...ειναι φανερο,ολοφανερο-πασιφανες που θα ελεγε και ο πλεον αδαης με το νημα ,οτι δεν εχεις σχεση με τρυπες σε τσοντοσινεμα που βαζουν επανω τις κωλοτρυπιδες τους ανωμαλοι μηπως τους τυχει καμια περαστικη τσαπου εκπληξη!Απλα τυχαινει να ξερεις τι υπηρχε εκει παλια ,τι ειχε απεξω,το ωραριο της,τους μυστες που συχναζαν εκει,το σκοπο για τον οποιο συχναζαν,την συμπεριφορα μεταξυ τους ,το αν ηταν γνωστοι -φιλαρακια και τις αντιδρασεις του ιδιοκτητη απεναντι σε ολα αυτα.........ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ,αν βεβαια υποθεσει καποιος οτι συχναζες εικοσι ωρες το 24ωρο για τυχερη τρυποτσαπου -εκλπηξη,θα πρεπει να ηξερες τον αμκα αφμ ολων,τον αρχιτεκτονα των κτιριων ,τους γιατρους που επισκεπτονται ,αν εχουν αυτοανοσα ,τα σφραγισματα τους ,το αγαπημενο τους φαγητο και τι χρωμα βρακι φορανε σε συγκεκριμενες μερες της εβδομαδας.....
ρε πουστη δαλαι.......τι απελπισμενο παντοφλοκωλοτρυπιδι εισαι τελικα ....
Θα είμαι ήπιος λόγω των ημερών
Αυτά που λες ή αφήνεις να εννοηθεί γινονται από gay
Όσοι είναι είμαστε straight τους μας ενδιαφέρουν τα πιο κάτω σκηνικά
ΜΥΝΗΜΑ 11837 από φίλο αυτή τη βδομάδα
Ωραία φάση σήμερα στο ίδρυμα έσκασε ζευγαρι γύρω στα 50. Ένας τυχερός ήταν που μπήκε μέσα της. Πείρε πιππα σε 5 με 6 ατομα. δεχτηκε άνετα το άγγιγμα παντου.αποχωρησαν μετά από καμιά 1.30 ωρα
Αν εσένα δεν σου αρέσουν αυτά δεν πειράζει
Αν θες την αλήθεια
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι εγώ μπήκα στο site για να πω τις εμπειρίες μου από την Ουκρανία
Σεξουαλικές και μη
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και πολιτικά τοπικ
Μετά τα ανακάλυψα κάι άρχισα να γράφω σε αυτά
Στα μηνύματά μου λοιπόν για τις εμπειρίες μου στην Ουκρανία έχω γράψει μεταξύ άλλων τα εξής 3 μηνύματα
Πρωτο
στο διάστημα των 180 ημερων που ημουνα στο κιεβο πηδηξα 7 γυναικες ηλικιας 25 μεχρι 45 βαθμολογιας 6 μεχρι 7 εκτος αυτην που ανεφερω πιο κατω που ηταν 9
Δεύτερο
πραγματι λιγο μετα τις 7 κτυπησε το τηλ τα διαβασα αυτά ακουγα κατι ρωσσικα που ελεγε δεν καταλαβαινα τιποτα και κλεισαμε το τηλ
μετα 1 περιπου ωρα ηταν σπιτι
δεν μπορούσαμε να συννενοηθουνε με την γλωσσα παρα μονο με νοηματα
ηπιαμε(στην ουκρανια πριν το γαμησι πρεπει να πιεις πολυ) και μετα μια ωρα γαμηθηκαμε και πριν να φυγει ενώ είχαμε ντυθεί με δικια της πρωτοβουλια μου εκανε και τσιμπουκι
Τριτο
την πηρε τηλεφωνο και ηρθε μετα την δουλεια της την ιδια μερα
στο σπιτι ηταν και ο φοιτητης
μετα από αρκετα ποτα που οι δυο τους μιλαγαν ρωσσικα και εγω καταλαβαινα ελαχιστα και ελεγα ελαχιστα που μετεφραζε ο φοιτητης ,μου ειπε ηρθε η ωρα να γαμισεις
εκανα μπανιο και πηγα στο μεγαλο κρεββατι με την γκομενα και αρχισαμε
Οποτεδήποτε έχω γράψει μηνύματα έχω γράψει για έτερο φυλική πάντα σχέση
Τώρα μερικοί βγάζουν από το μυαλό τους οτιδήποτε
Ψάξε όλα τα μηνύματά μου
Θα βρεις και άλλα μηνύματα με ετεροφυλικες συναινετικές εμπειρίες και μόνο