Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.498
Πόντοι
3.656
σαξο εχω τυπε...σε σκουνα ζω και ειμαι ψαρας.

Μόλίς έγινε ερώτησις .... την κοπανάμε από την απάντηση ..........
Πιο κλασικός και γραφικός από ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη ή τσολιά ...στη βάρη ..........
Κασέτα

Η ΚΑΣΕΤΑ
1)Εσύ για να γκρινιάζεις, είσαι φτωχομπινές
2)Αυτοί που ξέρω εγώ στη γειτονιά μου, σου κλείνουν ραντεβού για την 29/2 του 2045, γιατί είναι πολύ λαρτζ
3)Τους μάγκες δεν τους ενοχλεί ο ΕΝΦΙΑ των 500€ ανά διαμέρισμα και η αύξηση 1000 ΕΦΚΑ το χρόνο ........
4)Τα 2200€ του φόρου επιτηδεύματος είναι φυστίκια ....

Αν όμως σε γυρίσουν ανάποδα, δεν έχεις πάνω από 4-5 20ρικα .... είσαι με .... 206 .... φοράς αθλητικά από άουτλετ .....
πιο μακριά από τη γευγελή δεν έχεις πάει ταξίδι .........

ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ....

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ... ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΕΡΓΟ .... ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙ ... ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ... κτλ κτλ κτλ

Βαριές περιπτώσεις. Ανίατες.

Υ.Γ. Και ο Τζήμερος, μια χαρά τα έλεγε. Αυτοί που τον έλεγαν γελοίο , είναι κάτι σαν εσένα. Ενοχλούνταν ... που τους θυμίζει τα χάλια της ελλάδας.
Θέλουν να ζουν με αυταπάτες, ότι είναι γαμώ τις χώρες, αυτοί είναι χλίδες κτλ !

(Αν νογάει κανείς, δεν γράφω τίποτε από τα παραπάνω , για να θίξω τον Μπίρλα που δεν τον γνωρίζω. Αλλά τη συγκεκριμένη νοοτροπία,
που μας κάνει να είμαστε 10 θέσεις πιο κάτω σήμερα από κάτι τσεχίες , ουγγαρίες , ρουμανίες που ήταν πεθαμένοι το 1995
και σε 10χρόνια θα είμαστε κάτω και από τη βουλγαρία ,τα σκόπια και την αλβανία).

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Μόλίς έγινε ερώτησις .... την κοπανάμε από την απάντηση ..........
Πιο κλασικός και γραφικός από ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη ή τσολιά ...στη βάρη ..........
Κασέτα

Η ΚΑΣΕΤΑ
1)Εσύ για να γκρινιάζεις, είσαι φτωχομπινές
2)Αυτοί που ξέρω εγώ στη γειτονιά μου, σου κλείνουν ραντεβού για την 29/2 του 2045, γιατί είναι πολύ λαρτζ
3)Τους μάγκες δεν τους ενοχλεί ο ΕΝΦΙΑ των 500€ ανά διαμέρισμα και η αύξηση 1000 ΕΦΚΑ το χρόνο ........
4)Τα 2200€ του φόρου επιτηδεύματος είναι φυστίκια ....

Αν όμως σε γυρίσουν ανάποδα, δεν έχεις πάνω από 4-5 20ρικα .... είσαι με .... 206 .... φοράς αθλητικά από άουτλετ .....
πιο μακριά από τη γευγελή δεν έχεις πάει ταξίδι .........

ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ....

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ... ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΕΡΓΟ .... ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙ ... ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ... κτλ κτλ κτλ

Βαριές περιπτώσεις. Ανίατες.

Υ.Γ. Και ο Τζήμερος, μια χαρά τα έλεγε. Αυτοί που τον έλεγαν γελοίο , είναι κάτι σαν εσένα. Ενοχλούνταν ... που τους θυμίζει τα χάλια της ελλάδας.
Θέλουν να ζουν με αυταπάτες, ότι είναι γαμώ τις χώρες, αυτοί είναι χλίδες κτλ !

Συνημμένα

• ela pare soy epese.png
    ela pare soy epese.png
    383,5 KB · Εμφανίσεις: 23

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
400 κατι ευρω ειναι κατι που δεν θα επρεπε να υπαρχει..οποτε χοντρα χοντρα εκανα της πραξεις.

Αλλα ναι δινω +20% μπροστα την ΝΔ
Ρε σεις ο Συριζαυγίτης Dante, το είχε προβλέψει τελικά τελικά!!!!
Δυστυχώς για αυτόν δεν το έπαιξε, θα είχε απόδοση 100-150!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τολμάει κανείς γαλάζιος να βάλει εισφορές 2019 και σημερινές ;
τι να βαλουνε....βαζουν τις δηλωσεις κατρουγκαλου και καθαρισαν....σου λεει φατε δεκα αυξηση στο κεφαλι απο το πουθενα γιατι ο κατρουγκας τον ακονιζει και η πουτσα πεφτει ωραια νοικοκυρεμενα.....αλλα εδω θα ειμαστε να τα λεμε με τα παιδια ,για οσο ακομα θα εχουν ιντερνετ βεβαια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακες...2 χρονια ψαχνω προσωπικο!!!Δυο χρονια!!!Εχω βαλει αγγελιες σε 5 σαιτ!!!
ΔΕΝ με εχει παρει τηλεφωνο ΚΑΝΕΙΣ!!!!!(το εχω βαλει σωστα το νουμερο του τηλεφωνου ρε γαμωτρολ)!!!
βαλε εδω που εχει αρκετα εξειδικευμενους ,αλλα πανω απο ολα μπαρουτοκαπνισμενους ,ειδικα σε συνθηκες πιεσης εργαζομενους!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
βαλε εδω που εχει αρκετα εξειδικευμενους ,αλλα πανω απο ολα μπαρουτοκαπνισμενους ,ειδικα σε συνθηκες πιεσης εργαζομενους!
βαζω αλλα ειναι σε ολιγολεπτα διαλειμματα και δεν τις βλεπουν τις αγγελιες!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Πριν λίγο στην ΕΡΤ 52% Ελ επαγγελματίες ψήφισαν ΝΔ
και ειναι και απολυτα δικαιολογημενοι τυπε με αυτα που ακουσαν προεκλογικα ,θεωρω πως ειναι και μικρο το 52% ,πιστευα σε ποσοστα β.κορεας να σου πω την αληθεια!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.498
Πόντοι
3.656
Ρε μαλακες...2 χρονια ψαχνω προσωπικο!!!Δυο χρονια!!!Εχω βαλει αγγελιες σε 5 σαιτ!!!
ΔΕΝ με εχει παρει τηλεφωνο ΚΑΝΕΙΣ!!!!!(το εχω βαλει σωστα το νουμερο του τηλεφωνου ρε γαμωτρολ)!!!
Ποτέ δεν θα έρθει κανείς. Ούτε τηλέφωνο δεν θα πάρουν .

Γιατί είναι

1)Σκατά η δουλειά που προσφέρεις
2)Σκατά το περιβάλλον
3)Σκατά η αμοιβή που δίνεις για το σύγχρονο κόσμο.

Τα λεφτά που δίνεις, είναι για να ζει λάθρος, από χώρα χωρίς τρεχούμενο νερό , σε σπιτάκι αυλής 7τμ με πλύθρα
τρώγοντας ψωμί σούπερ μάρκετ , από κατεψυγμένη ζύμη
(όχι κανά πανάκριβο φούρνου, μοναστηριακά , ζέα κτλ ... αυτά είναι για λεφτάδες .... όπως τα καγιέν .... )
και στοκόνερα από βαμμένο άσπρο προφυλακτήρα που παριστάνουν το γάλα ετικέτας στο καλάθι της ψοφονοικοκυράς .

Ποτέ δεν θα βρεις.

Προτιμά στην τελική ο άλλος το απονενοημένο από το να έρθει να δουλέψει στο μπουρδέλο για 3.60€

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Ποτέ δεν θα έρθει κανείς. Ούτε τηλέφωνο δεν θα πάρουν .

Γιατί είναι

1)Σκατά η δουλειά που προσφέρεις
2)Σκατά το περιβάλλον
3)Σκατά η αμοιβή που δίνεις για το σύγχρονο κόσμο.

Τα λεφτά που δίνεις, είναι για να ζει λάθρος, από χώρα χωρίς τρεχούμενο νερό , σε σπιτάκι αυλής 7τμ με πλύθρα
τρώγοντας ψωμί σούπερ μάρκετ , από κατεψυγμένη ζύμη
(όχι κανά πανάκριβο φούρνου, μοναστηριακά , ζέα κτλ ... αυτά είναι για λεφτάδες .... όπως τα καγιέν .... )
και στοκόνερα από βαμμένο άσπρο προφυλακτήρα που παριστάνουν το γάλα ετικέτας στο καλάθι της ψοφονοικοκυράς .

Ποτέ δεν θα βρεις.

Προτιμά στην τελική ο άλλος το απονενοημένο από το να έρθει να δουλέψει στο μπουρδέλο για 3.60€
Το βλεπεις οτι εισαι στοκος?
Αναφερω οτι δεν με παιρνει ουτε καν καποιος τηλεφωνο για να ζητησει πληροφοριες στο τι προσφερω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.498
Πόντοι
3.656
Αναφερω οτι δεν με παιρνει ουτε καν καποιος τηλεφωνο για να ζητησει πληροφοριες στο τι προσφερω.

Βλέπει ότι ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δεν ζητάς καπετάνιο για κρουαζιερόπλοιο .... ούτε πιλότο για private jet propels ....
Ούτε επεμβατικό καρδιολόγο ......

Μπαρίστες, ψήστες, πωλητές βρακιών , συναρμολογητές λαπτοπ ζητάς ....

με μισθό που εξασφαλίζει ζωή σε χαρτόκουτο κάτω από τη γέφυρα ροσινιόλ ...........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Κάποιος που σήμερα θα ήταν στην κατάντια να πάρει για αυτή την αγγελία,
είχε κρεμαστεί από το 2012 ..........

Να ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ....
Να αυξήσεις μισθό δεν μπορείς ......
Να βελτιώσεις το ωράριο που θα είναι 05.00 μέχρι 23.30 δεν μπορείς ........

ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... Η ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ .........

(Για τους περισσότερους θα γίνει το 2ο . Και άργησε. Κανείς δεν θα τους λυπηθεί. Πολλά μαγαζιά έχει , σε χώρα
με 780€ μισθό , άνεργους, πτυχιούχους που πάνε ... ρουμανία να δουλέψουν ..... και συνταξιούχους ΔΕΚΟ με 2700€ )

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

αυτο ειναι το νεο κολπο που βρηκανε να σηκωνουν τα λεφτα οι τυποι

300+ για απονευρωσεις ... που σιγουρα δινουν κανα ποσοστο στους οδοντιατρους που σε στελνουν σε αυτους , γιατι πια οι οδοντιατροι απο οτι φαινεται δεν κανουν απονευρωσεις ..

Μπαινεις στα ιατρεια τους που ειναι καλυτερα και απο το ξενοδοχείο Μ.Βρετανια , εξοπλισμος ολα imac , ψηφιακα παντου , ραντεβου μετα απο κανα μηνα στην καλυτερη.
Κατω στο παρκινγκ προ-τελευταιο range rover , Volvo xc90 και παει λεγοντας η δουλεια
Εννοειται γραμματεια μουναρα με την σωστη βυζάρα να σου ανοιξει την πορτα και να σε κεράσει οτι θες κατα την αναμονη σου ..

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Βλέπει ότι ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δεν ζητάς καπετάνιο για κρουαζιερόπλοιο .... ούτε πιλότο για private jet propels ....
Ούτε επεμβατικό καρδιολόγο ......

Μπαρίστες, ψήστες, πωλητές βρακιών , συναρμολογητές λαπτοπ ζητάς ....

με μισθό που εξασφαλίζει ζωή σε χαρτόκουτο κάτω από τη γέφυρα ροσινιόλ ...........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Κάποιος που σήμερα θα ήταν στην κατάντια να πάρει για αυτή την αγγελία,
είχε κρεμαστεί από το 2012 ..........

Να ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ....
Να αυξήσεις μισθό δεν μπορείς ......
Να βελτιώσεις το ωράριο που θα είναι 05.00 μέχρι 23.30 δεν μπορείς ........

ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... Η ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ .........

(Για τους περισσότερους θα γίνει το 2ο . Και άργησε. Κανείς δεν θα τους λυπηθεί. Πολλά μαγαζιά έχει , σε χώρα
με 780€ μισθό , άνεργους, πτυχιούχους που πάνε ... ρουμανία να δουλέψουν ..... και συνταξιούχους ΔΕΚΟ με 2700€ )
Εσυ επιστημονα ανοιγεις μικρες αγγελιες και ειναι γεματες με αναζητηση προσωπικου ως καπεταναιοι και καρδιοχειρουργοι...
Μαλιστα...Και μετα απορουμε ποιοι ψηφιζουν και ποιον........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
στειλε μου το τηλ να σε παρω εγω να σου φυγει ο καημος , δεν μπορω να σε βλεπω στεναχωρημένο :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ώρες εργασίας ,είδος εργασίας,αμοιβή βάζεις ? πρέπει κάτι να είναι συγκεκριμένο σε μιά αγγελία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.498
Πόντοι
3.656
ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

αυτο ειναι το νεο κολπο που βρηκανε να σηκωνουν τα λεφτα οι τυποι

300+ για απονευρωσεις ... που σιγουρα δινουν κανα ποσοστο στους οδοντιατρους που σε στελνουν σε αυτους , γιατι πια οι οδοντιατροι απο οτι φαινεται δεν κανουν απονευρωσεις ..
Μικροσκόπιο ενδοδοντικό , ξέρεις πόσο κάνει ;
Δες τα leica που είναι κορυφή ....

και δες το υποδεέστερο zeiss .... τιμές ΗΠΑ .... το καλούτσικο .... 30Κ $ ... εδώ ξέρεις πόσο πάει αυτό , έτσι ;;; 55Κ € .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
ώρες εργασίας ,είδος εργασίας,αμοιβή βάζεις ? πρέπει κάτι να είναι συγκεκριμένο σε μιά αγγελία
ο μουνης σε συνθηκες γαλερας θα τους βαζει να δουλευουν:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Εσυ επιστημονα ανοιγεις μικρες αγγελιες και ειναι γεματες με αναζητηση προσωπικου ως καπεταναιοι και καρδιοχειρουργοι...
Μαλιστα...Και μετα απορουμε ποιοι ψηφιζουν και ποιον........
κοιτα δεν ειναι και ευκολο να βρεις κοσμο ,
και γω ψαχνω κανα 2 ατομα , αδιαφορο γυναικες οι αντρες , να τους παρω τα αφμ για να κανω κατι δουλειες και δεν βρισκω
Μου λενε κατι δικαιολογίες για φυλακές , προσωποκρατησεις , κατασχεσεις και τετοια ναπουμε

Εγω παντως τους το λεω στα μουτρα , οποιος βαριεται να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom