Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Νομιζω πως η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι ρουμανικη εξαγορασμενη απο γερμανικη.
Τωρα λεπτομερειες ισως γνωριζει καλυτερα ο daima.
Παντως σε οποιοδηποτε s/m Ευρωπη πλην Γαλλιας και Σκανδιναυιας βρισκεις πολυ φθηνοτερες μπυρες απο οτι εδω (κατα δυναμη θελω να τις δοκιμασω ολες)
Καλά ναι μπύρες ειδικά σε Τσεχία(έχουν τις καλύτερες, γνώμη μου),Σλοβακία,Πολωνία και Ουγγαρία τσάμπα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.899
Πόντοι
456
Καλά ναι μπύρες ειδικά σε Τσεχία(έχουν τις καλύτερες, γνώμη μου),Σλοβακία,Πολωνία και Ουγγαρία τσάμπα.
Απο lidl ισπανιας και γερμανιας ειμαστε 15-20% ακριβοτεροι.Για οποιον ενδιαφερεται να βλεπει τιμες απλα βαλτε lidl.de ή lidl.es (θελει VPN) και τσεκαρετε τιμες.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Αν ηθελε να μου την πει καποιος απο αυτους που ανεφερα θα εβρισκε κατι πιο εξυπνο.
Ξεχασα και τον ΤΝΤ που αν και εχει κοντρα με τονΝιπλη επισης ανοιγω οποιο θεμα δω ποστ του

Δεν ήταν προσωπικό.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Απο lidl ισπανιας και γερμανιας ειμαστε 15-20% ακριβοτεροι.Για οποιον ενδιαφερεται να βλεπει τιμες απλα βαλτε lidl.de ή lidl.es (θελει VPN) και τσεκαρετε τιμες.
Είναι λάθος το παράδειγμα.
Αυτές οι 2 χώρες παράγουν πολλά προϊόντα για την συγκεκριμένη αλυσίδα.
Καλύτερα να δούμε τις τιμές σε προϊόντα πολυεθνικών,με παρεμφερή κόστη μεταφοράς(ή και μεγαλύτερα) απόστασης και αποθήκευσης με εμάς.
Εκεί είναι όλο το ζουμί.
Πώς γίνεται σοκολατοειδή,ζωοτροφές κτλ 3 μεγάλων εταιρειών(Αμερικανική,πολυεθνική,Ελβετική)με τα εργοστάσια παραγωγής τους στην Πολωνία,να είναι πιο φτηνά τα προϊόντα τους στην Κύπρο και το Ισραήλ?
Αυτο δυστυχώς είναι πρόβλημα δεκαετιών.
Και ίσως από τα πλεόν σοβαρά.
Ούτε αυτή η κυβέρνηση μπόρεσε να κάνει κάτι απέναντι στις πολυεθνικές.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Εχουν αγανακτήσει και οι πακιστανοι της αθηνας μ αυτο το ράβε ξήλωνε του εκλεκτού γόνου που επειδη τα καταφερε με το κατσικοχώρι του νομιζε θα κανε το ίδιο και με την αθηνα το πακιστανοχώρι.

Σκορπαει αφειδώς τις χορηγιες των ιδρυμάτων
Άλλο είναι το πρόβλημα των λάθρο επενδυτών..
Με τις εργασίες του μεγάλου περιδρομου Νο2,καθυστερούν τα καροτσια να φτάσουν στα σκραπ..
Screenshot_2022-05-24-22-37-22-352_com.miui.gallery.jpg

Φωτό από τον παλιό περιδρομο,
καροτσια λαθροεπενδυτων κατεβαίνουν φυτίλια την πανεπιστήμιου..
:bigdick:
:confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.925
Πόντοι
6.256
Άλλο είναι το πρόβλημα των λάθρο επενδυτών..
Με τις εργασίες του μεγάλου περιδρομου Νο2,καθυστερούν τα καροτσια να φτάσουν στα σκραπ..
Screenshot_2022-05-24-22-37-22-352_com.miui.gallery.jpg

Φωτό από τον παλιό περιδρομο,
καροτσια λαθροεπενδυτων κατεβαίνουν φυτίλια την πανεπιστήμιου..
:bigdick:
Δεν απαγορευεται να ψαχνουν τους καδους ανακύκλωσης;
Το εργοστασιο ανακυκλωσης τι θα ανακυκλωσει.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Δεν απαγορευεται να ψαχνουν τους καδους ανακύκλωσης;
Το εργοστασιο ανακυκλωσης τι θα ανακυκλωσει.
Εχουν επιτελική εξουσιοδότηση..
Συμβάλουν στην πράσινη ανάπτυξη κ στα πράσινα άλογα..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Μπουστηδες και τραβελολαγνοι γινανε μαλλια κουβαρια....:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
1 έχω δώσει και άλλες φορές την ίδια απάντηση

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των γκάλοπ όταν ρωτάνε τον κόσμο είσαστε ευχαριστημένοι με το Μητσοτάκη η απάντηση είναι όχι

Στην ερώτηση όμως πιστεύετε ότι αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα Θα τα κατάφερναν καλύτερα η απάντηση είναι μεγάλο όχι

Όταν ψηφίζει ο κόσμος κάνει σύγκριση

2 εγώ αντίθετα με τους άλλους φιλικά προσκείμενους προς την κυβέρνηση
Πιστεύω ότι το θέμα του δυστυχήματος θα επηρεάσει τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας
Στην αποχή

Δηλαδή κάποιοι που θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία δεν θα πάνε να ψηφίσουν

Όμως το ίδιο θα κάνουνε και συριζαίοι λόγω πολάκη και παπά

Θα δούμε στις δημοσκοπήσεις μετά από κάποιες μέρες το τελικό αποτέλεσμα
Όχι τις πρώτες που θα είναι εν θερμώ
Αλλά μετά από καμιά δεκαπενταριά μέρες
Και περιμένουμε επίσης και το αποτέλεσμα της δίκης παπαγγελόπουλου τουλουπάκη
Που πιστεύω ότι η τουλουπάκη θα αθωωθεί ο παπαγγελόπουλος δεν ξέρω
Ο πολακης δίνει ψηφους στον συριζα δεν αφαιρεί
Αφαιρεί πχ ο παπαδημουλης..
Επισης ονΜιμης παπ ειναι μαγκας κι εχει δικιο σχεδον σε ολα
Η τουλουπακη επειδη ειναι δικαστης ειναι σιγουρα λαμογιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.158
Πόντοι
12.756
Μεγαλη εβδομαδα και ο δαλαι περιμενει στημένος με κωλο στο γκλορυχολ να του βγει καμια λαμπαδα απο εκει μεσα να την σφηνωσει στο κωλο του να κάνει και αυτος Ανάσταση
Θα παρει καναν επιταφίο μερες που ειναι απο πισω και στο πρωτο τσοντοσινεμα που θα περάσουν απ εξω θα ξεγλυστρισει μεσα σαν κομμαντο :rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Μεγαλη εβδομαδα και ο δαλαι περιμενει στημένος με κωλο στο γκλορυχολ να του βγει καμια λαμπαδα απο εκει μεσα να την σφηνωσει στο κωλο του να κάνει και αυτος Ανάσταση
Θα παρει καναν επιταφίο μερες που ειναι απο πισω και στο πρωτο τσοντοσινεμα που θα περάσουν απ εξω θα ξεγλυστρισει μεσα σαν κομμαντο :rockon:
Γιατι ρε παλιομουνο διαβαλεις ετσι τον συμπαθεστατο Ντολμα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.925
Πόντοι
6.256
Κούλης θα παει Τήνο, κριμα ομως γιατι δε θα ναι κει ο αγαπημενος του γείτονας να κανουν Πάσχα μαζί.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Τα Lidl ειναι τα αγαπημενα σου για αυτο εβαλα φωτο απο εκει.
Η αγορα των ακινητων καθοριζεται συχνα απο την προσφορα και την ζητηση και στην Γερμανια οι υψηλοι μισθοι επηρεαζουν και την αγορα η ενοικιαση κατοικιας.
Ο Γερμανος με 3000 μισθο μπορει να δινει τα 1500 για ενοικιο η δανειο, του μενουν αλλα 1500
Ο αντιστοιχος Ελληνας με 1300 ευρω μισθο αν δινει τα 500 για ενοικιο θα του μεινουν τα 800 με τα οποια θα πρεπει να πληρωσει ακριβοτερα s/m και ακριβοτερα καυσιμα
Η Γερμανια για τοσο πλουσια χωρα με τεραστιο ΑΕΠ και φοβερα πλεονασματα καθε χρονο εχει παρα πολυ χαμηλους μισθους.Επισης ολα ειναι ακριβα εκτος των super market.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Τα Lidl ειναι τα αγαπημενα σου για αυτο εβαλα φωτο απο εκει.
Η αγορα των ακινητων καθοριζεται συχνα απο την προσφορα και την ζητηση και στην Γερμανια οι υψηλοι μισθοι επηρεαζουν και την αγορα η ενοικιαση κατοικιας.
Ο Γερμανος με 3000 μισθο μπορει να δινει τα 1500 για ενοικιο η δανειο, του μενουν αλλα 1500
Ο αντιστοιχος Ελληνας με 1300 ευρω μισθο αν δινει τα 500 για ενοικιο θα του μεινουν τα 800 με τα οποια θα πρεπει να πληρωσει ακριβοτερα s/m και ακριβοτερα καυσιμα
Οι τιμές που έγραψα είναι αγοράς διαμερίσματος όχι ενοικίου

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
...ειναι φανερο,ολοφανερο-πασιφανες που θα ελεγε και ο πλεον αδαης με το νημα ,οτι δεν εχεις σχεση με τρυπες σε τσοντοσινεμα που βαζουν επανω τις κωλοτρυπιδες τους ανωμαλοι μηπως τους τυχει καμια περαστικη τσαπου εκπληξη!Απλα τυχαινει να ξερεις τι υπηρχε εκει παλια ,τι ειχε απεξω,το ωραριο της,τους μυστες που συχναζαν εκει,το σκοπο για τον οποιο συχναζαν,την συμπεριφορα μεταξυ τους ,το αν ηταν γνωστοι -φιλαρακια και τις αντιδρασεις του ιδιοκτητη απεναντι σε ολα αυτα.........ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ,αν βεβαια υποθεσει καποιος οτι συχναζες εικοσι ωρες το 24ωρο για τυχερη τρυποτσαπου -εκλπηξη,θα πρεπει να ηξερες τον αμκα αφμ ολων,τον αρχιτεκτονα των κτιριων ,τους γιατρους που επισκεπτονται ,αν εχουν αυτοανοσα ,τα σφραγισματα τους ,το αγαπημενο τους φαγητο και τι χρωμα βρακι φορανε σε συγκεκριμενες μερες της εβδομαδας.....
ρε πουστη δαλαι.......τι απελπισμενο παντοφλοκωλοτρυπιδι εισαι τελικα ....

Θα είμαι ήπιος λόγω των ημερών

Αυτά που λες ή αφήνεις να εννοηθεί γινονται από gay

Όσοι είναι είμαστε straight τους μας ενδιαφέρουν τα πιο κάτω σκηνικά
ΜΥΝΗΜΑ 11837 από φίλο αυτή τη βδομάδα

Ωραία φάση σήμερα στο ίδρυμα έσκασε ζευγαρι γύρω στα 50. Ένας τυχερός ήταν που μπήκε μέσα της. Πείρε πιππα σε 5 με 6 ατομα. δεχτηκε άνετα το άγγιγμα παντου.αποχωρησαν μετά από καμιά 1.30 ωρα

Αν εσένα δεν σου αρέσουν αυτά δεν πειράζει

Αν θες την αλήθεια

Έχω γράψει επανειλημμένως ότι εγώ μπήκα στο site για να πω τις εμπειρίες μου από την Ουκρανία
Σεξουαλικές και μη
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και πολιτικά τοπικ
Μετά τα ανακάλυψα κάι άρχισα να γράφω σε αυτά

Στα μηνύματά μου λοιπόν για τις εμπειρίες μου στην Ουκρανία έχω γράψει μεταξύ άλλων τα εξής 3 μηνύματα

Πρωτο

στο διάστημα των 180 ημερων που ημουνα στο κιεβο πηδηξα 7 γυναικες ηλικιας 25 μεχρι 45 βαθμολογιας 6 μεχρι 7 εκτος αυτην που ανεφερω πιο κατω που ηταν 9

Δεύτερο

πραγματι λιγο μετα τις 7 κτυπησε το τηλ τα διαβασα αυτά ακουγα κατι ρωσσικα που ελεγε δεν καταλαβαινα τιποτα και κλεισαμε το τηλ
μετα 1 περιπου ωρα ηταν σπιτι
δεν μπορούσαμε να συννενοηθουνε με την γλωσσα παρα μονο με νοηματα
ηπιαμε(στην ουκρανια πριν το γαμησι πρεπει να πιεις πολυ) και μετα μια ωρα γαμηθηκαμε και πριν να φυγει ενώ είχαμε ντυθεί με δικια της πρωτοβουλια μου εκανε και τσιμπουκι

Τριτο

την πηρε τηλεφωνο και ηρθε μετα την δουλεια της την ιδια μερα
στο σπιτι ηταν και ο φοιτητης
μετα από αρκετα ποτα που οι δυο τους μιλαγαν ρωσσικα και εγω καταλαβαινα ελαχιστα και ελεγα ελαχιστα που μετεφραζε ο φοιτητης ,μου ειπε ηρθε η ωρα να γαμισεις
εκανα μπανιο και πηγα στο μεγαλο κρεββατι με την γκομενα και αρχισαμε

Οποτεδήποτε έχω γράψει μηνύματα έχω γράψει για έτερο φυλική πάντα σχέση
Τώρα μερικοί βγάζουν από το μυαλό τους οτιδήποτε

Ψάξε όλα τα μηνύματά μου
Θα βρεις και άλλα μηνύματα με ετεροφυλικες συναινετικές εμπειρίες και μόνο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.158
Πόντοι
12.756
Θα είμαι ήπιος λόγω των ημερών

Αυτά που λες ή αφήνεις να εννοηθεί γινονται από gay

Όσοι είναι είμαστε straight τους μας ενδιαφέρουν τα πιο κάτω σκηνικά
ΜΥΝΗΜΑ 11837

Ωραία φάση σήμερα στο ίδρυμα έσκασε ζευγαρι γύρω στα 50. Ένας τυχερός ήταν που μπήκε μέσα της. Πείρε πιππα σε 5 με 6 ατομα. δεχτηκε άνετα το άγγιγμα παντου.αποχωρησαν μετά από καμιά 1.30 ωρα

Αν εσένα δεν σου αρέσουν αυτά δεν πειράζει

Αν θες την αλήθεια

Έχω γράψει επανειλημμένως ότι εγώ μπήκα στο site για να πω τις εμπειρίες μου από την Ουκρανία
Σεξουαλικές και μη
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και πολιτικά τοπικ
Μετά τα ανακάλυψα κάι άρχισα να γράφω σε αυτά

Στα μηνύματά μου λοιπόν για τις εμπειρίες μου στην Ουκρανία έχω γράψει μεταξύ άλλων τα εξής 3 μηνύματα

Πρωτο

στο διάστημα των 180 ημερων που ημουνα στο κιεβο πηδηξα 7 γυναικες ηλικιας 25 μεχρι 45 βαθμολογιας 6 μεχρι 7 εκτος αυτην που ανεφερω πιο κατω που ηταν 9

Δεύτερο

πραγματι λιγο μετα τις 7 κτυπησε το τηλ τα διαβασα αυτά ακουγα κατι ρωσσικα που ελεγε δεν καταλαβαινα τιποτα και κλεισαμε το τηλ
μετα 1 περιπου ωρα ηταν σπιτι
δεν μπορούσαμε να συννενοηθουνε με την γλωσσα παρα μονο με νοηματα
ηπιαμε(στην ουκρανια πριν το γαμησι πρεπει να πιεις πολυ) και μετα μια ωρα γαμηθηκαμε και πριν να φυγει ενώ είχαμε ντυθεί με δικια της πρωτοβουλια μου εκανε και τσιμπουκι

Τριτο

την πηρε τηλεφωνο και ηρθε μετα την δουλεια της την ιδια μερα
στο σπιτι ηταν και ο φοιτητης
μετα από αρκετα ποτα που οι δυο τους μιλαγαν ρωσσικα και εγω καταλαβαινα ελαχιστα και ελεγα ελαχιστα που μετεφραζε ο φοιτητης ,μου ειπε ηρθε η ωρα να γαμισεις
εκανα μπανιο και πηγα στο μεγαλο κρεββατι με την γκομενα και αρχισαμε

Οποτεδήποτε έχω γράψει μηνύματα έχω γράψει για έτερο φυλική πάντα σχέση
Τώρα μερικοί βγάζουν από το μυαλό τους οτιδήποτε

Ψάξε όλα τα μηνύματά μου
Θα βρεις και άλλα μηνύματα με ετεροφυλικες συναινετικές εμπειρίες και μόνο

Τι εγινε μωρη ανωμαλάρα ; λογο Μ.Εβδομάδας κλεισανε νωρις τα πορνοσινεμα σου και βουλωσαν τις τρυπες μπας και φυγετε απο εκει βρωμογεροι ανωμαλοι και κανουν Πασχα και οι ιδιοκτήτες ;
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ !!!
ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ
ΑΝΩΜΑΛΕ
ΤΡΥΠΙΕ
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ
ΔΥΣΜΟΡΦΕ
ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΣΙΧΑΜΕΝΕ

Stories

Νέο!

Stories