Επισκέπτης
καλα ναι στανταρΚυριάκο ψήφισε ο Αλεξ.
καλα ναι στανταρΚυριάκο ψήφισε ο Αλεξ.
Ειδαμε τι εγινε οταν την κυβερνησε "το καλο παιδι".Γιατι ρε ΓΑΜΩ πρεπει την Ελλαδα να την κυβερνουν οι 2 οικογενειες;
Με τα χίλια ζορια βεβαια, επρεπε να παρει 70%.
Και παλι ομως, εστω.
Σημερα γεννηθηκε η ελπιδα ξανα.
Moνο κατι ατομα 500 χρονια πισω σαν τον αλεξ ψηφισαν τον μουστακια...γιαυτο εισαι πιρφορος
Οτι εκλεχθηκε ο εφιάλτης?πάμε ένα στοίχημα ότι θα βγεί το ζαβό και θα πεί αυτά που είπε ο σκατόλακος όταν εκλέχθηκε στην αρχηγία της ΝΔ ο πατήρ Μητσοτάκης ???
Ειδαμε τι εγινε οταν την κυβερνησε "το καλο παιδι".
Οικογενειες και παλι οικογενειες λοιπον, αφου μονο αυτοι γνωριζουν να κυβερνανε.
αφου καραμανλικος ησουν μεχρι προτινος..απλα τωρα πηρατε τον μπουλο και ειπες να αλλαξεις κλασικη μεθοδος
Πανηγυριζω τοση ωρα για τον Κυριακο και μου λεει ο αλλος οτι ψηφισα τον μουστακια
Η κοινή λογική θα εκτιναχθεί.
Για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια
Οτι εκλεχθηκε ο εφιάλτης?
Ναι οντως, τοτε εκλεχθηκε Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ.
Εγω σαμαρικός ημουνα. Σιγουρα δεν με μπερδευεις με αλλον?αφου καραμανλικος ησουν μεχρι προτινος..απλα τωρα πηρατε τον μπουλο και ειπες να αλλαξεις κλασικη μεθοδος
Αφου γνωριζαν να κυβερνανε,γιατι φτασαμε ως εδω μαν.Ειδαμε τι εγινε οταν την κυβερνησε "το καλο παιδι".
Οικογενειες και παλι οικογενειες λοιπον, αφου μονο αυτοι γνωριζουν να κυβερνανε.
Ειδαμε τι εγινε οταν την κυβερνησε "το καλο παιδι".
γιατι εχετε τετοιο θεμα με τον αλεξ?καλα ναι στανταρ
Αφου γνωριζαν να κυβερνανε,γιατι φτασαμε ως εδω μαν.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.....!!!!!!!!!!
ΕΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!
Σημ: εργαζόμενος στον ιδιωτικο τομέα.