Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.539
Πόντοι
3.936
Ρε μαλακες...2 χρονια ψαχνω προσωπικο!!!Δυο χρονια!!!Εχω βαλει αγγελιες σε 5 σαιτ!!!
ΔΕΝ με εχει παρει τηλεφωνο ΚΑΝΕΙΣ!!!!!(το εχω βαλει σωστα το νουμερο του τηλεφωνου ρε γαμωτρολ)!!!
Στην ίδια φάση είμαστε. Αφού σκέφτομαι να πάω delivery στην wolt. Ο delivered καθαρίζει 50+την ημέρα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.431
Πόντοι
6.056
Ρε μαλακες...2 χρονια ψαχνω προσωπικο!!!Δυο χρονια!!!Εχω βαλει αγγελιες σε 5 σαιτ!!!
ΔΕΝ με εχει παρει τηλεφωνο ΚΑΝΕΙΣ!!!!!(το εχω βαλει σωστα το νουμερο του τηλεφωνου ρε γαμωτρολ)!!!
E εισαι και παπαρας,ενα νημα να ανοιγες θα εβρισκες 2-3.Ολοι οι υπολοιποι ειναι τουλαχιστον βιομηχανοι οποτε καταλαβαινεις:coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
E εισαι και παπαρας,ενα νημα να ανοιγες θα εβρισκες 2-3.Ολοι οι υπολοιποι ειναι τουλαχιστον βιομηχανοι οποτε καταλαβαινεις:coffee::confused::confused::confused:
πες του να με κανει προισταμενο με 2000 και παω εγω στον φιλο-Μπιρλα:coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.027
Πόντοι
3.656
Ενας ρε να με παρει εστω να μου ζητησει πληροφοριες!!
Τι προσφερω,ποιο ειναι το ωραριο κτλ..
ΕΝΑΣ δεν με εχει παρει εδω και 2 χρονια!!
Μιλαω με αλλους και μου λενε τα ιδια!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.431
Πόντοι
6.056
πες του να με κανει προισταμενο με 2000 και παω εγω στον φιλο-Μπιρλα:coffee:
Το σκεφτηκα,αλλα εσυ θες να εργαζεσαι,να χυνεις ιδρωτα.Να σε κανει προϊσταμενο και να καυλαντιζεις ολη μερα στο μπου(οπως κανεις συνηθως δηλαδη) δεν λεει:hi::confused::confused::confused::coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.431
Πόντοι
6.056
Γραψε τηλεφωνο να σε παρω εγω να ρωτησω αν κερνας καφε.Θα σου φυγει κι ενα αχτι:2funny::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
συμπληρωσε στην αγγελια να σου κανουν αναπαντητη και οτι θα τους παρεις πισω εσυ ..
Καποιον θα τσιμπησεις

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.805
Πόντοι
1.196
Αυτη ειναι η κανονικη κυβερνηση τυπε? Θα μας πουνε πως θα διορθωσουν την μαλακια που εκαναν? Η θα ειναι οπως ο ειδικος φορος στα καυσιμα????

Εισαγωγή στο ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας του 100% της ημερήσιας ενεργειακής κατανάλωσης

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν είχαν τις δικές μας αυξήσεις γιατί ρύθμισαν τα εθνικά τους Χρηματιστήρια κατά τρόπο ώστε να εισαχθεί σε αυτά ένα μικρό, μόνο, μέρος του συνόλου των ενεργειακών πηγών τους.
Είπαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παπάτζες που λέει είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ

Πέρα απ' ότι ζητάς on-the-fly μια ρύθμιση στην ελληνικής αγορά ενέργειας η οποία συμμορφώθηκε με την Ευρωπαϊκή οδηγία με νόμο το 2016 και συγκεγκριμενοποιήθηκε την τετραετία 2016-2020, ξεχνάς να αναφέρεις:
- ότι η ελληνική παραγωγή ρεύματος στηρίζεται υπερβολικά στο ΦΑ
- ότι γιαυτό ξανάνοιξαν τα εργοστάσια Λιγνίτη, (δόξα τον Θεό δεν είχαμε κανέναν Σκουρλέτη στο Υπουργείο)
- ότι ανεστάλη αρχικά η ρήτρα ανπροσαρμογής και επεβλήθει νομοθετικά 90% φορολόγηση στα υπερκέρδη των παρόχων

Υπάρχει ιντερνετ σήμερα, οι περισσότεροι τα ψαχνουν αυτά ξέρεις..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Τολμάει κανείς γαλάζιος να βάλει εισφορές 2019 και σημερινές ;
Μπορώ να σου βάλω εγώ αν θέλεις. Από 1477 στα 240 ευρώ. Αυτό δεν είναι θέμα γαλάζιου, ροζ ή πράσινου. Είναι θέμα επιβίωσης του κάθε αυτοαπασχολούμενου και εε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Μπορώ να σου βάλω εγώ αν θέλεις. Από 1477 στα 240 ευρώ. Αυτό δεν είναι θέμα γαλάζιου, ροζ ή πράσινου. Είναι θέμα επιβίωσης του κάθε αυτοαπασχολούμενου και εε.

Για όσους δήλωναν πολλά , νομίζω το έχω γράψει ουκ ολίγες φορές. Ότι είχε κάνει μαλακία ο ΣΥΡΙΖΑΣ.
Αλλά όλοι λένε και δεν το αμφισβητώ, ότι το 84% του συνόλου των επαγγελματιών , πλήρωνε και πληρώνει τα ελάχιστα.
Σε ιατρούς ελεύθερους επαγγελματίες, τα ελάχιστα ήταν 160€ +17€ το εφάπαξ , που δεν το είχαν προσθέσει από την αρχή.
Τώρα είναι 270€. Στους δικηγόρους ήταν 200€ και είναι 310€ .

Τα δικά σου , αν ήταν 1477 δήλωνες κάπου 50Κ χιλιάρικα καθαρά.
Από τα 25Κ και πάνω καθαρά .... τα είχε κάνει σκατά ο σύριζας.

Απλά οι ... κάτω .... όλοι λένε ότι είναι το 84% .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Για όσους δήλωναν πολλά , νομίζω το έχω γράψει ουκ ολίγες φορές. Ότι είχε κάνει μαλακία ο ΣΥΡΙΖΑΣ.
Αλλά όλοι λένε και δεν το αμφισβητώ, ότι το 84% του συνόλου των επαγγελματιών , πλήρωνε και πληρώνει τα ελάχιστα.
Σε ιατρούς ελεύθερους επαγγελματίες, τα ελάχιστα ήταν 160€ +17€ το εφάπαξ , που δεν το είχαν προσθέσει από την αρχή.

Σε κάτι πίνακες που ειχα δει τότε που έγιναν οι αλλαγές, μόνον μέχρι τα 9500 νομίζω ηταν ίδια η κατάσταση. Σε όλους τους υπολοιπους η διαφορά ηταν υπέρ τους μετά την κατάργηση του νόμου Κατρουγκαλου. Γι'αυτό και φρικαρε το σύνολο με τη μαλακία που εκτόξευσε. Διόλου τυχαίο που μέχρι κι ο Μαύρος της MRB, γνωστός για τις καλές σχέσεις του με Τσίπρα, δήλωσε ότι είχε τεράστιο κόστος στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο των εε. Είναι από τα θέματα που ζεματανε όταν τα αγγίζεις. Δεν υπάρχει τίποτα να υπερασπιστείς στις εισφορές. Επι Κατρουγκαλου κάποιος με 15.000 εισόδημα πχ. πόσα πλήρωνε μηνιαίως;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506

Σκασε επιτελους τελη-κατελη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Σε κάτι πίνακες που ειχα δει τότε που έγιναν οι αλλαγές, μόνον μέχρι τα 9500 νομίζω ηταν ίδια η κατάσταση. Σε όλους τους υπολοιπους η διαφορά ηταν υπέρ τους μετά την κατάργηση του νόμου Κατρουγκαλου. Γι'αυτό και φρικαρε το σύνολο με τη μαλακία που εκτόξευσε. Διόλου τυχαίο που μέχρι κι ο Μαύρος της MRB, γνωστός για τις καλές σχέσεις του με Τσίπρα, δήλωσε ότι είχε τεράστιο κόστος στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο των εε. Είναι από τα θέματα που ζεματανε όταν τα αγγίζεις. Δεν υπάρχει τίποτα να υπερασπιστείς στις εισφορές. Επι Κατρουγκαλου κάποιος με 15.000 εισόδημα πχ. πόσα πλήρωνε μηνιαίως;
Δεν θυμάμαι τους πίνακες απέξω.
Επαναλαμβάνω . Για μαγαζιά κτλ τους είχε σκίσει και δεν έχω καμία διάθεση να τον υπερσπιστώ .

Αλλά πολύ μεγάλο ποσοστό , για το οποίο έχουν γράψει πολλοί ότι ήταν 84% , πλήρωνε τις ελάχιστες.
Και σου λέω , οι ελάχιστες για τους επιστήμονες επαγγελματίες, ήταν στην περίπτωση των ιατρών 177€ το μήνα.

Τούτοι εδώ, αποκατέστησαν την αδικία για όσους δήλωναν εισοδήματα , αλλά για όσους πλήρωναν τα ελάχιστα, έβαλαν 50% αύξηση.
Επαναλαμβάνω , ιατρούς τους πήγαν από 177€ στα 270€ .

Και εδώ που τα λέμε ... αυτοί που λουκέτιαζαν ήταν αυτοί με τις ελάχιστες. Αυτοί που πλήρωναν το μέγιστο , της μαλακίας του συριζα , τα 1900€ το μήνα και δήλωναν άνω των 70Κ καθαρά .... δεν κινδύνευαν για λουκέτο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Να πίνακας.

και βέβαια έχει και ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ... ΣΥΣΤΗΜΑ ... ΣΑΜΑΡΑ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom