Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Οι νεοι ειναι ηλιθιοι , τελοςΟι νέοι μπορούν να ψηφίσουν στις επαναληπτικες
δεν υπαρχει καμιά ελπιδα σε αυτο τον τόπο
Οι νεοι ειναι ηλιθιοι , τελοςΟι νέοι μπορούν να ψηφίσουν στις επαναληπτικες
Αν ρίξεις μια ματιά στα βιβλία πολιτικής αγωγής του λυκείου, θα καταλάβεις γιατί οι νέοι είναι πολιτικά αστοιχείωτοιΟι νεοι ειναι ηλιθιοι , τελος
Γινεται να εισαι τοσο μαλακας;Από 9 μύρια κάτι ... τουλάχιστον 4 μύρια ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Παραπάνω αποχή από το 2019 .
Είχα προβλέψει με ακρίβεια , ότι η ΝΔ θα έπαιρνε 2.000.000 ψήφους.
τα βιβλια περίμενες εσυ ;;Αν ρίξεις μια ματιά στα βιβλία πολιτικής αγωγής του λυκείου, θα καταλάβεις γιατί οι νέοι είναι πολιτικά αστοιχείωτοι
Δεν οδηγεις τυπε;Λευκοτατο(ως τωρα) ουτε κληση απο τροχαια δεν εχω
Κάτσε να το συζητήσουμε λίγο.Αν ρίξεις μια ματιά στα βιβλία πολιτικής αγωγής του λυκείου, θα καταλάβεις γιατί οι νέοι είναι πολιτικά αστοιχείωτοι
Και θα πάνε μια μέρα να ψηφίσουν αυτοί νέοι αυτούς που γράφεις.
Το 26% των νέων (ηλικίες 17-26) ψηφίζουν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Μέρα25, Εθνικό Κόμμα Έλληνες.
Και μη χειρότερα να λες, αν δεις τα βιβλία - σκουπίδια του Λυκείου "Πολιτική παιδεία" και "Σύγχρονος κόσμος, πολίτης και δημοκρατία".
Πρόκειται για βιβλία - μορφώματα που δεν διδάσκουν, δεν εξηγούν, αλλά παραπλανούν, αποπροσανατολίζουν, επιφέρουν σύγχυση, θολούρα, ανακατωσούρα.
Οπότε, αναμενόμενο είναι το 26% των νέων να θεωρεί ότι η διέξοδος στα προβλημάτά τους είναι η κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Ρε, είσαι αητός λέμε!Από 9 μύρια κάτι ... τουλάχιστον 4 μύρια ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Παραπάνω αποχή από το 2019 .
Είχα προβλέψει με ακρίβεια , ότι η ΝΔ θα έπαιρνε 2.000.000 ψήφους.
Ούτε αυτό δεν πρόβλεψε ο τραλαλάκης. Κάτω από δύο εκατομμύρια έλεγε και τελικά πήρε 2.300.000.
Πρεπει να ειμαι και ο ΜΟΝΟΣ με ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ εδω μέσα ...
μπορει να του εχει χαλασει το πληκτρολογιο στο 0 οπως του γεια σου στο θ....μη κρινεις!Ρε, είσαι αητός λέμε!
Τίποτε δεν σου ξεφεύγει.
(Λίγο στη διαφορά το 'χασες. Αντι για λιγότερο απο 2% που έλεγες βγήκε περισσότερο απο 20%. Λεπτομέρειες. )
ειδικά αν αληθεύει ότι χτες εκπρόσωπος του συριζα σε κανάλι ήταν ο πετράκης του Κρόκου ,Οι νεοι ειναι ηλιθιοι , τελος
2.400.000Βλέπεις αριθμό ψήφων ;
Όνειρό μου, δεν είναι καμία πολιτική πρόβλεψη . Εσένα ίσως.Άσε τι θα κάνω εγώ εσύ τι έκανες ποιο όνειρο εσύ ονειρευόσουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και αηδίες και αποκλείεται να πάρει δύο εκατομμύρια ψήφους η Νέα
Δημοκρατία
Και θες να βγεις και από πάνω
@athinaios45Άνοιξη 2024 , φυσικά δεν θα συζητάς να αντικαταστήσεις το σαξό ;
Καινούριο αμάξι .
Πινακίδες ΦΙΛΠΑ πότε βγάζεις ;
Αλλά θα σου είναι άχρηστες.
Είναι μόνο για κυριακές.
θα τον παω εγω να καρδαμώσει , μην μου τον στεναχωρειςΌνειρό μου, δεν είναι καμία πολιτική πρόβλεψη . Εσένα ίσως.
Ζεις καλύτερα το 2023, από το 2019 ;
Πιστεύεις ότι θα ζεις καλύτερα σε 2 χρόνια από τώρα ;
Από αυτά που έγραφες, με κάτι υφασμάτινες παντόφλες κινέζικες λαϊκής ήσουν σπίτι (δεν είχε ψιλά ούτε για δερμάτινες)
και έψαχνες μορταδέλες προσφορές στα λιντλ .
Και σκεφτόσουν και το εισιτήριο στο τσοντοσινεμά, για να μπεις .... να φχαριστηθείς ....
Κάνω λάθος ;
Μην αλλάζεις συζήτησηΌνειρό μου, δεν είναι καμία πολιτική πρόβλεψη . Εσένα ίσως.
Ζεις καλύτερα το 2023, από το 2019 ;
Πιστεύεις ότι θα ζεις καλύτερα σε 2 χρόνια από τώρα ;
Από αυτά που έγραφες, με κάτι υφασμάτινες παντόφλες κινέζικες λαϊκής ήσουν σπίτι (δεν είχε ψιλά ούτε για δερμάτινες)
και έψαχνες μορταδέλες προσφορές στα λιντλ .
Και σκεφτόσουν και το εισιτήριο στο τσοντοσινεμά, για να μπεις .... να φχαριστηθείς ....
Κάνω λάθος ;