσάτσος στο ρεντ λάϊτ στο άμστερνταμ .
Δεν γίνεται με τέτοιες ιδανικές συνθήκες, να υποκύπτουμε στο λαϊκισμό , την τοξικότητα και τα άκρα.
Θα σου κλεισει τα κωλομπαρα και να δουμε τι θα λες μετα![]()
με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι.....παντα να εχετε στο μυαλο σας πως θα μπορουσε να κυβερναει ο συριζα ...να κανετε λοιπον το σταυρο σας με τα δυο χερια που αυτο δεν συνεβη!
υπερκαλε παπουλακο μου....μπορεις να δανεισεις μια 400ρου να παω στο κοριτσι σημερα?θα πανηγυρισουμε για την επενδυτικη βαθμιδα, επειδη θα μπορουμε να δανειστουμε;
Οχι αδερφια. Θα πανηγυρισουμε οταν δεν θα χρειαστει να μπορουμε να δανειστουμε.
ΟΧΙυπερκαλε παπουλακο μου....μπορεις να δανεισεις μια 400ρου να παω στο κοριτσι σημερα?
ε, δεν καταλαβαινεις απο ερωτα....ΟΧΙ
Στειλε το κοριτσι να του δωσω.
προσπαθω να σε προστατευσω αφου.......ε, δεν καταλαβαινεις απο ερωτα....
παππουλη μου αν την εβλεπες πως ηταν ντυμενη το σαββατο θα πουλαγες την βιλα ΜΟΥ στην σαντορινηπροσπαθω να σε προστατευσω αφου.......![]()
Αυτο το looney tune ειναι οδοντιατρος τωρα?Μπήκα χωρίς log in , διάβασα το παραπάνω post σου ... και σε έβγαλα από τη λίστα . Πολύ σωστά.
Οι επαγγελματίες του σήμερα, στη χαμηλή κατηγορία σήμερα, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, θα πάρουμε , το μέγιστο , 750€ ΜΕΙΚΤΑ. Δηλαδή 630€ καθαρά.
Αυτά με 40 χρόνια ένσημα. Εισφορά αλληλεγγύης , φόρος επιτηδεύματος κτλ ΠΑΝΕ ΚΟΥΒΑ.
Ο φόρος επιτηδεύματος , τονίζω
ΑΝ ΙΑΤΡΟΣ ή ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ .... έχει κάνει εταιρεία και έχει 3 έδρες .... είναι
2200€ ΕΤΗΣΙΩΣ .
Ο αγρότης από την άλλη, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
εισφορές πληρώνει τις μισές
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ .
Καλυτερα να πουλησουμε το χαρτοκουτο σου στο Σεν Τροπε.παππουλη μου αν την εβλεπες πως ηταν ντυμενη το σαββατο θα πουλαγες την βιλα ΜΟΥ στην σαντορινη
θα πανηγυρισουμε για την επενδυτικη βαθμιδα, επειδη θα μπορουμε να δανειστουμε;
Και βέβαια θα πανηγυρίσουμε...τι είμαστε τίποτα τοξικοί είμαστε?...θα ανοίξουμε και μια κασονα νερά εβιαν να γουστάρουμε...όλο στη μιζέρια είστε...θα πανηγυρισουμε για την επενδυτικη βαθμιδα, επειδη θα μπορουμε να δανειστουμε;
Αυτο που γινεται στην ελληνικη επαρχια και θα ενταθει την επομενη δεκαετια, ειναι δαρβινικη διαδικασια. Οσοι θα βρισκονται το 2035 να ασχολουνται με την αγροτια θα εχουν χτυπησει φλεβα χρυσουεχει ο αλλος εικοσι στρ ποτιστικα και 300 ριζες ελιες απο τον πατερα του στην τσιλια ετοιμα και φευγει να ερθει στην πολη να δουλεψει πωλητης σε εταιρεια κινητης με 750ε ,να του πρηζουν τις μπαλες συνταξιουχοι που δεν ξερουν πως φορτιζει το κινητο τους και γκρινιαζουν για τα 0,25ε που ηρθαν εξτρα στον λογαριασμο τους...και ψαχνει συγκατοικο να μοιραστει το νοικι για τα 32 τετραγωνικα σπιτι που νοικιασε και τρωει αυτα που του στελνει με το κτελ η μανα του απο το χωριο....ο καημενος αν βρει λεφτα να παει πασχα βλεπει το αρνακι στη σουβλα και λιγδωνει το αντερακι του ενα μηνα .....και αυτος ο μαλακας εχει αφησει την περιουσια του στο χωριο γιατι θα επρεπε να δουλευει με τα χερια.....ακου με τα χερια ....
Έχω μία απορία![]()
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα στο ΑΠΘ τα ξημερώματα
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με περίπου 20 βόμβες στη διμοιρία των ΜΑΤ που απάντησε με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψηςwww.protothema.gr
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές ατόμων, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
Θυμισε μου τι θα ψηφισουμε