TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Γενικά δεν πάω τους μπουστηδες, οπότε διά της ατόπου απαγωγής ναι τον στηρίζω...στηριζεις και εσυ φιλε-Τροβα Νταιμα;
Γενικά δεν πάω τους μπουστηδες, οπότε διά της ατόπου απαγωγής ναι τον στηρίζω...στηριζεις και εσυ φιλε-Τροβα Νταιμα;
ανάλογα... αν η μέρα εκλογών λήγει σε μόνο αριθμό, το ριχνω στο ΚΚΕ μου λου, αν σε ζυγό στο μου λου ΚΚΕ
είσαι πολύ μαλάκας ρε!!!
Συμφωνω. Εντελως αστοχη κινηση. Οπως και του Σαμαρα παλιοτερα.cringe (αγγλ.) + ληκτικό μόρφημα -αρω = κριντζάρω (στην νεανική αργκό)
Ανακοίνωση ΚΝΕ:
Οι νέοι «κριντζάρουν» όταν βλέπουν τον Μητσοτάκη να το παίζει «ο θείος που κάθεται με τη νεολαία»...
[Ανάρτηση σε πολλούς ιστότοπους]
Θυμισε μου τι θα ψηφισεις τύπεΘεματα λάθρο τα βαζουμε εδω γιατι 4 χρονια δεν μαζεψε τα σκουπιδια απ την αθηνα ο κουλης μας.Δείτε τις φωτογραφίες του 22χρονου αλλοδαπού που λήστευε επιβάτες στο Μετρό
Στόχος του ήταν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίαςwww.protothema.gr
Εμεις ανα πασα στιγμη πρεπει να δηλωνουμε τοπο κατοικιας τηλεφωνα εκκαθαριστικα κλπ ενω τα σκουπιδια του πλανήτη δεν εχουν καμια υποχρεωση.
Απετυχε ο κουλης γιατι δεν εβαλε μασκα χωρις καμερες να παει να δει τι γινεται στη χωματερη της αθηνας .
Να μας εξηγουσε κιολας ο κυριος αντιπροεδρος ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ?Μετά την δήλωση Τζανερίκου ("ζήτησαν * να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Έλληνες, υποσχόμενοι μετά την αφυπηρέτησή μου, να αξιοποιηθώ ενδεχομένως σε Αρχές! [...] ποτέ δεν θα αποκαλύψω τον τρόπο που έγινε. Αλλά ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας τον γνωρίζει.") η αξιωματική αντιπολίτευση ζητάει εξηγήσεις (μάλλον ρητορικά, αφού ουσία δεν θα υπάρξει, όπως φαίνεται, εκτός αν οι συσχετισμοί αλλάξουν μετά τις εκλογές και πάμε σε ειδικά δικαστήρια και γι αυτήν και για την άλλη υπόθεση, των υποκλοπών).
Όμως, δύο είναι σίγουρα:
Πρώτον, θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το όνομα του "ανώτατου παράγοντα" της δεύτερης συνάντησης
Δεύτερον, και κυριότερο: ο ΠΘ μας Κυριάκος Μητσοτάκης και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ θα γνωρίζει τίποτε σχετικό, άλλωστε "ούτε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει [τα πάντα] " - γνωστή γραμμή αμύνης...
* Εννοεί στις δύο (2) συναντήσεις του με κυβερνητικούς, στην πρώτη και επιβεβαιωμένη με τον Γεραπετρίτη (31/03/2023) και στην δεύτερη με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα" 08/04/2023, ώρα 11 το πρωί στο Lycabettus Hotel, την οποία ήδη διαψεύδει η κυβέρνηση δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου.
Έχεις μεγάλη πλάκα εσύ. Μπαίνεις δήθεν Νταής για το ξεκάρφωμα στην ημερήσια των Βου. Με το αλτερ εγκο σου τον pfustler. Και ενίοτε κάνεις λάικ στις τραβελοκριτικές. Κατά τ' άλλα κουνάς και το δάχτυλο σε άλλουςΠως την πετσοκόψες έτσι τη Νιπλαινα... πάλι...
Τον εαυτό σου στον καθρέφτηΚαι ΓΚΕΙ είσαι ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
ΣΚΑΣΕ τώρα μας ζαλισες
Έχεις μεγάλη πλάκα εσύ. Μπαίνεις δήθεν Νταής για το ξεκάρφωμα στην ημερήσια των Βου. Με το αλτερ εγκο σου τον pfustler. Και ενίοτε κάνεις λάικ στις τραβελοκριτικές. Κατά τ' άλλα κουνάς και το δάχτυλο σε άλλους
Θυμισε μου τι θα ψηφισεις τύπε
Ψεύτη συκοφάντηΑΝΩΜΑΛΑΡΑ
ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ
ΑΡΡΩΣΤΕ
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ
ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ , ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΝΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΕ
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΟΣ
ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ καλα ρε μαλάκες , ο Κουλης πηγε στην Μελέτη να μίλησει ;; ημαρτον δηλαδη