Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.057
Πόντοι
22.266
Κοίταξε είναι πως το πάρει κανείς
Στην 1η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Πήρε πολλά λεφτά ο μέσος άνθρωπος
Στη δεύτερη κυβέρνηση
Έγινε πρόγραμμα λιτότητας αν θυμάσαι το 85 με υπουργό οικονομίας το Σημίτη
Και φτάσαμε του 89 να μην έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις
Δεν υπάρχουνε μόνο υπέρ σε κάθε διακυβέρνηση
Όμως Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και λοιποι σου θυμίζουν τίποτα;
Διάλειμμα τώρα αργότερα πάλι
Γιατί η ΝΔ 90-93 καλύτερη ήταν;
Γενικά πιστεύω ότι ο νεοδημοκρατης της Αττικής είστε πολύ γιαλαντζι κ δεν είστε της κλασσικής λαϊκής δεξιάς που νοιάζεται για την ελεύθερη οικονομία και τον μικροεπιχειρηματα με παρέμβαση από το κράτος όταν χρειάζεται ..
Μια άναρχη δεξιά συνήθως ψηφίζουν οι νεοδημοκρατης των Αθηνών

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Θεωρητική κουβεντα δε μπορώ να κάνω. Αν ξέρεις πόσο αυξήθηκε το κόστος παραγωγής του ρεύματος ώστε να κρίνεις την αύξηση της τιμής πώλησης καλώς. Παρέθεσέ τα να πάρουμε μια ιδέα κι εμείς. Εγώ, όπως είπα, δεν τα ξέρω.
Το πλαφόν έχει ενα χρόνο που εφαρμόζεται. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. Λίγα λεπτά του ευρώ έβγαζαν οι βενζινοπωλες, τα ίδια λίγα λεπτά βγάζουν. Επικοινωνιακό μέτρο ήταν και είναι.
Μπορώ να σου πω προϊόντα που φεύγουν στα 1,5-2 ευρώ/ ανά μοναδα απο την πηγή και φτάνουν στα 30 ευρώ στο ραφι των S/M. Ουτε σου περνάνε από το μυαλό οταν τα αγοράζεις. Τα S/M δε δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους. Και δε δουλεύουν με 4 και 5%.
Συγγνώμη, αλλά δε μπορεί να επικαλεισαι ότι τα περί αθεμιτου δεν τα είπες εσύ, τα είπε ο πρόεδρος. Γιατί εσύ τα υπερασπίζεσαι τόση ώρα.
Όσο για το ποσοστό κερδους, τα Ασυρτικα Σαντορίνης πχ. δεν ξέρουν τι ζητάνε ως τιμή φιάλης. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ελληνικά Ασυρτικα. Κανείς δε μιλά για αισχροκέρδεια. Όλοι λένε ότι την τιμή θα την κρίνει η αγορά. Πάντα την τιμή την κρίνει η αγορά.
Δεν έχω πρόχειρα τέτοια στοιχεία ρε τύπε...αν ψάξεις να βρεις τους ισολογισμούς που δημοσιεύουν θα δεις ότι έχουν μια μεγάλη αύξηση ΚΕΡΔΩΝ από το 2021. Επειδή δεν πήρα χαμπάρι ότι ξαφνικά άρχισε και η κουτσή Μαρία να καίει περισσότερο...συμπεραίνω ότι αύξησαν τις τιμές δυσανάλογα με την αύξηση του φυσικού αερίου και ως εκ τούτου το ποσοστό κέρδους τους.

Πως ακριβώς βγάζουν τα ίδια λεφτά (πριν το μέτρο με το πλαφόν) αν αγόραζαν πχ το λίτρο 0.40 και το πρωί το πούλαγαν 1.60 και το βράδυ 1.90????? Με τις υπόλοιπες μεταβλητές ίδιες....δηλαδή δεν άλλαξε το ποσοστό της φορολογίας ή οτιδήποτε άλλο? Άντε να δεχτώ ότι αυξήθηκαν τα λειτουργικά τους...αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ άλλη τιμή?

Και πως εξηγείται ότι τώρα που έχει πέσει στο βαρέλι η τιμή...στην Ελλάδα ακόμα η τιμή της αμόλυβδης είναι 1.90????? και τώρα που έρχεται Πάσχα και θα γίνει μετακίνηση πλυθουσμου...ξαφνικά θα αυξηθούν οι τιμές?? Αυτό θεωρώ αισχροκέρδεια.

Ναι η τιμή κρίνεται από την αγορά...εγώ δεν είπα ότι κάτι από αυτά είναι παράνομο. Αν δεν έχεις ακούσει την συνέντευξη πως ξέρεις τι είπε η τι δεν είπε αυτός? Εγώ δεν υπερασπίζομαι κανέναν....δεν μπορώ να ακούω όμως να κλαίγονται μερικές φορές επειδή ήρθε το Πάσχα και δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν όσα θα ήθελαν στη πορτοφόλι του φτωχού. Εγώ είμαι έμπορος και δεν με συμφέρει αυτό που λέω...αλλά αυτό πιστεύω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
Το χεις διαβάσει το βιβλίο του πάγκαλου;
Εγώ το χω διαβάσει και πολύ μου αρέσει
Το δεύτερο δεν έχω διαβάσει το μαζί τα φάγαμε και εξακολουθούμε να τα τρώμε
το πηρες μαζι σου στο τσοντοσινεμα ΒΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΕ .. Τον επαιξες και με τον Παγκαλο , ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
FB_IMG_1680962795470.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756

Διάλειμμα τώρα αργότερα πάλι

Παει να την αραξει εξω απο κανα τσοντοσινεμα ..
με καπέλο, γυαλια μυωπίας και φόρμα Αντιντας .. να ψαρεψει κανα ζευγαρακι που παει να δει ταινία και να κατσει απο πισω τους και να τριβεται με το καθισμα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
Δεν έχω πρόχειρα τέτοια στοιχεία ρε τύπε...αν ψάξεις να βρεις τους ισολογισμούς που δημοσιεύουν θα δεις ότι έχουν μια μεγάλη αύξηση ΚΕΡΔΩΝ από το 2021. Επειδή δεν πήρα χαμπάρι ότι ξαφνικά άρχισε και η κουτσή Μαρία να καίει περισσότερο...συμπεραίνω ότι αύξησαν τις τιμές δυσανάλογα με την αύξηση του φυσικού αερίου και ως εκ τούτου το ποσοστό κέρδους τους.

Πως ακριβώς βγάζουν τα ίδια λεφτά (πριν το μέτρο με το πλαφόν) αν αγόραζαν πχ το λίτρο 0.40 και το πρωί το πούλαγαν 1.60 και το βράδυ 1.90????? Με τις υπόλοιπες μεταβλητές ίδιες....δηλαδή δεν άλλαξε το ποσοστό της φορολογίας ή οτιδήποτε άλλο? Άντε να δεχτώ ότι αυξήθηκαν τα λειτουργικά τους...αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ άλλη τιμή?

Και πως εξηγείται ότι τώρα που έχει πέσει στο βαρέλι η τιμή...στην Ελλάδα ακόμα η τιμή της αμόλυβδης είναι 1.90????? και τώρα που έρχεται Πάσχα και θα γίνει μετακίνηση πλυθουσμου...ξαφνικά θα αυξηθούν οι τιμές?? Αυτό θεωρώ αισχροκέρδεια.

Ναι η τιμή κρίνεται από την αγορά...εγώ δεν είπα ότι κάτι από αυτά είναι παράνομο. Αν δεν έχεις ακούσει την συνέντευξη πως ξέρεις τι είπε η τι δεν είπε αυτός? Εγώ δεν υπερασπίζομαι κανέναν....δεν μπορώ να ακούω όμως να κλαίγονται μερικές φορές επειδή ήρθε το Πάσχα και δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν όσα θα ήθελαν στη πορτοφόλι του φτωχού. Εγώ είμαι έμπορος και δεν με συμφέρει αυτό που λέω...αλλά αυτό πιστεύω.
Οπως σου είπα κουβέντα στον αέρα δε μπορώ να κάνω. Αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία ευχαρίστως να τα δούμε.

Σε τιμή πώλησης στην αντλια 1,88 ευρω, η τιμή διυλιστηρίου είναι 0,7020 ευρώ, οι φόροι 1,0799 ευρώ και το περιθώριο κέρδους για εταιρίες και πρατήρια ήταν στο 0,10 ευρώ. Η τιμή είναι από το παρατηρητήριο τιμων του Φεβρουαρίου του 2022. Πριν την επιβολή πλαφόν.
Αν τα 10 λεπτά κέρδος στα 1,88 ευρώ είναι αισχροκέρδεια, χανουν κι οι λέξεις το νόημα.

Εγώ δεν είπα ότι τον άκουσα το χασαπη. Ουτε σχολιασα κατι που δεν άκουσα. Εσύ μίλησες για αθέμιτο ανταγωνισμό, από το φίλο του Μασούτη Άδωνη. Και το επανέλαβες πολλές φορές. Αυτό σχολίασα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Οπως σου είπα κουβέντα στον αέρα δε μπορώ να κάνω. Αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία ευχαρίστως να τα δούμε.

Σε τιμή πώλησης στην αντλια 1,88 ευρω, η τιμή διυλιστηρίου είναι 0,7020 ευρώ, οι φόροι 1,0799 ευρώ και το περιθώριο κέρδους για εταιρίες και πρατήρια ήταν στο 0,10 ευρώ. Η τιμή είναι από το παρατηρητήριο τιμων του Φεβρουαρίου του 2022. Πριν την επιβολή πλαφόν.
Αν τα 10 λεπτά κέρδος στα 1,88 ευρώ είναι αισχροκέρδεια, χανουν κι οι λέξεις το νόημα.

Εγώ δεν είπα ότι τον άκουσα το χασαπη. Ουτε σχολιασα κατι που δεν άκουσα. Εσύ μίλησες για αθέμιτο ανταγωνισμό, από το φίλο του Μασούτη Άδωνη. Και το επανέλαβες πολλές φορές. Αυτό σχολίασα.
Ρε τύπε....αισχροκέρδεια δεν είναι τα 0,10...αλλά να τα αυξάνεις ανάλογα με τις συνθήκες...τι δεν καταλαβαίνεις...αν τα 0,10 γίνουν 0,20 επειδή είναι Πάσχα...αυτό για εμένα είναι αισχροκέρδεια...τώρα αν δεν συμφωνούμε όλα κομπλέ.

Ναι για εμένα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός όσον αφορά το προϊόν που θα πουλήσουν οι κρεοπώλες και τα σούπερ μάρκετ όταν ο ίδιος ο υπουργός βγαίνει και λέει πήγαινε στα σούπερ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε....αισχροκέρδεια δεν είναι τα 0,10...αλλά να τα αυξάνεις ανάλογα με τις συνθήκες...τι δεν καταλαβαίνεις...αν τα 0,10 γίνουν 0,20 επειδή είναι Πάσχα...αυτό για εμένα είναι αισχροκέρδεια...τώρα αν δεν συμφωνούμε όλα κομπλέ.

Ναι για εμένα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός όσον αφορά το προϊόν που θα πουλήσουν οι κρεοπώλες και τα σούπερ μάρκετ όταν ο ίδιος ο υπουργός βγαίνει και λέει πήγαινε στα σούπερ.
Αυτοαναιρεισαι συνεχώς στα τελευταία ποστ, προσπαθώντας να υπερασπιστείς κάτι που δεν ισχύει. Και το ξέρεις κι εσύ ότι δεν ισχύει.
Δεν εχω σκοπό να κανω πολιτική κουβέντα για ενα θέμα καθαρά εμπορικό.
Αν τα 10 και τα 20 λεπτά στα 1,90 ευρώ είναι η αισχροκέρδεια οκ.

Τη μία τα λες εσύ, την άλλη όχι εσύ αλλα ο πρόεδρος, μετά πάλι εσύ. Κι εδώ οκ.
Εγώ σταματώ εδώ. Το εξαντλησαμε το θέμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Αυτοαναιρεισαι συνεχώς στα τελευταία ποστ, προσπαθώντας να υπερασπιστείς κάτι που δεν ισχύει. Και το ξέρεις κι εσύ ότι δεν ισχύει.
Δεν εχω σκοπό να κανω πολιτική κουβέντα για ενα θέμα καθαρά εμπορικό.
Αν τα 10 και τα 20 λεπτά στα 1,90 ευρώ είναι η αισχροκέρδεια οκ.

Τη μία τα λες εσύ, την άλλη όχι εσύ αλλα ο πρόεδρος, μετά πάλι εσύ. Κι εδώ οκ.
Εγώ σταματώ εδώ. Το εξαντλησαμε το θέμα.
Διαφωνούμε τύπε, κακό δεν είναι.

• Like
Αντιδράσεις: resp

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
Θεωρητική κουβεντα δε μπορώ να κάνω. Αν ξέρεις πόσο αυξήθηκε το κόστος παραγωγής του ρεύματος ώστε να κρίνεις την αύξηση της τιμής πώλησης καλώς. Παρέθεσέ τα να πάρουμε μια ιδέα κι εμείς. Εγώ, όπως είπα, δεν τα ξέρω.
Το πλαφόν έχει ενα χρόνο που εφαρμόζεται. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. Λίγα λεπτά του ευρώ έβγαζαν οι βενζινοπωλες, τα ίδια λίγα λεπτά βγάζουν. Επικοινωνιακό μέτρο ήταν και είναι.
Μπορώ να σου πω προϊόντα που φεύγουν στα 1,5-2 ευρώ/ ανά μοναδα απο την πηγή και φτάνουν στα 30 ευρώ στο ραφι των S/M. Ουτε σου περνάνε από το μυαλό οταν τα αγοράζεις. Τα S/M δε δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους. Και δε δουλεύουν με 4 και 5%.
Συγγνώμη, αλλά δε μπορεί να επικαλεισαι ότι τα περί αθεμιτου δεν τα είπες εσύ, τα είπε ο πρόεδρος. Γιατί εσύ τα υπερασπίζεσαι τόση ώρα.
Όσο για το ποσοστό κερδους, τα Ασυρτικα Σαντορίνης πχ. δεν ξέρουν τι ζητάνε ως τιμή φιάλης. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ελληνικά Ασυρτικα. Κανείς δε μιλά για αισχροκέρδεια. Όλοι λένε ότι την τιμή θα την κρίνει η αγορά. Πάντα την τιμή την κρίνει η αγορά.
πως ακριβως αυξηθηκε τυπε το κοστος παραγωγης ρευματος περιμενω πολυ να το ακουσω!
γιατι εχει γεμισει ο πλανητης φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες! αλλα οι ιδιοκτητες τους πληρωνονται σαν να το παραγουν με φυσικο αεριο...

περιμενω εξηγησεις αφου δε μπορεις να κανεις θεωρητικη κανε πρακτικη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
το πηρες μαζι σου στο τσοντοσινεμα ΒΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΕ .. Τον επαιξες και με τον Παγκαλο , ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ
με καπέλο, γυαλια μυωπίας και φόρμα Αντιντας .. να ψαρεψει κανα ζευγαρακι που παει να δει ταινία και να κατσει απο πισω τους και να τριβεται με το καθισμα
Έλα ομαλε
Screenshot_2023-04-09-03-29-16-039_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-04-09-03-29-28-079_com.android.chrome.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα ομαλε
Παρακάλα να σου συνεχίσουνε να σου λένε μήπως τα καταφέρεις από το σπίτι σου

Screenshot_2023-04-09-03-29-16-039_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-04-09-03-29-28-079_com.android.chrome.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Στην 1η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Πήρε πολλά λεφτά ο μέσος άνθρωπος
Στη δεύτερη κυβέρνηση
Έγινε πρόγραμμα λιτότητας αν θυμάσαι το 85 με υπουργό οικονομίας το Σημίτη
Και φτάσαμε του 89 να μην έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις
Eνω πριν ερθει ο Αντρεας ζουσανε παραδεισενια. Μεσα στη χλιδη.- Σχεδον χωρις συνταξεις. Μισθους πεινας. Ακριβεια. Κρεας μια φορα την εβδομαδα. Εργασιακος μεσαιωνας. Μεταναστευση στο εξωτερικο. Και πολλα αλλα που δυσκολευαν την καθημερινοτητα. Οτι ζουμε σημερα δηλαδη με τους αριστους και την πολιτικη τους. (Παπατζηλικι και το μαυρο ασπρο). Κραταει χρονια αυτη η κολωνια. Σας μαθαμε πια :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
πως ακριβως αυξηθηκε τυπε το κοστος παραγωγης ρευματος περιμενω πολυ να το ακουσω!
γιατι εχει γεμισει ο πλανητης φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες! αλλα οι ιδιοκτητες τους πληρωνονται σαν να το παραγουν με φυσικο αεριο...

περιμενω εξηγησεις αφου δε μπορεις να κανεις θεωρητικη κανε πρακτικη
Δεν ξέρω. Οπως είπα δεν εχω ιδέα. Τι γίνεται στον πλανήτη δε με αφορά. Δεν πληρωνω ρευμα σε κάποια πλανητική εταιρεία. Αν εσύ ξέρεις και μπορείς να μας κάνεις κοστολόγηση της τιμής του ρεύματος, εδώ είμαστε να σε διαβάσουμε. Συγκεκριμένα πράγματα όμως, οχι εκθέσεις ιδεών.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
9μιση στα 10 μπαρακια που πηγα σημερα τραγουδαγανε το γνωστο λαικο κομματι
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
τύπε εγώ γενικά έχω εκφράσει την αηδία μου για την νδ και ιδιαίτερα για τον αδωνη....αλλά στο συγκεκριμένο θέμα και παρακολουθώντας μια συζήτηση που είχαν χτες με τον πρόεδρο των χασάπικων και τον αδωνη δεν τα έλεγε και τελείως λάθος.

Για αρχή σίγουρα κάνει προμοτάρισμα στους φίλους του τους σουπερμαρκετάδες...το οποίο είναι εμετικό και στα όρια του παράνομου....

ΑΛΛΑ....και οι κρεοπώλες σκούζουν επειδή περιμένουν το Πάσχα για να αισχροκερδισουν! Παραδέχθηκε χθες αυτός ο πρόεδρος ότι στο αρνί ούτε λίγο ούτε πολύ βάζουν 70% κέδρος.....

θα μου πεις ότι ναι και αυτοί περιμένουν το Πάσχα για να βγάλουν κάτι παραπάνω...αλλά δεν είναι κακό να μπορεί και ο φτωχομπινές να πάρει αρνί χωρίς να το κλαίει 3 βδομάδας μετά....η να πάρει 2 κιλά για 5 άτομα.

Δηλαδή αν είχαν μια διαφορά πχ 9 ευρώ στο σούπερ και 10 στο χασάπη τότε ναι...ρε φίλε ο άλλος έλεγε στο χασάπη έχει 14-15 ευρώ το κιλό.
Καλα οκ ας παει ο "φτωχομπινες" να παρει αρνι απο το σουπερ μαρκετ που θα ειναι σκυλος-γατα για να πουλησει λαικισμο ο φασιστακος οτι σας εδωσα αρνι φθηνο....εντωμεταξυ το ιδιο σουργελο τους ειχε υποσχεθει οτι δεν θα βαλει στο καλαθι του νοικοκυριου τα αρνια και μετα σαν κλασσικος μπινες που ειναι τους πουλησε και μαλιστα τελευταια στιγμη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Καλα οκ ας παει ο "φτωχομπινες" να παρει αρνι απο το σουπερ μαρκετ που θα ειναι σκυλος-γατα για να πουλησει λαικισμο ο φασιστακος οτι σας εδωσα αρνι φθηνο....εντωμεταξυ το ιδιο σουργελο τους ειχε υποσχεθει οτι δεν θα βαλει στο καλαθι του νοικοκυριου τα αρνια και μετα σαν κλασσικος μπινες που ειναι τους πουλησε και μαλιστα τελευταια στιγμη.
Ρε τύπε μη το λες σε μένα...εγώ υποστηρίζω ότι αν ήθελαν οι χασάπηδες θα το πουλούσαν φτηνότερα. Και είπα ότι ο Άδωνης κάνει διαφήμιση στους φίλους του. Τι θες να πεις? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom