kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Τι ειναι caliΕκλογές παντρεύομαι στο cali ...
Ψάχνω κουμπάρο από εδώ από στο bou com
Τι ειναι caliΕκλογές παντρεύομαι στο cali ...
Ψάχνω κουμπάρο από εδώ από στο bou com
Οχι δεν πάει έτσι. Σε ψηφιακή κάρτα θα τα βάλουν, όπως το Viva wallet και θα πηγαίνει οπου θέλει το καθε παιδάκι.Αυτό λέω τύπε...τώρα εντελώς τυχαία θα χρεώσουν 40 ευρώ σε καμιά 20ριά χιλιάδες αμκα....θα γίνει στο άψε σβήσε σαν να μην πήγαν καν εκεί
A συγνώμη....νόμιζα ότι θα γίνει όπως με τη λίστα πέτσα η δουλειάΟχι δεν πάει έτσι. Σε ψηφιακή κάρτα θα τα βάλουν, όπως το Viva wallet και θα πηγαίνει οπου θέλει το καθε παιδάκι.
Είπαμε να σχολιάζουμε τα αρνητικά αλλά να μη γινόμαστε μικροφωνακηδες από την ανάποδη.
τύπε ετσι ακριβως ειναι τα πραματα. δεν σε διαβάζουν τα νιαμου οταν εγραφες για σκατογειτονιες να βάλουνε μυαλοΔεν εχω αντιληφθεί πώς προεκυψε αυτη η νεα μοδα, να πηγαινουν σε γειτονιες οι πολιτικοι αρχηγοι και να μιλανε σε 40-50 συγκεντρωμενους με μια καμερα απεναντι και ενα μαρκουτσι στο χερι. Τι βλακειες ειναι αυτες? Φανταζεται κανενας τον Ανδρεα Παπανδρεου ή τον Κωνσταντινο Καραμανλη να κανουν κατι τετοιο?
Δεν εχω αντιληφθεί πώς προεκυψε αυτη η νεα μοδα, να πηγαινουν σε γειτονιες οι πολιτικοι αρχηγοι και να μιλανε σε 40-50 συγκεντρωμενους με μια καμερα απεναντι και ενα μαρκουτσι στο χερι. Τι βλακειες ειναι αυτες? Φανταζεται κανενας τον Ανδρεα Παπανδρεου ή τον Κωνσταντινο Καραμανλη να κανουν κατι τετοιο?
Αν η δικιά σου "κάνει ελληνικό" θα με πάρεις για "μεχορ ομπρε." Βάλε;;;
Ε αυτά τα καταλαβαίνω ...best man δλδ κουμπάρος ..Αν η δικιά σου "κάνει ελληνικό" θα με πάρεις για "μεχορ ομπρε." Βάλε;;;
Αθε γκριεγο; Τη ρώτησες;Ε αυτά τα καταλαβαίνω ...best man δλδ κουμπάρος ..
Πλέον με μπατζανακη γίναμε εξπερ στα ισπανικά !!!!!
Το μόνο δύσκολο είναι να τον πείσω για θρησκευτικό γάμο κ όχι σύμφωνα συμβίωσης πολιτικοί γάμοι κ βλακείες κομμουνιστικές όπως θέλει ο ιδιος.
Ελληνικό;; Εννοείς τον καφέ τον τουρκικό στο μπρίκι;;;
Φτιάχνει πολύ καλό κ με τρεις φουσκάλες
Αυτό θα το ρωτήσει ο AlejandroΑθε γκριεγο; Τη ρώτησες;
Και εγω, αν με παρεις για κουμπαρο, να προλαβω μονο να μεταφερω τα εκλογικα μου δικαιωματα στην Μπογκοτα.Αυτό θα το ρωτήσει ο Alejandro
Πλέον με έπεισε o @alex71 να ψηφίσω κύριο κυριακο
Ζήλειες κ υπερβολές ....μια χαρά είναι ο Κυριάκος της ανάπτυξης
Είναι σε θέση ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας να κινητοποιήσουν κοσμο ανάλογο αυτού που πηγαινε στις συγκεντρώσεις Καραμανλή και Παπανδρέου; 40-50 ειναι πλήθος για τους σημερινούς.Δεν εχω αντιληφθεί πώς προεκυψε αυτη η νεα μοδα, να πηγαινουν σε γειτονιες οι πολιτικοι αρχηγοι και να μιλανε σε 40-50 συγκεντρωμενους με μια καμερα απεναντι και ενα μαρκουτσι στο χερι. Τι βλακειες ειναι αυτες? Φανταζεται κανενας τον Ανδρεα Παπανδρεου ή τον Κωνσταντινο Καραμανλη να κανουν κατι τετοιο?
Σου ειπα καλημερα καμμια πουτανα ρε παλιομπουστα;