Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πολλές φορές έχω εκφράσω το θαυμασμό απέναντι του που τού έχω κ αυτός με σπιλώνει ότι τον ειρωνεύομαι:confused:
Γκεμπελς πραγματικός
Τύπε βολκανο μιλουσα με την Dayana χθες, μου ελεγε οτι εμεινε χωρις δουλεια και ζοριζεται πολυ. Θα ηθελε λεει να βρει καποιον να περναει καλα και να μην δουλευει, της ειπα οτι εχω κατι υποψη μου και εδειξε να ενδιαφερεται. Δεν ξερω βεβαια αν ενδιαφερεσαι εσυ να πληρωσεις τη νυφη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Mεγαλη Παρασκευη σημερα.
Γυρισα απο το σουπερ μαρκετ και λεω, δεν μπαινω να δω αν γραφτηκε κανενα ποστ στο νημα του Κουλη
Και μπαινω και βλεπω κατι τραβελοπουτσες, ρε ειστε με τα καλα σας μερα που ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύποι ελεος με τα τσοντοσινεμα, δεν σιχαινεστε ακομη και να πατησετε εκει μεσα???
Καλή μεγάλη εβδομάδα μοατζανακη ,,ας φωτίσει ο κύριος Κυριάκος το πνεύμα των Ελλήνων ώστε να τον ξαναψηφίσουν για να μπορέσει να αναστήσει το έθνος μας ....
Ελλειπα από Ελλάδα κ δεν έχω νέα από dyana για να τής στείλω τσουρέκι και πασχαλινά αυγα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλή μεγάλη εβδομάδα μοατζανακη ,,ας φωτίσει ο κύριος Κυριάκος το πνεύμα των Ελλήνων ώστε να τον ξαναψηφίσουν για να μπορέσει να αναστήσει το έθνος μας ....
Ελλειπα από Ελλάδα κ δεν έχω νέα από dyana για να τής στείλω τσουρέκι και πασχαλινά αυγα
Τσουρεκι και πασχαλινα αυγα? Τι ματζιριές ειναι αυτες? Κανενα διχιλιαρο σε μετρητα παιζει να στειλεις με Paypal? Τότε συζηταμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Τύπε βολκανο μιλουσα με την Dayana χθες, μου ελεγε οτι εμεινε χωρις δουλεια και ζοριζεται πολυ. Θα ηθελε λεει να βρει καποιον να περναει καλα και να μην δουλευει, της ειπα οτι εχω κατι υποψη μου και εδειξε να ενδιαφερεται. Δεν ξερω βεβαια αν ενδιαφερεσαι εσυ να πληρωσεις τη νυφη.
Είτε το θέλουμε είτε όχι αφού ούτως η άλλως κ.ελλη.ιδα να πάρουμε θα την πληρώνουμε οπότε είμαι μέσα....
Στείλε φωτός μου και πες της
Μέλος του μπου δλδ γυμνασμεμος γαλανοματης εφοπλιστής αρρενωπός και μεοδημοκρατης και σίγουρα θα τής αρεσω

Τσουρεκι και πασχαλινα αυγα? Τι ματζιριές ειναι αυτες? Κανενα διχιλιαρο σε μετρητα παιζει να στειλεις με Paypal? Τότε συζηταμε.
Διχιλιαρο;;μόνο;; Σοκολάτες θέλει να πάρει;;;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.074
Πόντοι
2.356
σωστος φιλε. αλλα τουλαχιστον ξερεις ποτε ερχονται οι ομοφυλόφιλοι ωστε να τους αποφεύγεις. κατι ειναι και αυτο

ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ
Ο άνθρωπος είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα. Με το να τον παίρνετε στο μεζέ επιδεινώνετε το πρόβλημά του. Εντάξει, πέφτει γέλιο με όλα τα σχόλια, αλλά κρίμα είναι.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Για γνωριμια ρε τύπε, να δειξεις καλες προθεσεις. Με τσουρεκι και αυγα θα γαμησεις?
Mεσα είμαι αλλά ας στείλε κ αυτή φωτός πρώτα ότι όντως ενδιαφέρεται για τα χιλιάρικα ..
Γυμνές κ μη όλες καλοδεχούμενες οι φωτό ...

Εγώ προχτές έσπασα το κινητό μου γαμωτο στο Πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου κ ψάχνω για ανάκτηση φωτο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.074
Πόντοι
2.356
Στείλε φωτός μου και πες της
Μέλος του μπου δλδ γυμνασμεμος γαλανοματης εφοπλιστής αρρενωπός και μεοδημοκρατης και σίγουρα θα τής αρεσω
Αμα της πει ότι είσαι νεοδημοκρατης θα σε περάσει για κομμουνιστή, συμφωνα με τα κολομβιανά μέτρα σύγκρισης.
Βάλε καλύτερα στο τσουρέκι κανένα μονοπετρο, τρύπα τα αυγά με καμία βελόνα και ρίξε υγρό χρυσό και στείλτα.
Βλέπω τη Ντιάνα να έρχεται κολυμπωντας. :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
FB_IMG_1681425102506.jpg
FB_IMG_1681425102506.jpg
Ρε τι μαλάκας είναι αυτός ο Α.Γ?

:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Αμα της πει ότι είσαι νεοδημοκρατης θα σε περάσει για κομμουνιστή, συμφωνα με τα κολομβιανά μέτρα σύγκρισης.
Βάλε καλύτερα στο τσουρέκι κανένα μονοπετρο, τρύπα τα αυγά με καμία βελόνα και ρίξε υγρό χρυσό και στείλτα.
:2funny::2funny::2funny:

Eν τω μεταξύ για να μην παραπλανουμε το κοινό με τον Alejandro ,οι κρατικές κ μουναρες να είναι δεν έχουν τόσο πολύ τις επιθυμίες αυτές όπως οι σλάβες ..
Συνήθως είναι πιο προσγειωμένες σε σχέση με τα αρπακτικά της Ουκρανίας....

• Like
Αντιδράσεις: resp

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Mεσα είμαι αλλά ας στείλε κ αυτή φωτός πρώτα ότι όντως ενδιαφέρεται για τα χιλιάρικα ..
Γυμνές κ μη όλες καλοδεχούμενες οι φωτό ...

Εγώ προχτές έσπασα το κινητό μου γαμωτο στο Πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου κ ψάχνω για ανάκτηση φωτο
Σου εχω πει χιλιες φορες. Μην τρολαρεις. Η Dayana δεν θα ειχε κανενα προβλημα να στειλει γυμνες φωτο αν πεσει το παραδακι. Αλλά δεν μπορω να σε προωθησω αν κάνεις πλάκα. Ειναι φιλη της δικιας μου και θα εκτεθω. Πρώτα θα αποδειξεις οτι σοβαρολογεις και μετα ολα ειναι ευκολα. Πολυ ευκολα

Κολυμπώντας? Με τηλεμεταφορα θα ερθει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Σου εχω πει χιλιες φορες. Μην τρολαρεις. Η Dayana δεν θα ειχε κανενα προβλημα να στειλει γυμνες φωτο αν πεσει το παραδακι. Αλλά δεν μπορω να σε προωθησω αν κάνεις πλάκα. Ειναι φιλη της δικιας μου και θα εκτεθω. Πρώτα θα αποδειξεις οτι σοβαρολογεις και μετα ολα ειναι ευκολα. Πολυ ευκολα

Κολυμπώντας? Με τηλεμεταφορα θα ερθει
Ο κύριος Κυριάκος θα χτίσει αεροδρόμιο διεθνές στηλα Φάρσαλα με απευθείας πτήσεις για cali ..... .
Οι προθεσεις μου είναι αγνές με στόχο της ευμάρειας της dyana

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.426
Πόντοι
26.141
Που είναι ο @athinaios44 για το αμάξι ;μπορεί να δώσουμε τα citroen σαξο και να πάρουμε ,citroen DS7:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.074
Πόντοι
2.356
Τι γράφει η ετικέτα των 11,99 ;μπορεί να είναι άλλο προιον
Λογικά κατσικάκι είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι ο Άδωνις παύει να είναι μαλακας, όπως και όσοι τον ψηφίζουν ή τον αποθεώνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom