troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
κατσε και εσυ...μην το τραβας στα ακρα....χαζουλη ειναιτο καπακι απο την κασα απο παλετες θα του κλεισω
κατσε και εσυ...μην το τραβας στα ακρα....χαζουλη ειναιτο καπακι απο την κασα απο παλετες θα του κλεισω
καλα ... θα πω να τον τυλιξουν με τα φυλλαδια προσφορων απο τα μαρκετ ινκατσε και εσυ...μην το τραβας στα ακρα....χαζουλη ειναι
μιλα σε κανα υπουργο να τον βαλει στο καλαθι της νοικοκυραςκαλα ... θα πω να τον τυλιξουν με τα φυλλαδια προσφορων απο τα μαρκετ ιν
έτσι είναι οι περισσότεροι που ξεροχυνουν με νδ τύπε....άρχοντεςΞεροχυνω με Ντολμα αυτοκλητο παπαγαλακι με μικροφωνο του Κουλη που ψαχνει στα σκουπιδια και στις προσφορες του Λιντλ για να βγαλει το μηνα.....
Μάγκα .... μιλάμε κάτι λουκάνικα , σουτζούκι παστουρμάς ... από τέλη 2021 , πρέπει να έχουν πάρει 120% πάνω !Ξεροχυνω με Ντολμα αυτοκλητο παπαγαλακι με μικροφωνο του Κουλη που ψαχνει στα σκουπιδια και στις προσφορες του Λιντλ για να βγαλει το μηνα.....
έτσι είναι οι περισσότεροι που ξεροχυνουν με νδ τύπε....άρχοντες
δεν μπορω τωρα , ετοιμαζω φρεσκαρισμα στο αβαταρ μου ..μιλα σε κανα υπουργο να τον βαλει στο καλαθι της νοικοκυρας
Ειμαστε σε πολεμο ρε με τον Πουτιν!!!Μάγκα .... μιλάμε κάτι λουκάνικα , σουτζούκι παστουρμάς ... από τέλη 2021 , πρέπει να έχουν πάρει 120% πάνω !
Χωρίς υπερβολή . Κάτι χωριάτικα λουκάνικα πήρα σήμερα, είχαν 22€ το κιλό . Κάπου τέλη του 2021 , πρέπει να είχα ξαναπάρει ίδια
και είχαν κάπου 9.50€ .
Τι ηγέτης πρέπει να είσαι για να διπλασιάσεις την τιμή σε ελληνικά λουκάνικα ;;;
Πατάτες αχαϊας 1.10€ το κιλό , είχαν 0.35€ τέλη 2021 .
Αν έχεις σπίτι αξίας άνω των 250 χιλιάδων ευρώ, πρέπει να σου τριπλασιάζουν την τιμή της πατάτας σε ένα χρόνο !!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες τελικά για να τιμωρήσουμε αυτούς που ψήφισαν ΝΔ, να την ψηφίσουμε κι εμείς , για να ψοφήσουν αυτοί που την ψήφισαν το 2019 ;
Τι πουστοαβαταρ ειναι αυτο ρε ρεζιλη;δεν μπορω τωρα , ετοιμαζω φρεσκαρισμα στο αβαταρ μου ..
μπαινει η ανοιξη
Εγώ θα ψηφίσω νδ μόνο και μόνο για να βλέπω luben και μητσοτακηγαμιεσαι τυπεΛες τελικά για να τιμωρήσουμε αυτούς που ψήφισαν ΝΔ, να την ψηφίσουμε κι εμείς , για να ψοφήσουν αυτοί που την ψήφισαν το 2019 ;
Ειμαστε σε πολεμο ρε με τον Πουτιν!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι πουστοαβαταρ ειναι αυτο ρε ρεζιλη;
Τι πουστοαβαταρ ειναι αυτο ρε ρεζιλη;δεν μπορω τωρα , ετοιμαζω φρεσκαρισμα στο αβαταρ μου ..
μπαινει η ανοιξη
Μουστακι ο φερετζες του μπουστη....Τι πουστοαβαταρ ειναι αυτο ρε ρεζιλη;
του αναγνωριζω οτι μεσα στην σκληραδα μετα απο τοσα χρονια φυλακη ειναι ρομαντικοςΜουστακι ο φερετζες του μπουστη....
Υ.Γ
Μολις σου απαντησει πετα του και αυτο.....
Ιανη.Αναρωτιεμαι τι αλλο θα μας βρειΤι πουστοαβαταρ ειναι αυτο ρε ρεζιλη;
ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΑΜΗΜΕΝΕ BETA TESTERΙανη.Αναρωτιεμαι τι αλλο θα μας βρει
Και του ειχα πει μακρυα απο Φεραρι ειναι κωλαμαξο......Ιανη.Αναρωτιεμαι τι αλλο θα μας βρει
Αμα με βρουν,πες τους ενα φρεντο εσπρεσσο σκετο να φερουνΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΑΜΗΜΕΝΕ BETA TESTER
ε θα σεΑμα με βρουν,πες τους ενα φρεντο εσπρεσσο σκετο να φερουν
Μονο Ασκονα,Καντετ κλπ αξιοσεβαστε ιδιοκτητη φορητου χωρου εστιασηςΚαι του ειχα πει μακρυα απο Φεραρι ειναι κωλαμαξο......
Πανε αυτα.....τωρα μονο 626,323,Μιατα.Μονο Ασκονα,Καντετ κλπ αξιοσεβαστε ιδιοκτητη φορητου χωρου εστιασης
Πανε αυτα.....τωρα μονο 626,323,Μιατα.