Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%823.jpg

ολους;

Μα η επί κυβέρνησης ΝΔ 5 χρόνια ουσιαστικά η ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ κυβερνούσε. όλη η Ελλάδα ένα απεραντο Πασοκ είναι στη νοοτροπία.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Πάντως στο δικό μου εκλογικό τμήμα ο Κυριάκος μοιάζει να παίρνει κοντά στο 80%  των ψήφων που την προηγουμενη φορά πήγαν σε Άδωνι και Τζιτζικώστα.

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό  πάντως γιατί εδώ είναι προπύργιο του Μητσοτάκη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο εκλογομάγειρας alex71 που κρύβεται? :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Ξεκάθαρα θα βγει ο μουστάκιας σήμερα. Ξεκάθαρα αυτό φαίνεται. Άσχετα να εγώ θέλω Κυριάκο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Στις εκλογές ψηφισα Τζήμερο.
Μηχανισμοι σα τη Νδ  πάνε για διαλυση και θα λείψουν μονο στα κομματοσκυλα τους

Ρε φίλε μια χαρά τα λέει ο Τζήμερος, αλλά δεν είναι καν στη βουλή. Κι εγώ κι εσύ μπορεί να τα λέμε καλά αλλά για να κερδίσεις τον μηχανισμό του Σύριζα χρειάζεσαι κάποιον άλλον μηχανισμό ακόμα κι αν αναγκασθείς να κάνεις υποχωρήσεις από το μάξιμουμ των απαιτήσεών σου.
Μην είμαστε αιθαιροβάμονες...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε φίλε μια χαρά τα λέει ο Τζήμερος, αλλά δεν είναι καν στη βουλή. Κι εγώ κι εσύ μπορεί να τα λέμε καλά αλλά για να κερδίσεις τον μηχανισμό του Σύριζα χρειάζεσαι κάποιον άλλον μηχανισμό ακόμα κι αν αναγκασθείς να κάνεις υποχωρήσεις από το μάξιμουμ των απαιτήσεών σου.
Μην είμαστε αιθαιροβάμονες...

Τοτε καλύτερα να κυβερνήσει αρκετά ακόμα ο σύριζα ώστε να πέσει τόση πείνα που θα έχουν χάσει τις δυνάμεις τους οι μηχανισμοί
Αμαν πια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τοτε καλύτερα να κυβερνήσει αρκετά ακόμα ο σύριζα ώστε να πέσει τόση πείνα που θα έχουν χάσει τις δυνάμεις τους οι μηχανισμοί
Αμαν πια
ναι κ ναρθει  ο κουλης να χορτασουνε μετα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΣΥΡΙΖΑ for ever... έτσι για να βλέπω να ψωμολυσάνε και να σκούζουνε αυτοί που τον ψηφίσανε...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης διέψευσε με δήλωσή του διαρροές σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

"Όπως γνωρίζετε η ΚΕΦΕ από χθες είναι σε διαρκή συνεδρίαση. Όσα γράφονται και λέγονται για προβλέψεις δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ανυπόστατα", ανέφερε.

Σχετικά με τη συμμετοχή στις εκλογές είπε επίσης ότι "παρά τις δύσκολες συνθήκες η προσέλευση είναι άκρως ικανοποιητική", ενώ για το αποτέλεσμα είπε ότι θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Βγαίνει να τα μαζέψει τώρα ο Τραγάκης ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μα η επί κυβέρνησης ΝΔ 5 χρόνια ουσιαστικά η ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ κυβερνούσε. όλη η Ελλάδα ένα απεραντο Πασοκ είναι στη νοοτροπία.
Σαφώς ο πασοκισμός ειναι ο καρκινος της χώρας,ο Σαμαρας προσπάθησε αλλά δε μπορουσε γιατι κοιτά τι κουβάλαγε στο υποτιθέμενο αντιπασοκικο κόμμα που θα επρεπε να ειναι η Νδ

Καταλαβαινουμε γιατι ο Σαμαρας ηταν εντελως βλακας επικοινωνιακα.
[size=14pt]Τοσο χρέος ειχαμε, τι θα πειραζε να δωσει ενα 3% (οχι παραπανω, εστω ενα 3%) αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους, για να φτιαξει "ψυχολογια"? Θα εσταζε η ουρά του γαιδαρου?[/size] :uglystupid: :uglystupid:
Δυο απλες κινησεις, που δεν κοστιζαν ΤΙΠΟΤΑ και θα ειχε κερδισει τον Ιανουαριο.
Το ζαβο που μας κυβερναει μπορει να ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΣ, αλλά στα επικοινωνιακά σκίζει.
Στα παπαρια μας η χωρα,λιγο ακομα να μεινουμε στη κουταλα με πασοκοδεξια διαχειριση πασοκικο pr παπατζιλικι και όλα καλά.
Μια αυξησουλα ακομα μωρε -μεχρι να τα τιναξει η χώρα- απο τις χιλιάδες που πήραν και θα πάρουν απο πασοκοδεξιους ηγέτες και θα  ηταν καλός ηγέτης ο Σαμαράς.
Ευτυχώς δεν τους ακουσε και η ιστορια θα τον γράψει για τους άθλους του όπως το κλεισιμο της Ερτ και η αξιολόγηση των Δυ και πολυ συντομα προβλέπω οτι θα επιστρέψει ως απολυτα δικαιωμένος χωρις να τον εχω υποστηριξει ιδαίτερα στο παρελθόν
Αυτά

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΣΥΡΙΖΑ for ever... έτσι για να βλέπω να ψωμολυσάνε και να σκούζουνε αυτοί που τον ψηφίσανε...
μαζι σου  :rockon: :rockon: :rockon:
ειδικα  τωρα με την επερχομενη  οικουμενικη θα γινει το καρβελι σαν πεντεσπανι!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom