Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
ουτε τη ΧΑ
Στα παπάρια μας για την ΧΑ...
ουτε τη ΧΑ
ουτε τη ΧΑ
η ΧΑ έχει ήδη αυτοδιαλυθεί...
Τα δικα μου? Μα νομιζω ειναι πλεον μη αναστρεψιμο το προβαδισμα του Κυριακου.αλεξ
τα αποτελεσματα σου?
Και ψηφιζαν καποτε ΛΑΟΣ και τωρα ΧΑ. Ο,τι νάναι δηλαδη. Απο τον γραφικό στους νεοναζί.Μην το λες, έχει σκληρό πυρήνα η ΧΑ. Το 5% του εκλογικου σώματος είναι βαθεία εθνικόφρονες.
Και ψηφιζαν καποτε ΛΑΟΣ και τωρα ΧΑ. Ο,τι νάναι δηλαδη. Απο τον γραφικό στους νεοναζί.
Ωραια εθνικοφροσυνη.
Επιβεβαιώνω το πρώτο αντίθετα διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό νεοναζί. Είναι γεγονός πως έχει αλλάξει το κόμμα απο αυτό που ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του 90, τότε φαίνεται να υιοθετούσε εθνισοσιαλιστικές απόψεις. Αυτό δεν το κάνει νεοναζί όπως λες. Σήμερα πρόκειται για εθνικιστικό κόμμα το οποίο κατ εμέ πρέπει να αλλάξει δομη οργάνωσης εάν θέλει να μεγαλώσει και να κερδίσει υψολοτέρου πνευματικού και κοινωνικού επιπέδου ψηφοφόρους.
Για αυτα που ενδιαφέρουν τους εθνικοφρονες η μητσοτακικη δεξια δε διαφερει και πολυ απο τους νεοκουμμουνιστέςΕξάλλου οι "βαθια εθνικοφρονες" θα πρεπει να αντιληφθούν οτι με την ψηφο τους βγαζουν πρωτο κομμα τους νεοκομμουνιστες και αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωνει.
το τελικο σου αποτελεσμα?Τα δικα μου? Μα νομιζω ειναι πλεον μη αναστρεψιμο το προβαδισμα του Κυριακου.
Εξάλλου οι "βαθια εθνικοφρονες" θα πρεπει να αντιληφθούν οτι με την ψηφο τους βγαζουν πρωτο κομμα τους νεοκομμουνιστες και αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωνει.
η ΧΑ έχει ήδη αυτοδιαλυθεί...
Εξάλλου οι "βαθια εθνικοφρονες" θα πρεπει να αντιληφθούν οτι με την ψηφο τους βγαζουν πρωτο κομμα τους νεοκομμουνιστες και αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωνει.
Μην το λες, έχει σκληρό πυρήνα η ΧΑ. Το 5% του εκλογικου σώματος είναι βαθεία εθνικόφρονες.
ποσους ψηφους πια κουβαλάει αυτος ο τζημερος και το κανετε θεμα?
να κοιτάξετε να διώξουμε τους αληταράδες του Σύριζα!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει!!
Αν δεν σε στενοχωρει οτι χαρη στην ψηφο σου, καποιοι το βραδυ των εκλογων ουρλιαζαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, λυπαμαι για σενα.Για το οτι η ΝΔ του Καραμανλή μονιμοποιούσε στο δημίσιο τα Πασοκόμουτρα και ξέχασε τα δικά της παιδιά τι έχεις να πεις...γιατι να στεναχωρηθώ που με την ψήφο μου έβγαλα πρώτο κόμμα τους συμμορίτες?