troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.013
- Πόντοι
- 5.506
επεσε ρε ΜΟΥΝΙ το εβλεπα πριν λιγο στον σκαιουτε κομητης δεν επεσε!!!!να τα λες ολα!!!!
επεσε ρε ΜΟΥΝΙ το εβλεπα πριν λιγο στον σκαιουτε κομητης δεν επεσε!!!!να τα λες ολα!!!!
ο μητσοτακης τον εριξε ρε ΚΑΡΙΟΛΗ??????επεσε ρε ΜΟΥΝΙ το εβλεπα πριν λιγο στον σκαι
Σιγα μην το εδειξαν στο σκαι, στρακαστρουκες ητανεπεσε ρε ΜΟΥΝΙ το εβλεπα πριν λιγο στον σκαι
ΝΑΙ!!!!ο μητσοτακης τον εριξε ρε ΚΑΡΙΟΛΗ??????
Εσύ τώρα σε λίγο θα μας πεις και ότι μόλις βγει αυτό το pass εντελώς τυχαία περίπου 20.000 αμκα θα επισκεφθούν το ιατρείο κάποιοι καλού φίλου του ΜητσοτάκηΡε μην είσαι αντικυβερνητικος και κακοπροαιρετος. Δεν ξέρει η κυβέρνηση πόσα παίρνει ο οδοντιατρος για να σου φτιάξει τα δόντια; Το λέει αναλυτικά ο Υπουργός.
"Κάθε ψηφιακή χρεωστική κάρτα μπορεί να καλύψει το σύνολο ή τμήμα του πραγματικού κόστους των προβλεπόμενων υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας του ωφελούμενου"
Το σύνολο του πραγματικού κοστους των προβλεπόμενων υπηρεσιών.
Δηλαδ6 το κάθισμα στην καρέκλα, το πέρασμα της σαλιαρας, το άναμμα του προβολεα6 και το κανε Α να δούμε τα δοντάκια. Αμα σου βάλει και τη σαλιορουφήχτρα πληρώνεις από την τσέπη σου.
Κι οπως λέει και γνωστό κομματικό μικρόφωνο εδώ μέσα, τον Υπουργό θα πιστέψουμε, οχι εσένα που κάνεις προπαγάνδα.
Σιγα μην το εδειξαν στο σκαι, στρακαστρουκες ηταν
Οταν θα σου πει ο τραγος οτι απο την κληρονομια εχει μεινει μια σωβρακοφανελα-και αυτη τρυπια-γιατι του τα εφαγαν οι ηγουμενες,ελα να μας πρηξεις ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ οτι φταιει ο κυριος κουλης.ΝΑΙ!!!!
αυτος θα φταει παλι γιατι φτωχυνε την μεσαια ταξη που ειναι οι θειοι μουΟταν θα σου πει ο τραγος οτι απο την κληρονομια εχει μεινει μια σωβρακοφανελα-και αυτη τρυπια-γιατι του τα εφαγαν οι ηγουμενες,ελα να μας πρηξεις ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ οτι φταιει ο κυριος κουλης.
Εγώ του Άλεξ τούτο χρωστώ πολλάΘα σου πει το βραδυ ο δικηγορος να μην το παρεις
Με κοροιδευεις ζωντοβολο, να θυμηθω να παρεις τ αρχιδια μου στο ανοιγμα της διαθηκης.Ολέθρια Σύγκρουση
Ένας μετεωρίτης βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και απειλεί να δώσει τέλος σε κάθε μορφής ζωής. Έπειτα από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών ανατίναξης του ουράνιου σώματος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ παίρνει μια σειρά από σκληρά μέτρα με σκοπό τη διαιώνιση των ειδών, ώστε ό,τι επιζήσει να...www.skaitv.gr
που να τελειωσει το γαμηδι το τζιν απο ολα τα μπαρ του κοσμουαυτος θα φταει παλι γιατι φτωχυνε την μεσαια ταξη που ειναι οι θειοι μου
Θα σαι εδω στις εκλογες;Εγώ του Άλεξ τούτο χρωστώ πολλά
Μού εδωσε ... Gomena pass
Με κοροιδευεις ζωντοβολο, να θυμηθω να παρεις τ αρχιδια μου στο ανοιγμα της διαθηκης.
εισαστε εντελως αναρμοστοι....γαμιεστεπου να τελειωσει το γαμηδι το τζιν απο ολα τα μπαρ του κοσμου
Εκλογές παντρεύομαι στο cali ...Θα σαι εδω στις εκλογες;
Ή σ εφτιαξε ετεροδημότη ο κουλης για να μπορεις να τον ψηφισεις απ το ματσου πιτσου
θα ερθω και εγωΕκλογές παντρεύομαι στο cali ...
Ψάχνω κουμπάρο από εδώ από στο bou com
Έχεις μετάλλια στην άρση βαρών;;θα ερθω και εγω
οχι...θα φερω και τον βαρο μαζι ομωςΈχεις μετάλλια στην άρση βαρών;;
Οι καλοί φίλοι του Μητσοτακη 40 ευρώ χρεώνουν το χτυπημα του κουδουνιού στο ιατρείοΕσύ τώρα σε λίγο θα μας πεις και ότι μόλις βγει αυτό το pass εντελώς τυχαία περίπου 20.000 αμκα θα επισκεφθούν το ιατρείο κάποιοι καλού φίλου του Μητσοτάκη
Αυτό λέω τύπε...τώρα εντελώς τυχαία θα χρεώσουν 40 ευρώ σε καμιά 20ριά χιλιάδες αμκα....θα γίνει στο άψε σβήσε σαν να μην πήγαν καν εκείΟι καλοί φίλοι του Μητσοτακη 40 ευρώ χρεώνουν το χτυπημα του κουδουνιού.
να φερεις και τα κουμπουρια σου.οχι...θα φερω και τον βαρο μαζι ομως