Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.668
Πόντοι
456
Για ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, πρέπει να τα ξαναγράφω ;;;;;;;;
Αν ήταν μόνο τα εισοδηματικά, θα τα έπαιρναν όσοι δεν έχουν υψηλό εισόδημα.
ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΟΜΩΣ , ΚΟΒΕΙ ΤΟ 70% ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!!!!
Πολλά ζευγάρια έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 24.000.

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 250 .000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ;;; Εκεί κόβει τα 3/4

Έχουν ένα κοινό σπίτι τουλάχιστον . Και κάποια σε χωριά ή κληρονομιά .... εύκολα πάνω από 250 χιλιάρικα αντικειμενικές !!!!!
Οπότε .... τίποτε.

Και αυτοί που έχουν πχ ένα διαμέρισμα στο φάληρο .... αντικειμενικής 350 χιλιάρικα ... παλιό ...
να το πουλήσουν ;;;;;;; πόσο ;;; 180 χιλιάρικα ;;;;;; και να πάνε να πάρουν στο ίλιον ;;;
για να παίρνουν επίδομα 400€ για σούπερ μάρκετ .... να χάσουν από τη μοναδική περιουσία τους 170 χιλιάρικα ;;

Για τιμές τροφίμων .
Ας μας πει ο daim703 ....

ΦΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ daima703 ;;; ΠΟΙΑ ;;; ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΩΡΑ ;;;
Κρέας αγόραζες ; Τι ; Πόσο έκανε τέλη του 2021 και πόσο τώρα ;;;;;;

Μία φέτα ποπ καλαβρύτων που θυμάμαι, έκανε 7.90€ και τώρα κάνει 11.50€
Αυτό εγώ το υπολογίζω 45% αύξηση .........

ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ ;;;;;;;
Το ίδιο μπουκάλι .... από 2.50 πήγε 5.20€ !!!!!!!

ΑΥΤΗ ΠΟΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ daima703 ;;;;

Να πω για χοιρινές σπαλομπριζόλες τις μεγάλες, με κόκκαλο ;;;;;;
Από 5.60€ που πήγαν 9€ ;;;

Να πούμε γραβιέρες, που από 11.50€ πήγαν 18.50 € ;;;;
ετσι ειναι οι σωστοι τπολογισμοι.. οχι 8% και αλλες αλχημιες, γιαουρτι στραγγιστο 1 κιλο οχι μαρκα Αβ Σκλαβενιτης,Γαλαξιας απο 2 ευρω μεσα σε ενα χρονο το εχουν 2,70 35% αυξηση, σήμερα πηγα 9 χλμ με το ποδηλατο για να παρω 5 γιαουρτι που ειχε στο φυλαδιο το lidl ,ΤΟΥ τα φτιαχνει ο κολιος, μην μου γκρινιοαξεται , με 2,29 , τι να κανοτυμε σε εμας τους ανεργους ανω των 24 μηνων δεν δινουν τιποτα, και για ενοικιο ,διαμερισμα ,και ενφια 700 ευρω το χρονο ,η Ελλας που ηγειται της τεταρτης βιομηχανικης επανακλασης

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Το ότι είναι η αντικειμενική τι σημαίνει ;; ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 350 ; Αρχίδια πιάνει ! Και να αξίζει το σπίτι ... ποιός έχει να τα δώσει ;;;;
Αν το πουλήσουν ......... θα το δώσουν 150 .... και θα το πάρουν ΚΟΡΑΚΙΑ να βγάλουν τα άντερά τους !!!!!!

Οπότε πρέπει να πουλήσουν το σπίτι 150 χιλιάρικα , να πάνε να πάρουν 80τμ στο περιστέρι ;;; Κι αυτό παλιό ;;;;;
Για να πάρουν το food pass ;;;;

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι .... εσύ ή γνωστοί σου ..... πουλάω ακίνητα στο 98% της αντικειμενικής .... σας κάνω και σκόνο 2% όπως βλέπεις !
Εϊμαι λάρτζ !!!!!
Τι συλλογισμοί είναι αυτοι;
Ξεκινάμε με τη βασική ερώτηση;
Πρέπει όλοι να παίρνουν όλα τα επιδόματα;
Κάποιοι που δεν έχουν οικονομική ανάγκη πρέπει να τα παίρνουν;
Και αν ναι πώς θα τους προσδιορίσουμε αυτούς;

Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αδικίες λόγω της μεγάλης φοροδιαφυγής

Αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λύση εκτός από την περιουσιακή κατάσταση και το φορολογητέο εισόδημα;
Εσύ μπορείς να μου προτείνεις κάποια άλλη λύση;

Αν βέβαια συμφωνείς ότι δεν πρέπει όλοι να παίρνουν τα επίδοματα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ετσι ειναι οι σωστοι τπολογισμοι.. οχι 8% και αλλες αλχημιες, γιαουρτι στραγγιστο 1 κιλο οχι μαρκα Αβ Σκλαβενιτης,Γαλαξιας απο 2 ευρω μεσα σε ενα χρονο το εχουν 2,70 35% αυξηση, σήμερα πηγα 9 χλμ με το ποδηλατο για να παρω 5 γιαουρτι που ειχε στο φυλαδιο το lidl ,ΤΟΥ τα φτιαχνει ο κολιος, μην μου γκρινιοαξεται , με 2,29 , τι να κανοτυμε σε εμας τους ανεργους ανω των 24 μηνων δεν δινουν τιποτα, και για ενοικιο ,διαμερισμα ,και ενφια 700 ευρω το χρονο ,η Ελλας που ηγειται της τεταρτης βιομηχανικης επανακλασης
Τα επίσημα στοιχεία σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
Screenshot_2023-01-21-21-40-35-445_com.android.chrome.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.668
Πόντοι
456

Αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λύση εκτός από την περιουσιακή κατάσταση και το φορολογητέο εισόδημα;

οταν σου λεει θα φορολογηθεις για εισοδημα 2880 απο το πατρικο σπιτι ,65 τμ χωρις ανσανσερ,που τωρα το νοικισα στα 400 ευρω με το ζορι, και μαζι με τον ΕΝΦΙΑ,σου παιρνει 710 ευρω ,αυτο το κανει επιδη μπορεις να κλεψεις αρα εισαι κλεφτης και σε φορολογει σαν κλεφτη ,και αυτο βεβαια ειναι αντισυνταγματικο , αλλα ξεχασα η Ελλας δεν εχει συνταγματικο δικαστηριο ,αραγε ποιιους να βολευει αυτο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
οταν σου λεει θα φορολογηθεις για εισοδημα 2880 απο το πατρικο σπιτι ,65 τμ χωρις ανσανσερ,που τωρα το νοικισα στα 400 ευρω με το ζορι, και μαζι με τον ΕΝΦΙΑ,σου παιρνει 710 ευρω ,αυτο το κανει επιδη μπορεις να κλεψεις αρα εισαι κλεφτης και σε φορολογει σαν κλεφτη ,και αυτο βεβαια ειναι αντισυνταγματικο , αλλα ξεχασα η Ελλας δεν εχει συνταγματικο δικαστηριο ,αραγε ποιιους να βολευει αυτο
Σε άλλον απαντάω αλλά μου απαντάς αυτά που σου απαντάω σε σένα μου γράφεις άλλα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Επίσημα από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Πληθωρισμός και τιμές τροφίμων στην Ευρώπη
Οι ευρωβουλευτές θα θέσουν ερωτήματα στον επίτροπο Γεωργίας Janusz Wojciechowski σχετικά με τον πληθωρισμό στις τιμές των τροφίμων κατά τη διάρκεια της Ώρας των Ερωτήσεων.

Η αγορά τροφίμων και ζωοτροφών στην Ευρώπη γίνεται όλο και πιο ακριβή, ενώ η τρέχουσα ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία συμβάλλουν στις πληθωριστικές πιέσεις.

Τι είναι αυτά που λέτε ο Κούλης φταίει

Η Ώρα των Ερωτήσεων στην Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα θα λάβει χώρα σε συνέχεια της συζήτησης με τον επίτροπο Wojciechowski στην επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του ΕΚ σχετικά με τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στον προϋπολογισμό της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Να απαντήσει ο Κούλης άμεσα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζει μια ενδιάμεση αναθεώρηση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027 (το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο) που περιλαμβάνει στήριξη για το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Συζήτηση: Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Διαδικασία: Ώρα των ερωτήσεων στην Επιτροπή,

Ο Κούλης φταίει

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ε μιας και ξεκινάς να μου θυμίζεις ...
ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ το 1993 .....

και ποιός το στήριξε το 1995 , ενώ μπορούσε να το ρίξει να ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ....

Μη μου θυμίζεις τα μισά !!!!!!!!

Να μαθαίνουν τίποτε και οι νέοι !
ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ... ΘΥΜΙΖΩ ;;;;;;;

Όπως σωστά λες για να μαθαίνουν οι νεότεροι

Το 1993 το ΠΑΣΟΚ ξαναβγήκε
Με την ψήφο του ελληνικού λαού
Πιθανόν και Γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου αθωώθηκε με ψήφους 7 έναντι 6 στην κύρια κατηγορία στο ειδικό δικαστήριο

Και ο μακαρίτης κουτσόγιωργας που είχε παραπεμφθεί και με ψήφους βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πέθανε

Την κυβέρνηση του Μητσοτάκη την έριξε ο Σαμαράς

Πώς τεκμαίρεται ότι Νέα Δημοκρατία στήριξε το ΠΑΣΟΚ το 1995;
Για να μάθουν και οι νεότεροι και εγώ
Αν δεν το θυμάμαι λυπάμαι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Για να χαρείς εσύ ;

Το παλιό σπίτι του ψυχικού πάντως ..... αντικειμενικής 550 χιλιάδων ... λόγω οικοπέδου .... όχι ακινήτου ....
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 550 χιλιάρικα σήμερα .....

αν το πουλήσει .... ζήτημα να πιάσει 300 .....

οπότε θα πάρει ένα .... στη νέα σμύρνη πχ ..... και έχασε τα μισά λεφτά του ......

απλά για να χαίρονται σκατόψυχοι .....
Για να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι
Το σπίτι του φίλου σου μπορεί να αξίζει σύμφωνα με την αντικειμενική 100.000
Και επειδή μπορεί να χτίσει ας πούμε εξαώροφο
Το δικαίωμα υψούν κάνει άλλες 400.000
Είμαι στην ίδια κατηγορία
Και είμαστε ριγμένοι και εγώ και ο φίλος σου

Είχαν μειωθεί πράγματι οι τιμές αλλά τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πουλήσει ούτε για τον εαυτό μου δεν ξέρω

Αλλά για να κλείνουμε αυτό με την περιουσιακή κατάσταση

Στην κατηγορία των ιδιοκτητών με ατομική περιουσία έως και 60.000 ευρώ εντάσσονται 4,75 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι θα πληρώσουν φέτος 395,7 εκατ. ευρώ.

Ατομική περιουσία από 60.000 έως και 70.000 ευρώ εμφάνισαν 343.406 ιδιοκτήτες. Το ποσό που θα πληρώσουν ανέρχεται στα 85,3 εκατ. ευρώ.

Από 70.000 έως 80.000 ευρώ ατομική περιουσία έχουν, με βάση τα στοιχεία της 1ης Ιανουαρίου 2021, 283.317 ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα πληρώσουν 81,7 εκατ. ευρώ.

Ατομική περιουσία από 80.000 ευρώ μέχρι και 1 εκατ. ευρώ έχουν 1.787.420 ιδιοκτήτες οι οποίοι θα πληρώσουν φέτος 1,299 δισ. ευρώ.

Η τελευταία κατηγορία με τους πιο πλούσιους περιλαμβάνει 14.830 ιδιοκτήτες με ατομική περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί ο συγκεκριμένος αριθμός να είναι μικρός αλλά πληρώνουν 231,29 εκατ. ευρώ ή διαφορετικά 15.596 ο καθένας κατά μέσο όρο. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες με μεγάλη ακίνητη περιουσία αυξήθηκαν κατά 490 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (14.340).

Πολύ λίγοι λοιπόν δεν θα πάρουν το επίδομα σύμφωνα με την περιουσιακή τους κατάσταση που δηλώνουν

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Να σου θυμησω τι ποσταρες ΧΘΕΣ
Η κυβέρνηση λέει

Το μέτρο καλύπτει 85% των νοικοκυριών και ανακουφίζει 8,4 εκατ. πολίτες.
και σημερα το παρακατω
Αν διαβάζεις τις ανακοινώσεις Ααδε θα μαθαίνεις μερικές από τις απορίες σου

Για τα εισοδήματά του 21

4Το ποσοστό αυτών που δήλωσαν εισόδημα από 20.000 έως 50.000 ευρώ μειώθηκε οριακά από το 15,7% στο 15,1%

5. Εισόδημα από 50.000 έως 75.000 ευρώ δήλωσαν μόλις το 1,3% των φορολογουμένων. Στην περιοχή των 75.000 έως 100.000 ευρώ είχαμε οριακή αύξηση από το 0,3% στο 0,4% ενώ αντίστοιχη μεταβολή καταγράφηκε και στους έχοντες ατομικό εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ…

Όσον αφορά την πρώτη κατοικία
Από πού κι ως πού αν ένας έχει ΕΝΑ όχι υπερπολυτελές σπίτι δεν θα παίρνει το επίδομα food pass;
Σου θυμίζω ότι τα περιουσιακά κριτήρια για ένα άτομο είναι 250 χιλιάδες ευρώ
Και για μονογονεϊκή οικογένεια 400.000 ευρώ

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Τα επιδόματα αυτά είναι για όσους έχουν ανάγκη όχι για όλους
Εγώ δεν θα το πάρω και δεν διαμαρτύρομαι
Γιατί έχω εισόδημα λίγο παραπάνω από αυτό που απαιτείται

daima703.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δαλαι γραψτο 2-3 φορές ακόμα να το πιστέψεις ..
:confused: :confused: :confused:

Με τα του εισοδήματος ισχύει

Για τα εισοδήματά του 21

4Το ποσοστό αυτών που δήλωσαν εισόδημα από 20.000 έως 50.000 ευρώ μειώθηκε οριακά από το 15,7% στο 15,1%

5. Εισόδημα από 50.000 έως 75.000 ευρώ δήλωσαν μόλις το 1,3% των φορολογουμένων. Στην περιοχή των 75.000 έως 100.000 ευρώ είχαμε οριακή αύξηση από το 0,3% στο 0,4% ενώ αντίστοιχη μεταβολή καταγράφηκε και στους έχοντες ατομικό εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ…

Και για την περιουσιακή κατάσταση φαίνεται ότι ισχύει

Στην κατηγορία των ιδιοκτητών με ατομική περιουσία έως και 60.000 ευρώ εντάσσονται 4,75 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι θα πληρώσουν φέτος 395,7 εκατ. ευρώ.

Ατομική περιουσία από 60.000 έως και 70.000 ευρώ εμφάνισαν 343.406 ιδιοκτήτες. Το ποσό που θα πληρώσουν ανέρχεται στα 85,3 εκατ. ευρώ.

Από 70.000 έως 80.000 ευρώ ατομική περιουσία έχουν, με βάση τα στοιχεία της 1ης Ιανουαρίου 2021, 283.317 ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα πληρώσουν 81,7 εκατ. ευρώ.

Ατομική περιουσία από 80.000 ευρώ μέχρι και 1 εκατ. ευρώ έχουν 1.787.420 ιδιοκτήτες οι οποίοι θα πληρώσουν φέτος 1,299 δισ. ευρώ.

Η τελευταία κατηγορία με τους πιο πλούσιους περιλαμβάνει 14.830 ιδιοκτήτες με ατομική περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί ο συγκεκριμένος αριθμός να είναι μικρός αλλά πληρώνουν 231,29 εκατ. ευρώ ή διαφορετικά 15.596 ο καθένας κατά μέσο όρο. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες με μεγάλη ακίνητη περιουσία αυξήθηκαν κατά 490 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (14.340).

Χωρίς βέβαια να ξέρω ακριβώς Γιατί από τους 1.750000
Που δηλώνουν από 80.000 1 έως 1 εκατομμύριο δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι είναι σε κάθε κατηγορία
Δεν πρέπει όμως να είναι πάνω από 15% το σύνολο το σύνολο που να έχει τέτοια περιουσία
Πού να μην παίρνει το food pass

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.529
Πόντοι
3.656
Την κυβέρνηση του Μητσοτάκη την έριξε ο Σαμαράς

Πώς τεκμαίρεται ότι Νέα Δημοκρατία στήριξε το ΠΑΣΟΚ το 1995;
Για να μάθουν και οι νεότεροι και εγώ
Αν δεν το θυμάμαι λυπάμαι
Επειδή ξεκούτιανες, σου θυμίζω εγώ .
Το 1995 με την ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ , ο Σαμαράς και το απόκομμά του , μπορούσε να ρίξει το ΠΑΣΟΚ.
Με τον Ανδρέα ... κλινικά νεκρό .
Θα τους έθαβε. Και θα πήγαινε το ΠΑΣΟΚ , εκεί που έπρεπε. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .

Τι έκανε αντί αυτού ;;;
Ψήφισε μαζί τους πρόεδρο . Και έμεινε άλλα 9 χρόνια.
Και φτάσαμε εδώ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Επειδή ξεκούτιανες, σου θυμίζω εγώ .
Το 1995 με την ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ , ο Σαμαράς και το απόκομμά του , μπορούσε να ρίξει το ΠΑΣΟΚ.
Με τον Ανδρέα ... κλινικά νεκρό .
Θα τους έθαβε. Και θα πήγαινε το ΠΑΣΟΚ , εκεί που έπρεπε. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .

Τι έκανε αντί αυτού ;;;
Ψήφισε μαζί τους πρόεδρο . Και έμεινε άλλα 9 χρόνια.
Και φτάσαμε εδώ.
Ο Σαμαράς δεν ήταν Νέα Δημοκρατία τότε ο Σαμαράς ήταν πολιτική Άνοιξη
Ήταν εχθρός της Νέας Δημοκρατίας και ήταν το κόμμα που την έριξε

Και βέβαια μετά έγινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Όπως είχε γίνει και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είχε άλλο κόμμα
Όπως έγινε και ο Σημίτης στο ΠΑΣΟΚ που ο Παπανδρέου τον είχε στη μαύρη λίστα για αρχηγό
Όπως έγινε και ο Τσίπρας που παλιά ήταν στην ΚΝΕ
Κλπ
Και όλοι όταν ήταν σε άλλα κόμματα βρίζανε το κόμμα στο οποίο μετά έγιναν αρχηγοί

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.529
Πόντοι
3.656

Ρε γελοίο υποκείμενο .........
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .... ή μισθωτούς ....
ΠΟΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ;;;;;;

άϊ στο διάολο δηλαδή .....

Σου μιλάω για εκπαιδευτικό που κληρονόμησε ένα ακίνητο με αντικειμενική 550 χιλιάρικα.
Και οι άλλοι είναι ζευγάρι ... με μισθό ο ένας ... ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ....

τι φοροδιαφυγή κάνουν ;;;;;;

Αυτούς που φοροδιαφεύγουν .... ας εφαρμόσει αντι να δίνει επιδόματα ένα ΣΩΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ..........

Τι κάνει όμως ;;;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΑΛΦΩΝ ΓΙΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΕΞ ... ΠΑΛΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ........

Να δίνει ο καθένας 2€ το χρόνο για κάθε χρυσή λίρα που κληρονόμησε ή τους την έριξαν στο κρεβάτι του γάμου του ....
και 50€ το χρόνο για το ρόλεξ του πατέρα του ....

και γιατί όλα αυτά ;;;;;;

Για να συνεχίσει ο pezoporos που είναι παλιός ΔΕΗ τζης, να παίρνει 2500€/μήνα .... Χ 14 ....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ρε γελοίο υποκείμενο .........
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .... ή μισθωτούς ....
ΠΟΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ;;;;;;

άϊ στο διάολο δηλαδή .....

Σου μιλάω για εκπαιδευτικό που κληρονόμησε ένα ακίνητο με αντικειμενική 550 χιλιάρικα.
Και οι άλλοι είναι ζευγάρι ... με μισθό ο ένας ... ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ....

τι φοροδιαφυγή κάνουν ;;;;;;

Αυτούς που φοροδιαφεύγουν .... ας εφαρμόσει αντι να δίνει επιδόματα ένα ΣΩΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ..........

Τι κάνει όμως ;;;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΑΛΦΩΝ ΓΙΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΕΞ ... ΠΑΛΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ........

Να δίνει ο καθένας 2€ το χρόνο για κάθε χρυσή λίρα που κληρονόμησε ή τους την έριξαν στο κρεβάτι του γάμου του ....
και 50€ το χρόνο για το ρόλεξ του πατέρα του ....

και γιατί όλα αυτά ;;;;;;

Για να συνεχίσει ο pezoporos που είναι παλιός ΔΕΗ τζης, να παίρνει 2500€/μήνα .... Χ 14 ....
Δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντήσω σε ένα μπερδεμένο μήνυμα
Δες τι δηλώνουν οι Έλληνες από ακίνητα
Και κατάλαβε ότι είναι λίγοι αυτοί που δεν θα πάρουν το food pass λόγω ακίνητης περιουσίας

Και απάντησε επιτέλους και αυτό το 15% που δεν θα το πάρει θα έπρεπε να το παίρνει;

Όλοι θα έπρεπε να το παίρνουν;

Με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.529
Πόντοι
3.656
η ισπανία έμαθες τι έκανε ;
'εκοψε τελείως το φπα σε βασικά τρόφιμα .......

υπέρ τέτοιων μέτρων είμαι .......

όχι όποιος έχει σπίτι άνω των 250 χιλιάδων αντικειμενικής να πληρώνει αύξηση 100% ΣΤΙς ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ .....

και +1€ το λίτρο στη βενζίνη .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom