tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.498
- Πόντοι
- 3.656
σαξο εχω τυπε...σε σκουνα ζω και ειμαι ψαρας.
Μόλίς έγινε ερώτησις .... την κοπανάμε από την απάντηση ..........
Πιο κλασικός και γραφικός από ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη ή τσολιά ...στη βάρη ..........
Κασέτα
Η ΚΑΣΕΤΑ
1)Εσύ για να γκρινιάζεις, είσαι φτωχομπινές
2)Αυτοί που ξέρω εγώ στη γειτονιά μου, σου κλείνουν ραντεβού για την 29/2 του 2045, γιατί είναι πολύ λαρτζ
3)Τους μάγκες δεν τους ενοχλεί ο ΕΝΦΙΑ των 500€ ανά διαμέρισμα και η αύξηση 1000 ΕΦΚΑ το χρόνο ........
4)Τα 2200€ του φόρου επιτηδεύματος είναι φυστίκια ....
Αν όμως σε γυρίσουν ανάποδα, δεν έχεις πάνω από 4-5 20ρικα .... είσαι με .... 206 .... φοράς αθλητικά από άουτλετ .....
πιο μακριά από τη γευγελή δεν έχεις πάει ταξίδι .........
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ....
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ... ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΕΡΓΟ .... ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙ ... ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ... κτλ κτλ κτλ
Βαριές περιπτώσεις. Ανίατες.
Υ.Γ. Και ο Τζήμερος, μια χαρά τα έλεγε. Αυτοί που τον έλεγαν γελοίο , είναι κάτι σαν εσένα. Ενοχλούνταν ... που τους θυμίζει τα χάλια της ελλάδας.
Θέλουν να ζουν με αυταπάτες, ότι είναι γαμώ τις χώρες, αυτοί είναι χλίδες κτλ !
(Αν νογάει κανείς, δεν γράφω τίποτε από τα παραπάνω , για να θίξω τον Μπίρλα που δεν τον γνωρίζω. Αλλά τη συγκεκριμένη νοοτροπία,
που μας κάνει να είμαστε 10 θέσεις πιο κάτω σήμερα από κάτι τσεχίες , ουγγαρίες , ρουμανίες που ήταν πεθαμένοι το 1995
και σε 10χρόνια θα είμαστε κάτω και από τη βουλγαρία ,τα σκόπια και την αλβανία).