Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.257
- Πόντοι
- 6.536
Ωραίο θα ήταν ένα νήμα να ανεβάζουμε μαγαζιά με προσφορές καλές τιμές κτλ.
Εμένα μου έχουν λείψει τα κομμουνιστικά οωλοχαρταωαπο πολτοποιημένες εφημερίδες που μέχρι και τα γράμματα των εφημερίδων φαινονταουσαν !!!!!!!!Οχι τύπε, στο θεμα κωλοχαρτο δεν κανω συμβιβασμους
Ναι τύπε, και να παιρνουμε και μιζα απο τα μαγαζια που θα προωθουμε. Δεν ειναι κακη ιδεαΩραίο θα ήταν ένα νήμα να ανεβάζουμε μαγαζιά με προσφορές καλές τιμές κτλ.
Μη το λες. Από τον ίδιο αγοράζουν τα συνοικιακά, αλλά όχι της ιδιας ποιότητας όλα. Άλλος παίρνει με 6 το κιλό, αλλος με 7,5.Α,για αρνί μίλησα.
Κρέας από πανελλαδικό S/M είναι χειρότερο από το τελευταίο κρεοπωλείο της γειτονιάς....
Απλά πληροφοριακά.
Για αυτό δεν το ανέβασα σαν άνθρωπος που ίσως έχω αρκετά παραπάνω γνώση επ'αυτού,γιατί ήξερα οτι θα σκεφτούν έτσι μερικοί.Ναι τύπε, και να παιρνουμε και μιζα απο τα μαγαζια που θα προωθουμε. Δεν ειναι κακη ιδεα
Τα συνοικιακά που έχουν μείνει έχουν καλύτερο κρέας.Μη το λες. Από τον ίδιο αγοράζουν τα συνοικιακά, αλλά όχι της ιδιας ποιότητας όλα. Άλλος παίρνει με 6 το κιλό, αλλος με 7,5.
Είχαμε μια συνεργασία με σφαγεία και εθνικές αλυσίδες. Άμα έχεις τα μάτια ανοιχτά, βλέπεις ποια παιρνει τι.
Στην κυριολεξία μιλάνε τα σφαχτά.
Και τι θα λένε στα μαγαζιά?Μου θυμισες μια πρωην μου, που ηταν αρχηγος σε εκδρομες στην Ελλαδα και το εξωτερικο, και εβγαζε εναν σκασμο λεφτα απο μίζες απο τα καταστηματα που πηγαινε τους τουριστες για καφε και φαγητο. Πηγαινε πιο πριν και ελεγε πειτε μου τι μου δινετε για να τους φερω εδω. Επιχειρηματικο μυαλο
Οχι ρε τύπε, μπούγιο τούς πηγαινε ολους μαζι. Σας εχω ενα μαγαζι που εχει πολυ καλο φαγητο με καλες τιμες, εγγυημενα. Αλλού θα πηγαινανε?Και τι θα λένε στα μαγαζιά?
Ερχόμαστε από τον Μαρκήσιο του bourdela.com?
Ωραίες δουλειές,καθαρές.Οχι ρε τύπε, μπούγιο τούς πηγαινε ολους μαζι. Σας εχω ενα μαγαζι που εχει πολυ καλο φαγητο με καλες τιμες, εγγυημενα. Αλλού θα πηγαινανε?
Πολλοι το κανουν,μεχρι και οδηγοι τουριστικων παιρνουν το κατιτις για να σπρωχνουν κοσμο σε συγκεκριμενα μαγαζια κλπ.Ωραίες δουλειές,καθαρές.
Και αν πεις τρεις φορές χωρίζω,άντε γεια…Κ μιας και μιλάτε για αρνιά
Η Ελλάδα με μόνο 1,2 του ελληνικού πληθυσμού να είναι μουσουλμάνοι είναι η μοναδική χώρα στη Ευρώπη που επιτρέπεται η μουσουλμανική σαρία κ το σφάξιμο του ζώου δίχως υγειονομικού ελέγχου του ζώου επειδή είναι θρησκευτικό έθιμο ( κουρμπάνι ) δλδ ..
Μητσοτάκης ελευθερία απόλυτη στους πολίτες - εγγύηση
θα μας γαμησει στα σεντονια ο δαλαι με τις προσφορες των λιντλ,αστο!Ωραίο θα ήταν ένα νήμα να ανεβάζουμε μαγαζιά με προσφορές καλές τιμές κτλ.
Έδω κοτζαμ κανάλια παίρνουν κάτι τις χοντρά για να μας σπρώχνουν να ψηφίζουμε απατεώνες κ εσείς κολησατε στη φίλη του μοατζανακη που τσεπωνε δύο τρία εικοσαευρα;Πολλοι το κανουν,μεχρι και οδηγοι τουριστικων παιρνουν το κατιτις για να σπρωχνουν κοσμο σε συγκεκριμενα μαγαζια κλπ.
Δραχμές ηταν τοτεΈδω κοτζαμ κανάλια παίρνουν κάτι τις χοντρά για να μας σπρώχνουν να ψηφίζουμε απατεώνες κ εσείς κολησατε στη φίλη του μοατζανακη που τσεπωνε δύο τρία εικοσαευρα;
Υπερβολες,υπαρχει αντικειμενικοτητα και διαφανειαΈδω κοτζαμ κανάλια παίρνουν κάτι τις χοντρά για να μας σπρώχνουν να ψηφίζουμε απατεώνες κ εσείς κολησατε στη φίλη του μοατζανακη που τσεπωνε δύο τρία εικοσαευρα;
Δεν τίς πρόλαβα αυτές....Δραχμές ηταν τοτε
Γαμησε τα...θα μας γαμησει στα σεντονια ο δαλαι με τις προσφορες των λιντλ,αστο!