alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Και τα επομενα 4 χρονια, το ιδιο θα κανειη ουσια ειναι οτι ΓΑΜΙΕΤΕ τυπε
Και τα επομενα 4 χρονια, το ιδιο θα κανειη ουσια ειναι οτι ΓΑΜΙΕΤΕ τυπε
Τι γράφει η ετικέτα των 11,99 ;μπορεί να είναι άλλο προιον
Εγω θα φοβομουν να αγορασω αρνι ή κατσικι με 9,99 παντως. Θα ηθελα να εχω απο κοντα και το τηλεφωνο του κεντρου δηλητηριασεων. Καλύτερα αρνί porsche.Λογικά κατσικάκι είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι ο Άδωνις παύει να είναι μαλακας, όπως και όσοι τον ψηφίζουν ή τον αποθεώνουν.
Θα μπορούσε...αλλά είπε στην Βαρβάκειο πουλάνε μόνο PorscheΤι γράφει η ετικέτα των 11,99 ;μπορεί να είναι άλλο προιον
Πραγματικά είναι ευτυχία και πολυτελεια να έχει αυτή η χώρα πρωθυπουργό σαν τον κύριο Κυριάκο κ βουλευτές υπουργούς σαν τον κύριο ΆδωνηΛογικά κατσικάκι είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι ο Άδωνις παύει να είναι μαλακας, όπως και όσοι τον ψηφίζουν ή τον αποθεώνουν.
9,69 χθες στο Lidl και σήμερα 9,29Εγω θα φοβομουν να αγορασω αρνι ή κατσικι με 9,99 παντως. Θα ηθελα να εχω απο κοντα και το τηλεφωνο του κεντρου δηλητηριασεων. Καλύτερα αρνί porsche.
Με τιποτα9,69 χθες στο Lidl και σήμερα 9,29
Αντί να λέμε και ευχαριστώ...λέμε ΜΤΚΓΣΠραγματικά είναι ευτυχία και πολυτελεια να έχει αυτή η χώρα πρωθυπουργό σαν τον κύριο Κυριάκο κ βουλευτές υπουργούς σαν τον κύριο Άδωνη
Δεν μας αξίζουν τέτοιοι πολιτικοι !!!
Το μαλάκας δεν το είπα για την τιμή.Τι γράφει η ετικέτα των 11,99 ;μπορεί να είναι άλλο προιον
Με τσουρεκι, αυγα και βαρυσημαντες δηλωσεις δεν θα γαμησεις τύπεΠραγματικά είναι ευτυχία και πολυτελεια να έχει αυτή η χώρα πρωθυπουργό σαν τον κύριο Κυριάκο κ βουλευτές υπουργούς σαν τον κύριο Άδωνη
Δεν μας αξίζουν τέτοιοι πολιτικοι !!!
βοηθεια μας τοτε.....αλλα δεν νομιζω να αντεξουν αλλα 4.....φαγανε τα πομολα κλεισανε σπιτια γαμησανε παιδακια ποσο ακομα?Και τα επομενα 4 χρονια, το ιδιο θα κανει
Εκνευριστικος και αντιπαθητικος ειναι. Οντως. Αλλά δουλειά κάνει?Το μαλάκας δεν το είπα για την τιμή.
Με συγχίζει γενικά ο μαλάκας.....
Αν πας Κυριακή βράδυ στα σκουπίδια του lidl με @enduro θα το πάρεις τζαμπα9,69 χθες στο Lidl και σήμερα 9,29
Ισχύει....Με τιποτα
Μονο η ακριβεια ειναι ζητουμενο για τον Ελληναβοηθεια μας τοτε.....αλλα δεν νομιζω να αντεξουν αλλα 4.....φαγανε τα πομολα κλεισανε σπιτια γαμησανε παιδακια ποσο ακομα?
Κάνει ο μπούστης,από δουλειά δεν μπορεί να πει κάτι κανείς.Εκνευριστικος και αντιπαθητικος ειναι. Οντως. Αλλά δουλειά κάνει?
Τι σουπερ μαρκετ ρε τυπε, στις 13:00 μμ δεν ανοιγουν σημερα ;Mεγαλη Παρασκευη σημερα.
Γυρισα απο το σουπερ μαρκετ και λεω, δεν μπαινω να δω αν γραφτηκε κανενα ποστ στο νημα του Κουλη
για τον αθηναιο μιλαμε ε? οχι για τον μουλο φανταζομαι που δεν εχει αφησει 3μεροΚάνει ο μπούστης,από δουλειά δεν μπορεί να πει κάτι κανείς.
Παίζει να καταγράφει τις πιο πολλές ώρες εργασίας από όλο το υπ.συμβούλιο.
Κατσίκι με 9,99 δεν εχω δει να παίζει πουθενά. Από 10,99 ξεκινούν.Εγω θα φοβομουν να αγορασω αρνι ή κατσικι με 9,99 παντως. Θα ηθελα να εχω απο κοντα και το τηλεφωνο του κεντρου δηλητηριασεων. Καλύτερα αρνί porsche.
σαξο συλλεκτικο θα γινει αντικα σε λιγα χρονια δεν θα πουλησωΠου είναι ο @athinaios44 για το αμάξι ;μπορεί να δώσουμε τα citroen σαξο και να πάρουμε ,citroen DS7