kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 6.256
Ελα μη βαζεις τετοια τετοια εποχή, Μη λαϊκίζειςΑΡΙΣΤΑ
Ελα μη βαζεις τετοια τετοια εποχή, Μη λαϊκίζειςΑΡΙΣΤΑ
Για την τωρινή κατάσταση τα έχουμε συζητήσει πολλές φορέςΕιναι τοσο γκαντεμιδες η επιτηδες τα κανανε? Κων/νος Μητσοτακης 1991 Βενζινη απο 70 δραχμες σε μια μερα την πηγε 200 δραχμες και μετα σταθεροποιηθηκε στισ 250 δραχμες το λιτρο. Κουλης το 2022 το ηλεκτρικο ρευμα απο 0,06 σεντς η κιλοβατωρα εφτασε τα 0,25 σεντς με την επιδοτηση!!!! χωρις την επιδοτηση επιασε και ευρω. Ευτυχως που το ΣΤΕ ακυρωσε την ιδιοτικοποιηση της Υδρευσης. Θα λεγαμε το νερο νερακι. Αυτα και την επομενη 4ετια θα παρει τα επιδοματα πισω με τοκο.....
Το ότι οι γιατροί ξέρουνδαλαϊ μαν, βλεπω οτι δε βγαζουμε ακρη τελικα.
αμα μου λες οτι κοιτας ποιοτητα και ξερεις κιολας πολλα πραγματα απο τροφιμα-ποτα, αλλα ψωνιζεις γαλοπουλα σε ζελατινα η' ρουφας και συγκρινεις κοκα κολες ...αστο, οκ.
επομενως συνεχισε οπως εσυ ξερεις και ολα καλα
Τυχαίνει να το ξέρω καλά το θέμα ! Ψωνίζω τέτοιες στη δουλειά για κέρασμα !Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τα θέματα τροφίμων
Για αναψυκτικά τύπου κόλα
Μου αρέσουν μερικές μάρκες ιδιωτικής ετικέτας και απεχθάνομαι μερικές αλλες μάρκες ιδιωτικής ετικέτας
Παραδείγματος χάρη μετά την κανονική coca-cola μου αρέσει του lidl
Και απεχθάνομαι του market in
Σου έβαλα τις αύξησεις όλων των τιμών επίσημα από την ΕΛΣΤΑΤ δες της και κατάλαβεΤυχαίνει να το ξέρω καλά το θέμα ! Ψωνίζω τέτοιες στη δουλειά για κέρασμα !
Τα κουτάκια των 330cc του lidl . Cola με στέβια. Τα φτιάχνει η green cola, με ετικέτα lidl .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2021 ....
και Πόσο έχει τώρα ....
και τι ποσοστό αύξησης πήρε !!!!!!
Εγώ , λέω , τέλη 2021, είχε 0.22€ .... τώρα 0.32€ ....
45% ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!
45%
Είσαι δημόσιος υπάλληλος. Το θυμόμαστε. Πριν αναφερθείς στο φόρο επιτηδεύματος, μάθε τουλάχιστον ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ .ρε συ φαγώθηκες με το τέλος επιτηδεύματος,
που, αν και οθωμανικής λογικής, στο κάτω κάτω ένα 600αρι είναι,
Ανάλογα τα προστατευόμενα μέληγια οικογένεια πόσο είναι???
Για να θυμηθούμε τις παπάτζες του πατρός .... και του τότε καθεστώτος .... δεν με ενδιαφέρει ότι έπεσε 10/1993 ....Για να καταλάβεις εγώ πήρα τότε nissan sunny 1.6 με απόσυρση
Το οποίο ενώ είχε 5,5 εκατομμύρια δραχμες το πήρα 3,3
Αν διαβάζεις τις ανακοινώσεις Ααδε θα μαθαίνεις μερικές από τις απορίες σουΑρα το 85% του πληθυσμού δηλώνει 24κ και κάτω και δεν έχει πρώτη κατοικία. Σωστα??
Μαθαμε και κάτι καινούριο σήμερα!!!
Φθηνότερος κιμάς (μοσχάρι) είναι η λάπα ....Αν κοιτάγαμε μόνο την ποιότητα όλοι θα ψωνίζαμε βιολογικά προϊόντα
Που είναι πολύ πολύ ακριβότερα
Εμένα η λογική μου είναι ότι πρέπει να ψάχνουμε
Σήμερα στη λαϊκή πήρα μανταρίνια με 50 λεπτά το κιλό
Ο μπακάλης της γειτονιάς είχε με 1,3
Και στο σουπερμάρκετ 1,15
Σου θυμίζω ότι από το 94 και πέρα ήταν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚΓια να θυμηθούμε τις παπάτζες του πατρός .... και του τότε καθεστώτος .... δεν με ενδιαφέρει ότι έπεσε 10/1993 ....
Πήρα κι εγώ αμάξι με απόσυρση καλοκαίρι του 1992 !!!!!!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ... 5 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;
Το πήρα καλοκαίρι του 1992 ....
όντως για το ... 1992 ... δεν πλήρωσα τέλη !!!!!!
Το 1993 ... βάλαν το ... αυτοκόλλητο τελών !!!!!!!!
Μας είπαν .... ΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ... για το αυτοκόλλητο ... το 1993 ... θα δώσουν 1000δρχ ....
το 1994 είπαν ... ΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ... για το αυτοκόλλητο ... θα δώσουν 5.000δρχ ....
το 1995 για το ... αυτοκόλλητο .... 10.000 δρχ ....
το 1996 ... για το αυτοκόλλητο !!!!!!! 15.000 δρχ
Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1997 ...
από το 1996 πληρώναμε .... κανονικά τα τέλη ... σαν να μην είχαμε απαλλαγή .... ΓΙΑ ΤΟ ... ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ !!!!!!!
Ένα διαμέρισμα του 1990 στην καλλιθέα 160τμ μπορεί να έχει αντικειμενική 400 χιλιάρικα ...Όσον αφορά την πρώτη κατοικία
Από πού κι ως πού αν ένας έχει ΕΝΑ όχι υπερπολυτελές σπίτι δεν θα παίρνει το επίδομα food pass;
Ένα διαμέρισμα του 1990 στην καλλιθέα 160τμ μπορεί να έχει αντικειμενική 400 χιλιάρικα ...
Και άνεργο να είναι το ζευγάρι που μένει μέσα ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ FOOD PASS λογω περιουσίας .... όχι εισοδήματος !!!!!!
Διαμέρισμα πετρούπολη 140τμ μπορεί να έχει αντικειμενική 250 χιλιάρικα ... εφόσον μιλάμε για ζευγάρι ...
δύο παππούδων σπίτια σε χωριά κληρονομιά από 75 χιλιάρικα ...
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ FOOD PASS και άνεργοι να είναι ... ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!!!!!!
Μιση αλήθεια=ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ !!!!!!!!
Λένε πόσοι κόβονται ... ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!!!!
όντως ... λόγω εισοδήματος ... κόβουν 15% ....
λόγω περιουσίας ... κόβουν άλλο ένα .... 50% !!!!!!!
Προφανώς μας δουλεύειςΈνα διαμέρισμα του 1990 στην καλλιθέα 160τμ μπορεί να έχει αντικειμενική 400 χιλιάρικα ...
Και άνεργο να είναι το ζευγάρι που μένει μέσα ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ FOOD PASS λογω περιουσίας .... όχι εισοδήματος !!!!!!
Διαμέρισμα πετρούπολη 140τμ μπορεί να έχει αντικειμενική 250 χιλιάρικα ... εφόσον μιλάμε για ζευγάρι ...
δύο παππούδων σπίτια σε χωριά κληρονομιά από 75 χιλιάρικα ...
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ FOOD PASS και άνεργοι να είναι ... ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!!!!!!
Μιση αλήθεια=ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ !!!!!!!!
Λένε πόσοι κόβονται ... ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!!!!
όντως ... λόγω εισοδήματος ... κόβουν 15% ....
λόγω περιουσίας ... κόβουν άλλο ένα .... 50% !!!!!!!
Και εγώ ξέρω υποτίθεται άνεργο ο οποίος βγάζει πολλά μαύρα και παίρνει όλα τα επιδόματαΞέρω εκπαιδευτικό ... μένει π.ψυχικό ... σπίτι του 1950 .... κληρονομιά .... αντικειμενική 550.000€ ....
παίρνει μισθό μαθηματικού .... food pass ... δεν παίρνει !!!!!!
κανένα άλλο εισόδημα !!
πάλι καλά που δεν το παίρνουν,Λυπάμαι πολύ που δεν θα πάρουν το επίδομα και κάτω ο Κούλης
Το ότι είναι η αντικειμενική τι σημαίνει ;; ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 350 ; Αρχίδια πιάνει ! Και να αξίζει το σπίτι ... ποιός έχει να τα δώσει ;;;;Τώρα αν στην πιο ακριβή περιοχή της Καλλιθέας υπάρχει ρετιρέ
160 τετραγωνικών
Κατασκευής 1990
Που κάθονται δύο άνεργοι άνθρωποι
Που οι κακόμοιροι δεν θα πάρουν το food pass
Που η αντικειμενική αξία του ακινήτου τους είναι πάνω από 400.000 ευρώ;;;;;
Λυπάμαι πολύ που δεν θα πάρουν το επίδομα και κάτω ο Κούλης
πάλι καλά που δεν το παίρνουν,
κι ο άλλος αν δεν μπορεί να ζήσει στο ψυχικό να πάει αλλού
Ε μιας και ξεκινάς να μου θυμίζεις ...Σου θυμίζω ότι από το 94 και πέρα ήταν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ