Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
η δουλειά δεν είναι ντροπήταξιθέτης σε τσοντοσινεμά ο αρχοντας , γλυφει τα χυσια του κοσμου απο τα πατωματα
η δουλειά δεν είναι ντροπήταξιθέτης σε τσοντοσινεμά ο αρχοντας , γλυφει τα χυσια του κοσμου απο τα πατωματα
Εσύ τα βγάζεις από το μυαλό σου εγώ γράφω δικά σου μηνύματα
ΛΑΤΡΓΗ. ΤΩΝΤΡΑΒΕΣΤΙ
ψεύτη συκοφάντη Γκέμπελς
Το αντίθετο ακριβώς γράφωΔηλαδή αν είσαι ομοφυλόφιλος έχεις μειωμένα πολιτικά επιχειρήματα?
Αυτό παραπέμπει περισσότερο σε χρυσή αυγή
Είσαι σίγουρος??
Δεν πίστευα ότι θα πέσεις τόσο χαμηλάη δουλειά δεν είναι ντροπή
μπορεί αν το ζητήσουν πόλοι να βγει και gloryholepass του χρόνουΤυπε αν και δεν είμαι του συναφιού του Νιπλη συνήθως στα πολιτικά συμφωνούμε...
Τα επιχειρήματα του σε αντίθεση με τις ερωτικές του προτιμήσεις είναι δυνατά...
Εσένα σου αρέσουν οι τραβεστί και υπάρχουν αποδείξεις για αυτόμεχρι και το μικροφωνο σου τα επαιξε , βγαλτο απο το κωλο γιατι σου μπερδευει τα συμφωνα
Εκτος αν εισαι και ΨΕΥΔΟΣ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕ , μαζι με ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ που εισαι ξεφτιλισμένε ΑΝΩΜΑΛΕ, ΑΡΡΩΣΤΕ
το ξεραμε οτι θα εισαι διακομματικος στις τρυπες που σφηνωνεις το κωλο σου , δεν κοιτας τι ψηφίζει ο αλλος , φτανει να σου φτασει το κωλάντερο στις αμυγδαλεςΤο αντίθετο ακριβώς γράφω
Ότι ανεξάρτητα σεξουαλικών προτιμήσεων εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι τα πολιτικά επιχειρήματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πίστευα ότι θα πέσεις τόσο χαμηλά
Εννούσα ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή μπροστά στα ποστ των 0,60 ρε τύπε..μην αρπάζεσαιΤο αντίθετο ακριβώς γράφω
Ότι ανεξάρτητα σεξουαλικών προτιμήσεων εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι τα πολιτικά επιχειρήματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πίστευα ότι θα πέσεις τόσο χαμηλά
Συνέχισε τα ψέματα λάτρη των τραβεστίτο ξεραμε οτι θα εισαι διακομματικος στις τρυπες που σφηνωνεις το κωλο σου , δεν κοιτας τι ψηφίζει ο αλλος , φτανει να σου φτασει το κωλάντερο στις αμυγδαλες
Και το πιο πιθανό ειναι οτι θα σε ξεκωλιάζουν αριστεροι παλιοβρωμοπουστα
Όσο θα λέει ψέματα τόσο θα τα βάζωΤο έχουμε εμπεδώσει όλοι πως στο Νιπλη αρέσουν τα τραβελοπάπαρα...
Τι εγινε μωρη γαμιολα , επιασε η μεγάλη εβδομάδα και δεν θα πας να ξεδιψάσεις την γεροκωλοτρυπιδα σου ;;Συνέχισε τα ψέματα λάτρη των τραβεστί
Έχει πάθει υστερία... λυπήσου τον.Όσο θα λέει ψέματα τόσο θα τα βάζω
Όσο θα λέει ψέματα τόσο θα τα βάζω
Ψεύτη συκοφάντη Γκέμπελς μου τα ξανά γράφεις τα ψέματα σου Γιά νΤι εγινε μωρη γαμιολα , επιασε η μεγάλη εβδομάδα και δεν θα πας να ξεδιψάσεις την γεροκωλοτρυπιδα σου ;;
Εχεις αρχισει και τρέμεις απο την στερηση παλιοξεφτιλισμένε
ΑΝΩΜΑΛΕ, ΓΕΡΟΑΝΩΜΑΛΕ, ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕ, ΔΥΣΜΟΡΦΕ
Δε θα ξαναβγει βουλευτης ο καλλιάνος.Μάχη Καλλιάνου – Τατσόπουλου για τον Παΐσιο: «Πολέμιος της Ορθόδοξης Πίστης» – «Θρησκευτικό παραμύθι της Μ. Εβδομάδας»
Ένας διαδικτυακός τσακωμός ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Καλλιάνο και τον Πέτρο Τατσόπουλο, ύστερα από τα σχόλια του δεύτερου για την επανάληψη της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» από το Mega αυτές τις μέρες. Τα καθιερωμένα σχόλια του κ. Τατσόπουλου έφεραν την αντίδραση του...www.newsbeast.gr
Δεν φοβαται ο Καλλιανος μην τον διαγραψει ο Μητσοτακης; Τι θελει και μπ΄λεκει; Φαινεται και καλο παιδι, πατριωτης, τι θελει και ανακατευεται;
Ψεύτη συκοφάντη Γκέμπελς μου τα ξανά γράφεις τα ψέματα σου Γιά να σου βάζω τη φωτογραφία του τραβεστί που σου αρέσει ξεφτιλισμένε
Εδώ είσαι λάθος... καμάκι σου κάνει...Συκοφάντησε τώρα όσο θέλεις θα λείπω για λίγο
Συκοφάντησε τώρα όσο θέλεις θα λείπω για λίγο