papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.571
- Πόντοι
- 27.261
Είσαι πολύ άρρωστοςΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ , ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΝΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΕ
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΟΣ,
σίγουρα εχει καμια αναπηρια στα χερια , τιποτα ατροφικά ξερεις.. με 2 δακτυλα το ενα και 4 το αλλο , γι αυτο μας εχει σκοτισει τ αρχιδια με το μικροφωνο
ΨΕΥΤΗνα συμπληρωσουμε , χωρις καμια διάθεση να κοροιδεψουμε , οτι λογο της αναπηριας του παιρνει μαζι και τον φιλο/μελος ΤΝΤ για να του πιανει την πουτσα και να την βαζει στις τρυπες..Οταν στηνει κωλο απλα ο φιλος ΤΝΤ τον κραταει να μην πεσει με τα μουτρα μπροστα
Οτιδήποτε έχει σχέση με συναινετικό έτεροφιλικό σεξμε βαθιά αντικειμενική γνώση του θέματος Τσόντοσινεμά downtown και σχετικές αναφορές στον τρόπο που λειτουργεί το γκλορι χοουλ
Νιπλη τα τραβέλια ς αρέσουνΑΝΩΜΑΛΑΡΑ
ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ
ΑΡΡΩΣΤΕ
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ
Και εσύ με συκοφαντήσει ότι σε ειρωνευομουν ενώ εγώ σε όλους προσωπικά που γνωρίζω λέω ότι είσαι ζεν της πολιτικής με daima ανεξαρτήτως αν διαφωνώΕίσαι πολύ άρρωστος
Άπειρα συκοφάντης
Φαντασιόπληκτος
Για πέμπτη φορά αν φοράς παντελόνια βρες ένα μήνυμα μου που λέω ότι μου αρέσουν οι gay
Ότι σου έρχεται λες
Και μετά πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας
Κακομοίρη
Είσαι μεγάλος κακομοίρης
Ψεύτης
Συκοφάντης
Άρρωστος
Κι αν θεωρείς αυτά που εσύ βάζεις όχι που εγώ βάζω
Στο site
Προτρέπεις
να λένε σεξουαλικές ιστορίες και να χύνετε
Λες επανειλημμένα για παρτούζες
Όπως λέει ο φίλος για τραβεστί
Αν όλα αυτά είναι ομαλά
Ζήτω η ομαλότητα του νιπλη
Και για να διευκρινίσω
Πολύ λίγο με ενδιαφέρει αν σου αρέσουν τα ανωτέρω
Δεν είμαι αστυνόμος του πουλιού σου
Αλλά ούτε και εσύ θα να είσαι αστυνόμος του δικού μου
μιλώντας για ετεροφιλικες σχέσεις
Δεν θα σου ζητήσω άδεια
Να κάνω έτεροφιλικά
Οτιδήποτε γίνεται με συναίνεση μεταξύ ενηλίκων
Νιπλη τα τραβέλια ς αρέσουν
Και εγώ είμαι ανώμαλος ψεύτη συκοφάντη
Να τι γράφεις ψεύτη συκοφάντη βρες μου και κανένα δικό μου αν φοράς παντελόνια
ΜΑ. ΤΟΣΟ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΜΑ. ΤΟΣΟ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ
το εχουμε γραψει τυπε ..Live στο μεγκα ο Τσιφ
Ναι,δεν το προσεξα.Μετα τα τοσο κοσμιτικα επιθετα που να το δω?το εχουμε γραψει τυπε ..
Δεν παρακολουθεις το νημα ..
Νιπλη τα τραβέλια ς αρέσουν
Και εγώ είμαι ανώμαλος ψεύτη συκοφάντη
Να τιγράφεις ψεύτη συκοφάντη βρες μου και κανένα δικό μου αν φοράς παντελόνια
ΜΑ. ΤΟΣΟ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ
Εχουν αγανακτήσει και οι πακιστανοι της αθηνας μ αυτο το ράβε ξήλωνε του εκλεκτού γόνου που επειδη τα καταφερε με το κατσικοχώρι του νομιζε θα κανε το ίδιο και με την αθηνα το πακιστανοχώρι.Ειπαμε να μην γκρινιαζουμε, να εχουμε υπομονη στο καινουριο, αλλα το εχει παρακανει ο Μπακογιαννης. Παλι αλλαγες; Παλι εργα;
ειναι ο Παπανωτας εκει που ειναι φουλ αριστερος .. θα γινοταν μάχηΝαι,δεν το προσεξα.Μετα τα τοσο κοσμιτικα επιθετα που να το δω?
Πως σου φανηκε ο αρχηγος?Νομιζω επρεπε να παει στην Σταματινα,θα μπορουσαν να συνενοηθουν αψογα οι δυο τους
στηριζεις και εσυ φιλε-Τροβα Νταιμα;Πως την πετσοκόψες έτσι τη Νιπλαινα... πάλι...