ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
ολους;
Μα η επί κυβέρνησης ΝΔ 5 χρόνια ουσιαστικά η ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ κυβερνούσε. όλη η Ελλάδα ένα απεραντο Πασοκ είναι στη νοοτροπία.
ολους;
Θα βγείτε στους δρόμους για να τις αναστείλετε;ολους;
Θα βγείτε στους δρόμους για να τις αναστείλετε;
Ο εκλογομάγειρας alex71 που κρύβεται?
κριμα να φαει και αλλη πικρα σημερα
Ποιον στηρίζει?
Στις εκλογές ψηφισα Τζήμερο.
Μηχανισμοι σα τη Νδ πάνε για διαλυση και θα λείψουν μονο στα κομματοσκυλα τους
Ρε φίλε μια χαρά τα λέει ο Τζήμερος, αλλά δεν είναι καν στη βουλή. Κι εγώ κι εσύ μπορεί να τα λέμε καλά αλλά για να κερδίσεις τον μηχανισμό του Σύριζα χρειάζεσαι κάποιον άλλον μηχανισμό ακόμα κι αν αναγκασθείς να κάνεις υποχωρήσεις από το μάξιμουμ των απαιτήσεών σου.
Μην είμαστε αιθαιροβάμονες...
BAGGELAAAA ..for ever...Ξεκάθαρα θα βγει ο μουστάκιας σήμερα. Ξεκάθαρα αυτό φαίνεται. Άσχετα να εγώ θέλω Κυριάκο.
ναι κ ναρθει ο κουλης να χορτασουνε μετα!!!Τοτε καλύτερα να κυβερνήσει αρκετά ακόμα ο σύριζα ώστε να πέσει τόση πείνα που θα έχουν χάσει τις δυνάμεις τους οι μηχανισμοί
Αμαν πια
ναι κ ναρθει ο κουλης να χορτασουνε μετα!!!
ΣΥΡΙΖΑ for ever... έτσι για να βλέπω να ψωμολυσάνε και να σκούζουνε αυτοί που τον ψηφίσανε...
Σαφώς ο πασοκισμός ειναι ο καρκινος της χώρας,ο Σαμαρας προσπάθησε αλλά δε μπορουσε γιατι κοιτά τι κουβάλαγε στο υποτιθέμενο αντιπασοκικο κόμμα που θα επρεπε να ειναι η ΝδΜα η επί κυβέρνησης ΝΔ 5 χρόνια ουσιαστικά η ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ κυβερνούσε. όλη η Ελλάδα ένα απεραντο Πασοκ είναι στη νοοτροπία.
Στα παπαρια μας η χωρα,λιγο ακομα να μεινουμε στη κουταλα με πασοκοδεξια διαχειριση πασοκικο pr παπατζιλικι και όλα καλά.Καταλαβαινουμε γιατι ο Σαμαρας ηταν εντελως βλακας επικοινωνιακα.
[size=14pt]Τοσο χρέος ειχαμε, τι θα πειραζε να δωσει ενα 3% (οχι παραπανω, εστω ενα 3%) αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους, για να φτιαξει "ψυχολογια"? Θα εσταζε η ουρά του γαιδαρου?[/size]
Δυο απλες κινησεις, που δεν κοστιζαν ΤΙΠΟΤΑ και θα ειχε κερδισει τον Ιανουαριο.
Το ζαβο που μας κυβερναει μπορει να ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΣ, αλλά στα επικοινωνιακά σκίζει.
μαζι σουΣΥΡΙΖΑ for ever... έτσι για να βλέπω να ψωμολυσάνε και να σκούζουνε αυτοί που τον ψηφίσανε...