Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Που σημαίνει σε μηνιαιο εισόδημα;

Υπάρχει μηνιαίο εισόδημα σε ιατρικά επαγγέλματα ; Τι συζητάμε τώρα ;
Έχεις κάποια απορία σε όσα έγραψα ;

Δεν αμφισβητώ αυτά που λες. Αλλά για να σου έβγαιναν 1477€ το μήνα, δήλωνες αρκετά πάνω από 50 χιλιάρικα καθαρά.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ;;;;

Δεν καταλαβαίνω τι λέμε ακριβώς. Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δίκιο για τη δική σου περίπτωση . Σε έσκιζε η μαλακία του συριζα.
Καμία διάθεση δεν έχω να την υπερασπιστώ.

Αλλά ετούτοι , για να διορθώσουν τη μαλακία ....... που έσκιζαν όσους δήλωναν πάνω από 40 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά .....

ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

Και ακούω κάποιους .... και λένε .... όποιος δεν δηλώνει πάνω από 30-40-50 χιλιάρικα καθαρά ... να κλείσει .

Δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μία χαμηλή κατηγορία , για όποιον την επιθυμεί ;;;
Και όποιος είναι έξτρα λαρτζ, να πληρώνει ανώτερη .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Να πίνακας.

και βέβαια έχει και ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ... ΣΥΣΤΗΜΑ ... ΣΑΜΑΡΑ !!!
Το 2017, το 2019, το 2020 και το 2023 αναφέρει ο πίνακας. Ο Σαμαράς έπεσε το 2015

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Το 2017, το 2019, το 2020 και το 2023 αναφέρει ο πίνακας. Ο Σαμαράς έπεσε το 2015

Το σύστημά του , ίσχυε τουλάχιστον μέχρι 2017 .... όταν έγινε ο ΕΦΚΑ.

Τους ιατρούς, που το ξέρω καλά ... μετά την 6ετία ... τους πήγαινε υποχρεωτικά 3η κατηγορία ΤΣΑΥ τότε, δηλαδή 1950€ το 6μηνο ,
δηλαδή 3900€ το χρόνο , δηλαδή 325€ το μήνα. Ο ΓΑΠ τους είχε βάλει υποχρεωτικά μετά τα 6 χρόνια 2η κατηγορία ΤΣΑΥ , δηλαδή 1600€ το 6μηνο , δηλαδή 3200€ το χρόνο , ίσο με 267€ το μήνα.

Πριν την κρίση , πριν το 2009 , μπορούσαν για πάντα, να είναι 1η κατηγορία , που ήταν 1250€ το 6μηνο , δηλαδή 2500€ το χρόνο , 210€ το μήνα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Υπάρχει μηνιαίο εισόδημα σε ιατρικά επαγγέλματα ; Τι συζητάμε τώρα ;
Έχεις κάποια απορία σε όσα έγραψα ;

Δεν αμφισβητώ αυτά που λες. Αλλά για να σου έβγαιναν 1477€ το μήνα, δήλωνες αρκετά πάνω από 50 χιλιάρικα καθαρά.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ;;;;

Δεν καταλαβαίνω τι λέμε ακριβώς. Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δίκιο για τη δική σου περίπτωση . Σε έσκιζε η μαλακία του συριζα.
Καμία διάθεση δεν έχω να την υπερασπιστώ.

Αλλά ετούτοι , για να διορθώσουν τη μαλακία ....... που έσκιζαν όσους δήλωναν πάνω από 40 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά .....

ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

Και ακούω κάποιους .... και λένε .... όποιος δεν δηλώνει πάνω από 30-40-50 χιλιάρικα καθαρά ... να κλείσει .

Δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μία χαμηλή κατηγορία , για όποιον την επιθυμεί ;;;
Και όποιος είναι έξτρα λαρτζ, να πληρώνει ανώτερη .
Οι εισφορές όλων των εε και αυτοαπασχολουμενων έβγαιναν βασει καποιων τυπων, με σημείο αναφοράς τον κατώτατο μισθό. Και των υγειονομικών, πλην των δικηγόρων σε αναστολή νομίζω.
Τα 177 τυπικά αντιστοιχούσαν σε ενα μηνιαίο εισόδημα. Ποιο ηταν αυτό σε ρωτάω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Οι εισφορές όλων των εε και αυτοαπασχολουμενων έβγαιναν βασει καποιων τυπων, με σημείο αναφοράς τον κατώτατο μισθό. Και των υγειονομικών, πλην των δικηγόρων σε αναστολή νομίζω.
Όχι . Υπήρχε σταθερή ταρίφα , με μικρές , ελάχιστες μεταβολές. Κοινή για τις 3 κατηγορίες επιστημόνων (μηχανικοί-δικηγόροι-ιατροί).
Διαφορά έκανε το εφάπαξ και η επικουρική. Οι ιατροί , είχαν υποχρεωτικά μόνο επικουρική . Οι δικηγόροι είχαν υποχρεωτικά και επικουρική και εφάπαξ.

Αυτή τη στιγμή τα ελάχιστα για ιατρούς, είναι 270€ και για δικηγόρους 310€. Για οικονομολόγους και μηχανικούς μου διαφεύγουν , αλλά είναι κάπου κοντά .

Με την κρίση , που έπεσε πολύ η δουλειά τους αύξησαν και τις εισφορές.
Έβαλαν και άλλα φέσια.
Για ιατρεία .... άδειες ακτινογραφικών .... υγειονομικά απορρίματα ..... και ένα ακόμη για ... οδοντιατρεία

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Το σύστημά του , ίσχυε τουλάχιστον μέχρι 2017 .... όταν έγινε ο ΕΦΚΑ.

Τους ιατρούς, που το ξέρω καλά ... μετά την 6ετία ... τους πήγαινε υποχρεωτικά 3η κατηγορία ΤΣΑΥ τότε, δηλαδή 1950€ το 6μηνο ,
δηλαδή 3900€ το χρόνο , δηλαδή 325€ το μήνα. Ο ΓΑΠ τους είχε βάλει υποχρεωτικά μετά τα 6 χρόνια 2η κατηγορία ΤΣΑΥ , δηλαδή 1600€ το 6μηνο , δηλαδή 3200€ το χρόνο , ίσο με 267€ το μήνα.

Πριν την κρίση , πριν το 2009 , μπορούσαν για πάντα, να είναι 1η κατηγορία , που ήταν 1250€ το 6μηνο , δηλαδή 2500€ το χρόνο , 210€ το μήνα.
Μόνο που τα ποσά που αναφέρει ο πίνακας για το 2017 είναι του νομου Κατρουγκαλου. Γι'αυτό και είναι ανεξάρτητα από την κλάση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Μόνο που τα ποσά που αναφέρει ο πίνακας για το 2017 είναι του νομου Κατρουγκαλου. Γι'αυτό και είναι ανεξάρτητα από την κλάση.
Με κατρούγκαλου είναι αυτά που λέει 2019-ΣΥΡΙΖΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτη ειναι η κανονικη κυβερνηση τυπε? Θα μας πουνε πως θα διορθωσουν την μαλακια που εκαναν? Η θα ειναι οπως ο ειδικος φορος στα καυσιμα????

Εισαγωγή στο ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας του 100% της ημερήσιας ενεργειακής κατανάλωσης

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν είχαν τις δικές μας αυξήσεις γιατί ρύθμισαν τα εθνικά τους Χρηματιστήρια κατά τρόπο ώστε να εισαχθεί σε αυτά ένα μικρό, μόνο, μέρος του συνόλου των ενεργειακών πηγών τους.
Ναι, μια κανονική κυβερνηση. Οχι τσιρκο και παιδικη χαρα οπως η προηγουμενη. Μια κανονικη κυβερνηση, με κανονικο πρωθυπουργο, με τις παραλειψεις και τα λαθη της. Αλλά οχι το σκορποχωρι που ειχαμε πριν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Ναι, μια κανονική κυβερνηση. Οχι τσιρκο και παιδικη χαρα οπως η προηγουμενη. Μια κανονικη κυβερνηση, με κανονικο πρωθυπουργο, με τις παραλειψεις και τα λαθη της. Αλλά οχι το σκορποχωρι που ειχαμε πριν.

Ανάβεις φώτα στο γραφείο ;
ή έχεις τους πελάτες με λυχνάρια ;;;

ή μήπως τους πας ... στην τραπεζαρία του ΔΣΑ, για δικηγόρους .... άνευ γραφείου ;;;;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Όχι . Υπήρχε σταθερή ταρίφα , με μικρές , ελάχιστες μεταβολές. Κοινή για τις 3 κατηγορίες επιστημόνων (μηχανικοί-δικηγόροι-ιατροί).
Διαφορά έκανε το εφάπαξ και η επικουρική. Οι ιατροί , είχαν υποχρεωτικά μόνο επικουρική . Οι δικηγόροι είχαν υποχρεωτικά και επικουρική και εφάπαξ.

Αυτή τη στιγμή τα ελάχιστα για ιατρούς, είναι 270€ και για δικηγόρους 310€. Για οικονομολόγους και μηχανικούς μου διαφεύγουν , αλλά είναι κάπου κοντά .

Με την κρίση , που έπεσε πολύ η δουλειά τους αύξησαν και τις εισφορές.
Έβαλαν και άλλα φέσια.
Για ιατρεία .... άδειες ακτινογραφικών .... υγειονομικά απορρίματα ..... και ένα ακόμη για ... οδοντιατρεία
Ο νόμος Κατρουγκαλου όριζε τα ποσά στο άρθρο 39 από όσο θυμάμαι. Κι αν δεν κάνω κραυγαλέο λάθος, γιατί βαριέμαι να το ψαξω τώρα, η βάση ηταν ο μισθός του αγαμου άνω των 25 και είχε μικρές διαφοροποιήσεις στο ποσοστό για την πρώτη πενταετία για κάποιες επιστημονικές κατηγορίες. Μετά την πενταετία όλοι στο 26,9% συν ότι επιπλέον όριζε το κάθε επιμέρους ταμείο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Ο νόμος Κατρουγκαλου όριζε τα ποσά στο άρθρο 39 από όσο θυμάμαι. Κι αν δεν κάνω κραυγαλέο λάθος, γιατί βαριέμαι να το ψαξω τώρα, η βάση ηταν ο μισθός του αγαμου άνω των 25 και είχε μικρές διαφοροποιήσεις στο ποσοστό για την πρώτη πενταετία για κάποιες επιστημονικές κατηγορίες. Μετά την πενταετία όλοι στο 26,9% συν ότι επιπλέον όριζε το κάθε επιμέρους ταμείο.

Το κέρατό μου ...........

μωρά είμαστε ;;;
να συνεννοηθούμε μπορούμε ;;;;;;;

Τα ελάχιστα για ιατρούς .... ήταν 177€ . Το νούμερο το θυμάμαι καλά.
ΑΝ έβγαινε με ολοκληρώματα , διαφορικές εξισώσεις, μιγαδικούς .... δεν ξέρω ... δεν θυμάμαι.

Ειλικρινά τώρα . Τι συζητάμε τόση ώρα ;;;;;;;;

Επαναλαμβάνω ......... αν έχεις μαγαζί ... και ανέβαζες τζίρο ψηλα , ξέρω ότι σε έσκιζε. Δεν σου λέω μαλακίες.

Οι ... άλλοι ... δεν ήταν όλοι έτσι .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Με κατρούγκαλου είναι αυτά που λέει 2019-ΣΥΡΙΖΑ.
Μπερδευεσαι. Του Κατρουγκαλου είναι του 2017. Αυτά που λέει 2019-ΣΥΡΙΖΑ, το τονίζει για να τα διαχωρίσει από τα 2019-ΝΔ και είναι ελαφρώς μικρότερα γιατί, ενόψει της πουτσας που ερχόταν, ειχε μειώσει η Αχτσιογλου τα ποσοστά κι από 27% τα είχε πάει στα 20,5%.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Μπερδευεσαι. Του Κατρουγκαλου είναι του 2017. Αυτά που λέει 2019-ΣΥΡΙΖΑ, το τονίζει για να τα διαχωρίσει από τα 2019-ΝΔ και είναι ελαφρώς μικρότερα γιατί, ενόψει της πουτσας που ερχόταν, ειχε μειώσει η Αχτσιογλου τα ποσοστά κι από 27% τα είχε πάει στα 20,5%.

Μπερδεύεις επίτηδες τη συζήτηση ; Αμφισβητείς ότι πάρα πολλοί ... πλήρωναν τις ελάχιστες ;;;
Έχεις άλλα νούμερα για τις ελάχιστες ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Βγήκανε και είπανε ότι το είχαν προβλέψει το 20% διαφορά αλλά φοβόντουσαν να το πουν γιατί τους κάνουν bullying τα τελευταία χρόνια τα υπόλοιπα κόμματα
Είναι επιστήμη η στατιστική κ δημοσκόπηση κάτι που αρκετοί διδαχτηκακε κ στο πανεπιστήμιο είτε γενετική είτε μαθηματική στατιστική ,,,τι φοβόντουσαν;
Απλά μάλλον τα παίρνουν απ' τα κανάλια κ δεν κάνουν σωστή δουλειά με μικρά δείγματα χωρίς να είναι αντιπροσωπευτικά ...
Εγώ αν ήμουν καναλάρχης την Ελένη φορά θα φώναζα ξένες δημοσκοπικες εταιρίες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Μπερδεύεις επίτηδες τη συζήτηση ; Αμφισβητείς ότι πάρα πολλοί ... πλήρωναν τις ελάχιστες ;;;
Έχεις άλλα νούμερα για τις ελάχιστες ;
Εγώ μπερδεύω τη συζήτηση, όταν εσύ βάζεις πίνακα με τις εισφορές Κατρουγκαλου και ισχυριζεσαι ότι είναι του Σαμαρά. Και τις εισφορές Αχτσιογλου που ίσχυσαν απο 1/1/2019 εμφανίζεις ότι ήταν του Κατρουγκαλου;
Για τις ελάχιστες επειδή το έψαξα λίγο, η βάση ηταν ο κατώτατος μισθός, δηλαδή τα 650 ευρώ και γι'αυτό έβγαινε μηνιαιως 174 ευρώ. Δηλαδή ο γιατρός έβγαζε 7800 ετησιως.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Για τις ελάχιστες επειδή το έψαξα λίγο, η βάση ηταν ο κατώτατος μισθός, δηλαδή τα 650 ευρώ και γι'αυτό έβγαινε μηνιαιως 174 ευρώ. Δηλαδή ο γιατρός έβγαζε 7800 ετησιως.
Τον ιεραπόστολο κάνεις με αυτό ;
Διάπλαση των παίδων ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.444
Πόντοι
3.656
Τον αρχαιολόγο. Παρά τις ανασκαφές δεν εχω βρει ακόμη γιατρό να βγάζει 650 ευρώ το μήνα. Αλλά συνεχίζω το ψάξιμο.
Ο Χ ας πούμε ... που πουλάει ... καφέδες ..... δεν πάει ... για καταστροφές ... μερικά κιλά καφέ ...... κάθε μήνα .....

Αυτά ζυγίζονται στα σκουπίδια .... ότι πετάει ... όσα δηλώνει ............

Για ιατρούς, πίστεψέ με ... ξέρω περισσότερους από σένα. Κατά αρχήν .... δεν υπάρχει το μήνα.
Και οι μήνες, δεν είναι 12.

Και πάνε πολλοί .... και αντί για 30€ επίσκεψη .... είναι γνωστοί ... και αφήνουν 20€ ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Ο Χ ας πούμε ... που πουλάει ... καφέδες ..... δεν πάει ... για καταστροφές ... μερικά κιλά καφέ ...... κάθε μήνα .....

Αυτά ζυγίζονται στα σκουπίδια .... ότι πετάει ... όσα δηλώνει ............

Για ιατρούς, πίστεψέ με ... ξέρω περισσότερους από σένα. Κατά αρχήν .... δεν υπάρχει το μήνα.
Και οι μήνες, δεν είναι 12.

Και πάνε πολλοί .... και αντί για 30€ επίσκεψη .... είναι γνωστοί ... και αφήνουν 20€ ....
Κοίτα. Μου είχες βάλει ενα βίντεο, όπου ο Μητσοτάκης μας λέει όλους τους εε φοροφυγαδες, γι'αυτό και δεν καταργεί το τέλος επιτηδεύματος. Εκεί σου έδωσα δίκιο.
Όσους γιατρούς και να ξέρεις, που δεν αμφισβητώ ότι είναι πολλοί, γιατρος των 650 ευρώ μηνιαίως δεν υπάρχει. Γιατί αν υπάρχει, μιλάμε για μαύρα. Οπότε βρίσκει πάτημα κι ο κάθε Μητσοτάκης να μας ρίχνει κεφαλικους φορους.
Κι επειδή στην αγορά κυκλοφορούμε όλοι, υπάρχουν κι αυτοί που λουκετιάζουν, υπάρχουν κι αυτοί που τζιραρουν μαύρα. Κι είναι μεγάλο μέρος του 85% που ανέφερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom