Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
Aπαγορευεται η χρηση κεφαλαιων.
Πλακατ ειναι , σαν τα πανο στις διαδηλωσεις
Aπαγορευεται η χρηση κεφαλαιων.
Mα δεν εννοουσα τα γραπτα,για επιχειρησεις ελεγα,να μην χρησιμοποιουμε δικα μας κεφαλαιαΠλακατ ειναι , σαν τα πανο στις διαδηλωσεις
γιατι ;καπου πρεπει να μπει ενα τελος με το σκουπιδιασμα σε νταημα ρε μαγκες
Ο Νιπλης ειναι ο μονος που κανει σοβαρο διαλογο(ριχνει και μπινελικια αλλα γενικα προσπαθει).Βαζει και λινκ και χρησιμοποιει λογικα επιχειρηματα,αλλα ματαιατωρα βλεπω και ο κυριος @Νίπλης σα να ψαρωσε αφου μου εγραψε μονολεκτικά γιατι;
Τυπε, μήπως είσαι κλώνος του @sex volcano ;ανάλογα... αν η μέρα εκλογών λήγει σε μόνο αριθμό, το ριχνω στο ΚΚΕ μου λου, αν σε ζυγό στο μου λου ΚΚΕ
Τυπε, μήπως είσαι κλώνος του @sex volcano ;
Τυπε, μήπως είσαι κλώνος του @sex volcano ;
Ξεφτίλα την έχεις κάνει τη Νιπλαινα... λυπήσου την,μέρες που είναι...Ψεύτη συκοφάντη
Από τότε που ο τντ αποκάλυψε ότι σου αρέσουν οι τραβεστί με κείμενα σου
Πάλι συκοφαντίες
Σου αρέσουν οι τραβεστί νιπλη και εμείς έχουμε κείμενα σου όχι ψευτιές
ρε τυπε μη σκεφτεσαι πονηρα...ουτε οι δικαστες ειναι μουνοπανα να τσιμπανε μιζες ουτε ο κουλης μιζαρει κοσμακη δεξια και αριστερα....παρεξηγησες .....ενα φιουελ παςς πηγε να δωσει του χριστιανου για να κανει πασχα στο χωριο του χρονιαρες μερες!Ο Μητσοτάκης δωροδόκησε δικαστή του Αρείου Πάγου.
Εβγαλε τα σωψυχα του ο νιπληςAπαγορευεται η χρηση κεφαλαιων.
εντωμεταξυ η ανωμαλάρα ο Δαλαι μπαινει κατι 3 τα ξημερωματα με 5 το πρωι μετα απο την τσοντοσινεματσαρκαΕβγαλε τα σωψυχα του ο νιπλης