geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 6.515
δεν είναι θέμα πόσους ψήφους κουβαλά... το θέμα είναι ότι κουβαλάει ψήφους ανθρώπων και όχι ψήφους προβάτων...
επομένως δεν ψηφίζεις τζημερο?
δεν είναι θέμα πόσους ψήφους κουβαλά... το θέμα είναι ότι κουβαλάει ψήφους ανθρώπων και όχι ψήφους προβάτων...
Ειχα πει εδω και ενα μηνα 54-46 υπερ Κυριακου. Εκει το βλεπω και τωρα.το τελικο σου αποτελεσμα?
Στα οικονομικά είμαι φουλ μητσοτακικός.Αν δεν σε στενοχωρει οτι χαρη στην ψηφο σου, καποιοι το βραδυ των εκλογων ουρλιαζαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, λυπαμαι για σενα.
επομένως δεν ψηφίζεις τζημερο?
Βλεπω τελικα οτι η εκλογη Μητσοτακη ΚΑΙ ενωσε ΚΑΙ εδωσε ηθικο.
η νουδουλα θα περασει μπροστα
και ο συριζα θα κολωσει να εφαρμοσει μνημονιο.
Τοτε τι γινεται?
Είναι αλήθεια πάντως οτι ο Κυριακός ξεκίνησε ως outsider, έδωσε εναν προεκλογικό αγώνα χωρίς να έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ (πορνοκάναλα), έδωσε την μάχη με ήθος και δίχως αρνητική κριτική εναντίον των υπολοίπων τριών συναγωνιστών του και ΚΕΡΔΙΣΕ.
Ομολογουμένως είναι μια μεγάλη του επιτυχία.
Φυσικα. Ολοι ελπιζουν πως η καλλιτεχνικη φυση του πατερα του, θα κανει τον γιο να σκεπεται και αυτος "outside the box"
Αν δεν σε στενοχωρει οτι χαρη στην ψηφο σου, καποιοι το βραδυ των εκλογων ουρλιαζαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, λυπαμαι για σενα.
δηλαδη γινεται να παμε μπροστα χωρις φιλελευθεροποιηση της οικονομίας; Αν δε το έχουμε καταλαβει αυτο ακόμα μετα απο οσα έχουν γίνει τι να πω; εκτος αμα εισαι δημοσιος υπαλληλοςτο μόνο που με χαλάει είναι ότι πώς θα εκφράσει το φιλελευθερισμό άνθρωπος που με τηλέφωνο έγινε υπάλληλος διευθυντης στη ΕΤΕ το 2000... Αυτό με προβληματίζει πολύ.
Είναι αλήθεια πάντως οτι ο Κυριακός ξεκίνησε ως outsider, έδωσε εναν προεκλογικό αγώνα χωρίς να έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ (πορνοκάναλα),
και τακανε και θαλασσα στην ΕΤΕτο μόνο που με χαλάει είναι ότι πώς θα εκφράσει το φιλελευθερισμό άνθρωπος που με τηλέφωνο έγινε υπάλληλος διευθυντης στη ΕΤΕ το 2000... Αυτό με προβληματίζει πολύ.
Ετσι,λάθρο,εθνικά κλπ κλπ.Στα οικονομικά είμαι φουλ μητσοτακικός.
Να ακούσω πρόγραμμα και για τους λάθρο και θα την πάρει την ψήφο μου στις εθνικές
ελα,μη ξενερωνεις τα πλήθητο μόνο που με χαλάει είναι ότι πώς θα εκφράσει το φιλελευθερισμό άνθρωπος που με τηλέφωνο έγινε υπάλληλος διευθυντης στη ΕΤΕ το 2000... Αυτό με προβληματίζει πολύ.
και τακανε και θαλασσα στην ΕΤΕ