Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.391
- Πόντοι
- 3.936
Εδω εισαι τυπε. Μια θεση πιο πανω απ τη Βουλγαρια. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεΚαι κάνεις πρόβλεψη για το μέλλον που δεν βλέπω να ισχύει
Εδω εισαι τυπε. Μια θεση πιο πανω απ τη Βουλγαρια. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεΚαι κάνεις πρόβλεψη για το μέλλον που δεν βλέπω να ισχύει
Και τι να κάνω εγώ για αυτό;Ρε χαζοχαζε εκει μεσα ειναι καβατζωμενη και εργαζεται η κορη του τυπου με το ασπεργκερ. Που εχουμε για πορδηπουργο. Και παιρνει ενα αστρονομικο ποσο καθε μηνα.
Οι αντικυβερνητικοί βγάζουν τα στοιχεία που τους βολεύουνΕδω εισαι τυπε. Μια θεση πιο πανω απ τη Βουλγαρια. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Εσυ πας για ρεκορ γκινες μαζοχισμου. Σου γ@μανε τη ζωη οι βιαστες σου. Ενω εσυ τους υποστηριζεις με παθοςΚαι τι να κάνω εγώ για αυτό;
Σκάσε ΜΠΟΥΣΤΡΗΟι αντικυβερνητικοί βγάζουν τα στοιχεία που τους βολεύουν
Το ίδιο κάνουν και οι κυβερνητικοί
Αργότερα τώρα
Ε τον ερντογανικο
Ρε αρκαντα καμιά σχέσηΠολύ κόκκινο βλέπω!
Ρε αρκαντα καμιά σχέση
Παρά istanbul park to istanbul airport .
88 xιλθομετρα σε μια ώρα από την και νεα γέφυρα κ δεν περνάς από την Πόλη
Ιstanbul park formula to istanbul airport departure
Αφού σού είπα έκανε λάθος ο οδηγός σου
Όλα μπλε όπως βλέπει σαν τη νέα δημοκρατία τόσο μπλε
Πόσων ετών πιστεύετε αυτός που το έκανε;
νέα δημοκρατία
θρησκευόμενος
I love Sex Volcano from bou
Na μην περνάς από κακόφημες περιοχές ώστε να μην καθυστερειςΡε μπρο μου στο Hyatt έμενα από την Παρασκευή βράδυ. Σου είπα πως το Σάββατο πρωί με οδηγό που σύστησαν στο ξενοδοχείο (όχι ταξί) κάναμε 45 λεπτά να φτάσουμε και στο γυρισμό κάναμε 3 ώρες. (Τόσο έγραφε και ο γκούγκλης, όποτε τον χρησιμοποιώ μέσα πέφτει).
Τι έγινε εδώ Π/Σ ρε μπρο;
15 σελίδες απο την Πέμπτη βράδυ, για κάνε μια περίληψη.
H dyana είμαι με τον κασσιδαΔεν μου έστειλες περίληψη και έριξα μια ματιά και είδα απαράδεκτα πράγματα πάλι, παρότι παίζεις με κίτρινη κάρτα και η Dyana απομακρύνεται.
Γελάκια και αστειάκια με ζαίους είδα, ενώ είπαμε εγκράτεια και σοβαρότητα.
Ευχήθηκα την Παρασκευή αν ψάξεις τα ποστ μουΚαι δεν είδα να ευχήθηκες κιόλας τους κακόμοιρους ζαίο-μπαϊράμληδες που οι ανάλγητοι εργοδότες της Κουμουνδούρου τους έβαλαν υπηρεσία “bou’ γιορτινές ημέρες, αντί να πάρουν 48ωρη να εορτάσουν με τα κολλητάρια τους τα πάκια.
Bayramdan sonra dogum gunun kutlu olsun.
ΚΑΙ ΠΕΣ ....
ΨΙΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 .... ΤΟΝ 4999 .... θες επιπλέον στοιχεία