Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Πάντως εδώ που τα λέμε ο Κούλης κάτι πέρα από απολύσεις δε μας λέει.
Εκεί αρχίζει και τελειώνει ο φιλελευθερισμός του;

Φιλε εκεί τελειώνει ο φιλελευθερισμός.
Για να έχεις λιγότερους φόρους, θέλεις λιγότερο κράτος και για να έχεις λιγότερο κράτους θέλεις λιγότερους υπαλληλους, τόσο απλά.

Όλα τα αλλα είναι ημίμετρα και όμορφα λόγια, απολύεις τους κηφήνες που μας ρουφάνε το αίμα και τελειώσαμε.  :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ψήφισα πριν λίγο, Κυριάκο φυσικά. Η εντύπωσή μου είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς οριακό και μακάρι να διαψευστώ (ανεξάρτητα του ποιος θα νικήσει τελικά.
Ο λόγος είναι απλός. Οι οποαδοί (ή έστω εν δυνάμει οπαδοί) του Κυριάκου γράφουν στο ίντερνετ πολλά, αλλά να ψηφίσουν δεν πάνε! >:(
Τα 80χρονα γερόντια που τον Βαγγέλα ξέρουν κι αυτόν εμπιστεύονται δεν ξέρουν τί πάει να πει Η/Υ αλλά ξέρουν πολύ καλά τί πάει να πει κάλπη...

Δεν πειράζει..
Ισως να πρέπει να τελειώσει η ΝΔ.
Στις εθνικές εκλογές θα ψηφίσουμε Τζήμερο :dancing:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ψήφισα πριν λίγο, Κυριάκο φυσικά. Η εντύπωσή μου είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς οριακό και μακάρι να διαψευστώ, ανεξάρτητα του ποιος θα νικήσει τελικά.
Ο λόγος είναι απλός. Οι οποαδοί (ή έστω εν δυνάμει οπαδοί) του Κυριάκου γράφουν στο ίντερνετ πολλά, αλλά να ψηφίσουν δεν πάνε! >:(
Τα 80χρονα γερόντια που τον Βαγγέλα ξέρουν κι αυτόν εμπιστεύονται δεν ξέρουν τί πάει να πει Η/Υ αλλά ξέρουν πολύ καλά τί πάει να πει κάλπη...

Δυστυχώς έχεις δίκιο.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
για το ωραιο κυριακατικο ανεκδοτο

Άσε ρε Τζόνι, περισσοτερους ψηφοφόρους είχαν οι εσωκομματικές της Ν.Δ. στα νότια προάστια, από ότι του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά ....

Το κομμα πεθανε τυπε ....

da1.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν πειράζει..
Ισως να πρέπει να τελειώσει η ΝΔ.
Στις εθνικές εκλογές θα ψηφίσουμε Τζήμερο :dancing:

Εγώ θα ψηφίσω το κόμμα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διώξει τους αληταράδες που έχουν καταλάβει την εξουσία εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό και δεν βλέπω ποιο άλλο από την ΝΔ θα είναι αυτό. Βέβαια από την ΝΔ του Βαγγέλα θα περιμένω πολύ λιγώτερα απ' ότι από την ΝΔ του Κυριάκου, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα είναι καλύτερος από αυτούς εδώ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγώ θα ψηφίσω το κόμμα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διώξει τους αληταράδες που έχουν καταλάβει την εξουσία εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό και δεν βλέπω ποιο άλλο από την ΝΔ θα είναι αυτό. Βέβαια απότ ην ΝΔ του Βαγγέλα θα περιμένω πολύ λιγώτερα απ' ότι από την ΔΝ του Κυριάκου, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα είναι καλύτερος από αυτούς εδώ!

ειναι δυνατον να λεγονται τετοιες ανοησιες;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ θα ψηφίσω το κόμμα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διώξει τους αληταράδες που έχουν καταλάβει την εξουσία εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό και δεν βλέπω ποιο άλλο από την ΝΔ θα είναι αυτό. Βέβαια απότ ην ΝΔ του Βαγγέλα θα περιμένω πολύ λιγώτερα απ' ότι από την ΔΝ του Κυριάκου, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα είναι καλύτερος από αυτούς εδώ!

Το καταλαβαίνω, αλλά ο Μειμαράκης χτυπάει το target group πασοκ/συριζα.
Και αυτούς θα ανταμείψει..
Μας γυρίζει την πλάτη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το καταλαβαίνω, αλλά ο Μειμαράκης χτυπάει το target group πασοκ/συριζα.
Και αυτούς θα ανταμείψει..
Μας γυρίζει την πλάτη

Δεν διαφωνώ ότι ο Μεϊμαράκης είναι ο εκπρόσωπος της "λαϊκής-κρατικιστικής" δεξιάς ενώ ο Κυριάκος αυτός της φιλελεύθερης, αλλά από το να φάμε πάλι τον Τσύριζα στη μάπα...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν διαφωνώ ότι ο Μεϊμαράκης είναι ο εκπρόσωπος της "λαϊκής-κρατικιστικής" δεξιάς ενώ ο Κυριάκος αυτός της φιλελεύθερης, αλλά από το να φάμε πάλι τον Τσύριζα στη μάπα...

Με ενοχλεί περισσότερο να καίγεται η αθήνα από μπασταρδοσπέρματα με την ανοχή ''δεξιάς'' κυβέρνησης :S

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ θα ψηφίσω το κόμμα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διώξει τους αληταράδες που έχουν καταλάβει την εξουσία εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό και δεν βλέπω ποιο άλλο από την ΝΔ το Σύριζα θα είναι αυτό. Βέβαια από την ΝΔ του Βαγγέλα θα περιμένω πολύ λιγώτερα απ' ότι από την ΝΔ του Κυριάκου, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα είναι καλύτερος από αυτούς εδώ!

Μες το μυαλό μου είσουν... το Γενάρη.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Ειναι φοβερο συναισθημα να βλεπω στο wall μου στο fb, ατομα της ηλικιας μου να κανουν like σε posts του Βαγγελα.

Ευτυχως ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που υποστηριζουν Κυριακο.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι φαν της ΝΔ. Αλλα αν βγει Κυριακος μπορει να τον ξαναψηφισω στο μελλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom