tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.405
- Πόντοι
- 3.656
Καταρχάς , η κουβέντα ήταν περί πτυχίων . Πολλοί λάδωσαν στη χώρα για μεταγραφές και αναγνωρίσεις. Στις περιπτώσεις αυτές, στις οποίες όλοι σου λένε ότι ανήκεις, αναφερόμουν. Τίποτε παραπάνω. Δεν ήξερα ποιοί από τους δικούς σου ζουν ή όχι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό θέμα.Καταρχάς στο ΕΚΠΑ ήμουν μετά το 2000.
Και όλα αυτά παρότι εδώ και καιρό έχεις συνταχτεί με τα καθυστερημένα του site τύπου παπαβλάξ, και έχεις αναφερθεί και απαξιώτικα ακόμα και για τους γονείς μου.
Να σου βάλω κάτι μπας και καταλάβεις πόσο ελεεινός και άθλιος είσαι.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (που τους κάνεις ... φίλους), ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ... ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ LIKE ...
Με τις χρονολογίες όμως τώρα .... Αν ήσουν στο ΕΚΠΑ πρωτοετής μετά το 2000 .... πήρες πτυχίο το νωρίτερο το 2006+ !!!!!!!
Εκτός αν με επαληθεύεις ... ήρθες ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, στο 5ο το 2000 ... με μεταγραφη .
Για το εμμονικός μαζί σου .... μην είσαι μεγαλομανής ! Δεν γνώριζα την ύπαρξή σου. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. Δεν σε ήξερα, ούτε σε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρεις. Εγώ πολιτικά/οικονομικα σχόλια κάνω. ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .... και δυσάρεστες καταστάσεις που βλέπει όλος σχεδόν ο ελληνικός πληθυσμός από το 2010 . Κι εσύ ... επειδή δεν σου αρέσουν ... και είσαι φανατικός οπαδός ... εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς για μένα ... χωρίς να με γνωρίζεις ... ότι είμαι αποτυχημένος ... ότι είμαι πτωχός ... ότι ... θες να μου δώσεις 10€ ....
όλα άνευ νοήματος και σημασίας ! ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ. Δεν ξέρεις άλλωστε τι είναι ο καθένας. ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ .... ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ... ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΣ .... ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ....
Υ.Γ. Επανερχόμενοι στα .... βιβλία ανατομικής .... αν ήσουν 2ο έτος μετά το 2000 .... μου λες ποιά ήταν τα βιβλία περιγραφικής ανατομικής τότε !
Δεν είχαν αλλάξει έτσι κι αλλιώς !
Τελευταία τροποποίηση: