Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  ενώ ο Κυριάκος αυτός της φιλελεύθερης,
Τύπε ακουγα τον Κούλη για τον αγώνα που εκανε απο μικρός,απο τα 15 λέει ημουν στη Νδ(όπως άλλοι λένε απο τα 15 στο μεροκάματο) :grin:,ανεβηκα σκαλι σκαλι την ιεραρχία,περασα απ όλες τις θέσεις και δε διαμαρτυρηθηκα,εκανα υπομονη, τώρα δωστε μου τη προεδρία που δικαιουμαι απο το πατέρα μου και αντε γαμηθειτε :grin:  :grin: α δουλεψε λέει ο βλάκας στον ιδιωτικο τομέα :2funny: αυτο το ηλίθιο υποκειμενο το προερχομενο απο καλοταισμενη οικογενεια δημοσιων υπάλληλων  που δε διαφερει σε τίποτα απο τη συνταξιουχα Φωφη εχει το ηθικο αναστημα να διορθωσει το διεφθαρμένο κράτος.Συνέλθετε,οι οικογενειοκρατίες τύπου Μητσοτάκηδων ειναι που καταδικασαν τη χώρα στο Πασοκισμό

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειναι φοβερο συναισθημα να βλεπω στο wall μου στο fb, ατομα της ηλικιας μου να κανουν like σε posts του Βαγγελα.

Ευτυχως ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που υποστηριζουν Κυριακο.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι φαν της ΝΔ. Αλλα αν βγει Κυριακος μπορει να τον ξαναψηφισω στο μελλον.

Κομματοσκυλάκια.
Τους έχουν τάξει :vomit:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Γαλάζιε φελλέ Νεοδημοκράτη αν εκλέξεις σήμερα Μεϊμαράκη θα σε κατατάσσω στην ίδια κατηγορία σκουπιδιών με αυτήν του ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Λεβέντη. :vomit:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Τύπε ακουγα τον Κούλη για τον αγώνα που εκανε απο μικρός,απο τα 15 λέει ημουν στη Νδ(όπως άλλοι λένε απο τα 15 στο μεροκάματο) :grin:,ανεβηκα σκαλι σκαλι την ιεραρχία,περασα απ όλες τις θέσεις και δε διαμαρτυρηθηκα,εκανα υπομονη, τώρα δωστε μου τη προεδρία που δικαιουμαι απο το πατέρα μου και αντε γαμηθειτε :grin:  :grin: α δουλεψε λέει ο βλάκας στον ιδιωτικο τομέα :2funny: αυτο το ηλίθιο υποκειμενο το προερχομενο απο καλοταισμενη οικογενεια δημοσιων υπάλληλων  που δε διαφερει σε τίποτα απο τη συνταξιουχα Φωφη εχει το ηθικο αναστημα να διορθωσει το διεφθαρμένο κράτος.Συνέλθετε,οι οικογενειοκρατίες τύπου Μητσοτάκηδων ειναι που καταδικασαν τη χώρα στο Πασοκισμό

Τον έχεις παρεξηγήσει τον Κυριάκο.
Θα κρεμάσει τον τελευταίο δημόσιο κηφήνα από τα άντερα του τελευταίου Συριζαίου και θα γουστάρουμε φίλε  :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Προτείνεις κάτι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γαλάζιε φελλέ Νεοδημοκράτη αν εκλέξεις σήμερα Μεϊμαράκη θα σε κατατάσσω στην ίδια κατηγορία σκουπιδιών με αυτήν του ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Λεβέντη. :vomit:

χοντρο  :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
URL]]

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.press-news.gr/wp-content/uploads/2015/10/FILHS-NIKOS01-09JULY2015.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ειλικρινά φιλε, αυτοί που ψηφισαν για να γίνει αυτή η σιχαμερή σκατοσακούλα υπουργός δεν θέλουν κρέμασμα?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ειλικρινά φιλε, αυτοί που ψηφισαν για να γίνει αυτή η σιχαμερή σκατοσακούλα υπουργός δεν θέλουν κρέμασμα?
Ο συγκεκριμένος θέλει κάψιμο γιατί δεν θα αντέξει η κρεμάλα.
Συμφωνώ πάντως!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στις εκλογές ψηφισα Τζήμερο.
Μηχανισμοι σα τη Νδ  πάνε για διαλυση και θα λείψουν μονο στα κομματοσκυλα τους
Αν βγει ο Μεϊμαράκης η Νέα Δημοκρατία μάλλον θα διασπαστεί.
Αν αυτό δε συμβεί ο Τζήμερος μπαίνει στη βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να μην λησμονούμε και τον μέγα ποιητή

taso-koyraki__article.jpg

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Και τα παιδιά τους να ταιστούν στους λάθρο.
Να τους έρθουν πίσω με τις μήτρες και τα κωλάντερα στο χέρι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αν βγει ο Μεϊμαράκης η Νέα Δημοκρατία μάλλον θα διασπαστεί.
Αν αυτό δεν συμβεί ο Τζήμερος μπαίνει στην βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ε λογικα οι Μητσοτάκηδες θα κάνουν πάλι το δικο τους κόμμα που ειναι και το πρέπων αφου οι τύποι δεν εκπροσωπουν τίποτα άλλο παρα μόνο την οικογένεια τους.Σφάλμα και αδυναμία του Σαμαρά που τους ξαναδέχτηκε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ε λογικα οι Μητσοτάκηδες θα κάνουν πάλι το δικο τους κόμμα που ειναι και το πρέπων αφου οι τύποι δεν εκπροσωπουν τίποτα άλλο παρα μόνο την οικογένεια τους.Σφάλμα και αδυναμία του Σαμαρά που τους ξαναδέχτηκε.

Εμάς μας νοιάζουν μόνο οι απολύσεις αργόμισθων
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom