tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.405
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δεν εκτόξευσα πρώτος χαρακτηρισμούς για σένα. Εσύ το έπραξες. Αν μπορούσε να στηθεί νόμιμο στοίχημα, επειδή ρωτάς ποιά η σχέση μου με το ΕΚΠΑ , εγώ μπορώ να αποδείξω ότι μπήκα με πανελλαδικές και πήρα πτυχία από ελλάδα. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ;Το ίδιο συμβαίνει και με εσένα, σε τρολλάρω γιατί εσύ ξεκίνησες να μου την πέφτεις. Ανάποδα τα λες, δεν ξεκίνησα εγώ πρώτος, το post που λες ότι το παίζω σπουδαίος ήταν απαντητικό.
Οπότε γιατί να βάλω αυτό που ζητάς;
Γιατί να έχω καούρα να τύχω της δικής σου αναγνώρισης, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει, αφού απλά δεν με γουστάρεις.
Κι ας πούμε ότι βάζω αυτό που, ζητάς.
Ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει;
Εσύ;
Ποια είναι η σχέση σου με την ιατρική του ΕΚΠΑ;
Όχι φυσικά. Στο είπαν και άλλοι και το προσυπογράφω. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ.
ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΗΡΘΕΣ , ΕΙΤΕ ΠΗΡΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΞΩ .... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ PhD ή κάτι άλλο .
Το αίσχος και η τεράστια ανηθικότητα, είναι
ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ
ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ .... ΕΠΙΑΣΑΝ 19.3/20 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!
Και απλά μπορεί να μην έγιναν πλαστικοί με ιατρεία που τους αγόρασε η γιαγιά σε ακριβά προάστεια ....
και να μην κονόμησαν .........
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ... ΕΣΥ ... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ..........
Επειδή μπορεί να είναι παθολόγοι στο ΕΣΥ ... που παίρνουν ως διευθυντές μετά από 12 χρόνια .... 1900€ το μήνα ....
συν 250€ επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης .... συν τις εφημερίες ........
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ , ΒΡΩΜΕΡΟ , ΑΙΣΧΟΣ, ΧΥΔΑΙΟ.
Απαράδεκτο από κάθε άποψη .
Όπως και το να αποκαλείς αποτυχημένο κάποιον που δουλεύει έντιμα ... και παίρνει 700€ ...........
Είσαι αστείος. Τουλάχιστον .
Δες και ποιοί σε υποστηρίζουν εδώ και σου κάνουν likes ...
Υ.Γ. Τα περί απαντητικού ποστ , είναι άλλη μία γελοιότητα. ΒΡΕΣ POST δικο μου να σου ζήταγα .... να βάλεις τραπεζικό λογαριασμό .
Δεν ξέρω αν στο είπα .... κάποιον που έχει αυτή τη στιγμή ... μετά τα cc του 2015 ... 460 χιλιάρικα σε ελληνική τράπεζα ...
τον θεωρώ μεγάλο μαλάκα ....