Για το εμμονικός μαζί σου .... μην είσαι μεγαλομανής ! Δεν γνώριζα την ύπαρξή σου. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. Δεν σε ήξερα, ούτε σε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρεις. Εγώ πολιτικά/οικονομικα σχόλια κάνω. ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .... και δυσάρεστες καταστάσεις που βλέπει όλος σχεδόν ο ελληνικός πληθυσμός από το 2010 . Κι εσύ ... επειδή δεν σου αρέσουν ... και είσαι φανατικός οπαδός ... εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς για μένα ... χωρίς να με γνωρίζεις ... ότι είμαι αποτυχημένος ... ότι είμαι πτωχός ... ότι ... θες να μου δώσεις 10€ ....
όλα άνευ νοήματος και σημασίας ! ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ. Δεν ξέρεις άλλωστε τι είναι ο καθένας. ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ .... ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ... ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΣ .... ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ....
Υ.Γ. Επανερχόμενοι στα .... βιβλία ανατομικής .... αν ήσουν 2ο έτος μετά το 2000 .... μου λες ποιά ήταν τα βιβλία περιγραφικής ανατομικής τότε !
Δεν είχαν αλλάξει έτσι κι αλλιώς !
Λοιπόν λάθος κατάλαβες, τίποτα δεν προσπαθώ να το παίξω, η πραγματική ζωή είναι έξω από εδώ.
Εγώ απλά τρολλάρω τις αριστερές κάμπιες που δεν με γουστάρουν. Αλλά μήπως και τον Alex που τους μιλούσε με το "σεις" και με το "σας" τον γουστάραν;
Οι συριζαίοι θέλουν "ξύλο " όπου τους πετυχαίνεις, δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα, είναι αλιτήριοι τυχοδιώκτες.
Δεν προσπαθώ λοιπόν να αποδείξω τίποτα, Τρίτη και Π/Σ δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ, Δευτέρα και Τετάρτη ίσως να μπω για λίγο αν δεν γυρίσω πολύ αργά και την Κυριακή που τον χειμώνα βγαίνω μόνο μεσημέρι, θα αφιερώσω χρόνο να περιποιηθώ τους ζαίους την ώρα που ταυτόχρονα βλέπω και κάποιον αγώνα.
Το ίδιο συμβαίνει και με εσένα, σε τρολλάρω γιατί εσύ ξεκίνησες να μου την πέφτεις. Ανάποδα τα λες, δεν ξεκίνησα εγώ πρώτος, το post που λες ότι το παίζω σπουδαίος ήταν απαντητικό.
Οπότε γιατί να βάλω αυτό που ζητάς;
Γιατί να έχω καούρα να τύχω της δικής σου αναγνώρισης, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει, αφού απλά δεν με γουστάρεις.
Κι ας πούμε ότι βάζω αυτό που, ζητάς.
Ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει;
Εσύ;
Ποια είναι η σχέση σου με την ιατρική του ΕΚΠΑ;
Και ποιος μου λέει ότι θα το δεχτείς αυτό που θα βάλω και δεν θα το γυρίσεις πάλι σε σαχλαμάρες.
Το παρελθόν σου δεν προδικάζει κάποια σοβαρότητα.
Να μου το ζητήσει κάποιος λογικός π.χ. ο politis (τυχαία η επιλογή απλά έχει ποστάρει λίγο πιο πανω) να βάλω ό,τι θέλει.
Τον παπαβλάκα τον έχω σε αγνόηση. Αλλά όταν μιλάς μαζί του όμως φαίνεται ότι τον έχεις κάνει παράθεση. Τι σοβαρή συζήτηση να κάνω με κάποιον που μιλάει με τον μεγαλύτερο μαλάκα του site, έναν ηλίθιο ψυχάκια;