Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
θα τον παω εγω να καρδαμόσει , μην μου τον στεναχωρεις
θα του βγαλω και καρτα μελους στον αστερα μολις ξαναξεκινησουν με τα μέλη , και θα ειναι κομπλε

Σε ένα γυμναστήριο μποξ που ήξερα νέος .... θέλουν βοηθό για προπονήσεις ....
Απλά επειδή το δουλεύουν ... χομπίστες ... για πάρτη τους ....
μπορείς να μην έχουν ... κάσκες ... λες να τον προτείνουμε για τη δουλειά ;
πληρώνουν καλά !

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Σε ένα γυμναστήριο μποξ που ήξερα νέος .... θέλουν βοηθό για προπονήσεις ....
Απλά επειδή το δουλεύουν ... χομπίστες ... για πάρτη τους ....
μπορείς να μην έχουν ... κάσκες ... λες να τον προτείνουμε για τη δουλειά ;
πληρώνουν καλά !
δεν μπορει να μισθοδοτηθεί ρε μαν, θα χασει την συνταξη

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Όνειρό μου, δεν είναι καμία πολιτική πρόβλεψη . Εσένα ίσως.
Ζεις καλύτερα το 2023, από το 2019 ;
Πιστεύεις ότι θα ζεις καλύτερα σε 2 χρόνια από τώρα ;
O ορισμός του ΜΑΛΑΚΑ είσαι ρε φίλε, χειρότερος από τον Αδωνη.
Δεκαπέντε μερες δεν εχεις βγει από το bou και γραφεις την μια παπατζα μετά την άλλη. Και αντί να μαζευτείς να δεις τί εκανες λάθος, συνεχίζεις να επιμενεις στις ίδιες χαζομάρες
Στο εχουμε απαντήσει προεκλογικά, και εμείς, και τουλάχιστον 152.000 έλληνες που ψήφισαν ΝΔ σήμερα, ενώ δεν είχαν ψηφίσει το 2019: ΝΑΙ, ζουμε καλύτερα το '23 σε σχέση με το '19, και πιστέυουμε ότι θα ζούμε ακόμη καλύτερα το '25.
Εσύ θα συνεχίσεις να φτωχαίνεις διότι απλά είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ. Δεν σου φταίει κανείς, το μυαλό σου σού φταίει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ειδικά αν αληθεύει ότι χτες εκπρόσωπος του συριζα σε κανάλι ήταν ο πετράκης του Κρόκου ,
πολύ καλά κάνανε οι νέοι ..όταν βγεί στο γυαλί η Δούρου με κανά Σπίρτζη ίσως ψηφίσουνε....
Ψηφίσανε και εκεί άτυχησε ο ΣΥΡΙΖΑ
Και σύμφωνα με Το αρχικό exit poll που μετά αυξήθηκε η Νέα Δημοκρατία και έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-22-16-36-47-130_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-05-22-16-36-47-130_com.miui.gallery.jpg
    462 KB · Εμφανίσεις: 23

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Ψηφίσανε και εκεί άτυχησε ο ΣΥΡΙΖΑ
Και σύμφωνα με Το αρχικό exit poll που μετά αυξήθηκε η Νέα Δημοκρατία και έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ
μετά από τέτοια χαοτική διαφορά ακόμη κουβεντιάζουμε για εχιτ πολ κ πίπες απατεώνων δημοσκόπων ? πας καλά ? :2funny:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Πήγα να ψηφίσω στις 5 μμ στην Α Αθηνών
και μου είπαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι
ότι από το πρωί ήρθαν να ψηφίσουν ελάχιστοι νέοι
και οι περισσότεροι ψηφοφόροι ήταν γέροι .
Οι σκατόγεροι ψηφίσαν την σκατοΚούλα !

:2funny: :2funny::2funny:

Σε όλη την Αθήνα υπήρχαν αφίσες " ΑΠΟΧΗ- μην πάτε να ψηφίσετε "
και οι πιο νέοι το ακολούθησαν .
Τώρα θα φάνε 4 χρόνια την σκατοΚούλα !
Όταν τα έλεγε ο τρελοχίος, τον λέγανε γραφικό..
:confused::confused::confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Όνειρό μου, δεν είναι καμία πολιτική πρόβλεψη . Εσένα ίσως.
Ζεις καλύτερα το 2023, από το 2019 ;
Πιστεύεις ότι θα ζεις καλύτερα σε 2 χρόνια από τώρα ;

Από αυτά που έγραφες, με κάτι υφασμάτινες παντόφλες κινέζικες λαϊκής ήσουν σπίτι (δεν είχε ψιλά ούτε για δερμάτινες)
και έψαχνες μορταδέλες προσφορές στα λιντλ .
Και σκεφτόσουν και το εισιτήριο στο τσοντοσινεμά, για να μπεις .... να φχαριστηθείς ....

Κάνω λάθος ;
τουλαχιστον δεν πληρώνει για χαρτί τουαλέτας, τα φυλάδια του lidl με λίγο τρίψιμο μαλακώνουν και γινονται μια χαρα κωλοχαρτα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Τα καλυτερα ερχονται ζουζουνες μου....

Κάτσε ρε μεγάλε τώρα στα ΣΟΒΑΡΆ. Εσυ επιθυμείς ένα κόμμα να μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα ανεξέλεγκτο? Τι διαφορά έχει από τον Ερντογάν τότε?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όπως είπα και σε έναν φίλο το πρωί...οι νέοι ακολουθούν τους γονείς τους. Όποιος περίμενε αντίδραση από τους 17+ κοιμάται βαθιά
Αρα?
Οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ, οι νεοι ακολουθουν τους γερους, οι Δημοσιοι Υπαλληλοι ψηφιζουν ΝΔ, οι ελευθεροι επαγγελματιες ψηφιζουν ΝΔ, οι συνταξιουχοι ψηφιζουν ΝΔ.
Αντιδραση να υπαρξει σε τι?
Οταν ΟΛΟΙ επιλεγουν μια συγκεκριμενη κατευθυνση, παει να πει οτι κατι γινεται σωστα.
Να αντιδρασεις σε κατι που παει καλα? Γιατι?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Αρα?
Οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ, οι νεοι ακολουθουν τους γερους, οι Δημοσιοι Υπαλληλοι ψηφιζουν ΝΔ, οι ελευθεροι επαγγελματιες ψηφιζουν ΝΔ, οι συνταξιουχοι ψηφιζουν ΝΔ.
Αντιδραση να υπαρξει σε τι?
Οταν ΟΛΟΙ επιλεγουν μια συγκεκριμενη κατευθυνση, παει να πει οτι κατι γινεται σωστα.
Να αντιδρασεις σε κατι που παει καλα? Γιατι?
Εάν μου εξηγήσεις τι ακριβώς πάει καλά στη καθημερινότητα του πολίτη και όχι εταιριών ( μόνο σε εκείνες πάει καλά) να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.

Για τους ψήφους δυστυχώς αυτές οι ηλικίες δεν έχουν άποψη γιατί ζουν με τους γονείς τους. Όταν βγουν στην αγορά και την πραγματική ζωή τότε έχουν άλλη άποψη.

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα από το 2004 που ψηφίζω

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Αριστεροί τύποι έχετε καταλάβει ότι, μέσα σε όλα τα άλλα-δεν ήταν η μόνη μαλακία σας, το εμετικό και θρασύδειλο "μητσοτάκη γαμιέσαι".....ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Όπως είπα και σε έναν φίλο το πρωί...οι νέοι ακολουθούν τους γονείς τους. Όποιος περίμενε αντίδραση από τους 17+ κοιμάται βαθιά
Τώρα σοβαρά πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις κ τα εξιτ Πολ ;; Που έλεγαν για διάφορα 6-7 μονάδες κ ησθε 21.
Η που έλεγαν ο ερντο θα χάσει με πέντε κ τελικά θα βρεθεί αυτός με δέκα μπροστά την Κυριακή ;
Οι νέοι πάντα αριστεριζουν κ όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο δεξιοι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Τώρα σοβαρά πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις κ τα εξιτ Πολ ;; Που έλεγαν για διάφορα 6-7 μονάδες κ ησθε 21.
Η που έλεγαν ο ερντο θα χάσει με πέντε κ τελικά θα βρεθεί αυτός με δέκα μπροστά την Κυριακή ;
Οι νέοι πάντα αριστεριζουν κ όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο δεξιο

Το έχω ξανά πει δεν πιστεύω τίποτα παρά μόνο ότι δείξει το Κουτί. Τώρα αρχίζω να αμφιβάλω και για το κουτί μετά από ότι ζήσαμε 19-23.

Η κάτι τρέχει με το κουτί η κάτι τρέχει με τα μυαλά του κόσμου.

Ίσως το έγραψα ξανά.

Χθες μετά την ψήφο έκατσα για καφέ. Πίσω μου κάτι παππούδες 65-70. Έλεγαν ότι ο Κούλης τους έδωσε κ 50 ευρώ για βενζίνη. Ήθελα να γυρίσω και να του φέρω το τραπέζι στο κεφάλι.

Του έχει κλέψει έμμεσα 300-500 και πανηγυρίζει για τα 50 που του έδωσαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αριστεροί τύποι έχετε καταλάβει ότι, μέσα σε όλα τα άλλα-δεν ήταν η μόνη μαλακία σας, το εμετικό και θρασύδειλο "μητσοτάκη γαμιέσαι".....ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ?
Ξερω κοσμο που ψηφισε Μητσοτακη μονο και μονο επειδη ειχε εκνευρισθει απιστευτα με αυτο το εμετικο συνθημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το έχω ξανά πει δεν πιστεύω τίποτα παρά μόνο ότι δείξει το Κουτί. Τώρα αρχίζω να αμφιβάλω και για το κουτί μετά από ότι ζήσαμε 19-23.

Η κάτι τρέχει με το κουτί η κάτι τρέχει με τα μυαλά του κόσμου.
Το 19-23 εζησες μια κανονικη κυβερνηση που τα πηγε καλα και αντιμετωπισε ενα σωρο πραγματα.
Το οτι παρουσιαζατε μια Ελλαδα που δεν υπηρχε, δεν ηταν τιποτα αλλο απο echo chamber.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom