Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Εντάξει με τη πολυκατοικία?
Εντάξει με τη πολυκατοικία?
Ρε αρκιντι καμία προσφορά για τυριά δεν θα μας πεις τελικά γαμω τις σπαλομπριζολες σου;Νομίζω ότι ξέρεις οικονομικά και μπορείς να σκεφτείς
Η μουστάρδα και το παγωτό ήταν ένα παράδειγμα ότι δεν παίρνουμε είδηση της μείωσης και της αύξησης του ΦΠΑ σε σχέση με τις τιμές
Πάμε τώρα στο επιχείρημα σου αν μειωθεί ο ΦΠΑ σε τρόφιμα σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ από 13 σε 6%
Θα μειωθούν οι τιμές των τροφίμων αρχικά κατά 7%
Η κυβέρνηση εκτός από το καλάθι του νοικοκυριού που για λόγους ευκολίας ας το αφήσουμε στην άκρη
Λέει ότι θα δίνει food pass 10% των αγορών που κάνει κάθε νοικοκυριό
Για τετραμελή οικογένεια λοιπόν λέει ότι θα είναι 520 ευρώ το μήνα
Για αυτό το ποσό η πρόταση Νέας Δημοκρατίας λέει ότι θα κερδίζεις 10%
Από το food pass
Και του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κερδίσει 7% από τη μείωση του ΦΠΑ
Για το ποσό αυτό λοιπόν και για όλα τα μικρότερα ποσά
Συμφέρει η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας
Για αρκετά μεγαλύτερα ποσά συμφέρει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσης η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ συμφέρει για τα σχετικά πιο πλούσια νοικοκυριά ή αυτά που έχουν μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία που δεν δικαιούνται food pass
Εάν σε κάθε αγορά αγαθού τροφίμου πετρελαίου βενζίνηςΔεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις κανενός κόμματος.
Εγώ λέω αυτό που θεωρώ λογικό με αυτά τα λίγα οικονομικά που ξέρω...αν μπορείς να συμμετέχεις στην συζήτηση σχολίασε τα facts και οχι το τι λεει το καθε κομμα :
Εάν μειωθεί ο ΦΠΑ θα πέσουν οι τιμές στα αγαθά και έτσι θα επωφεληθεί ο καταναλωτής και θα γίνει και μεγαλύτερη κίνηση στα σούπερ μάρκετ. Fact.
Σε μια οικονομία προβληματική που δεν έχουμε λεφτά το να ξοδεύεις λεφτά που δεν έχεις για να δώσεις ενέσεις στην αγορά οι οποίες απλά βοηθάμε να βγάλει ο κόσμος τις γιορτές και άντε να πάνε μέχρι τις εκλογές....δεν βοηθάμε την εθνική οικονομία αλλά της κάνουν μια τρύπα (δημοσιονομική) στο νερό. Fact.
Μειώνοντας τον ΦΠΑ θα επωφεληθεί ο καταναλωτής και θα ζημιωθεί το ταμείο του κράτους και σε δεύτερο βαθμό οι συντεχνίες που δεν θα μπορούν κάθε 2 μήνες να φέρνουν ''νέες τσουχτερές αυξήσεις'' σερβιρισμένες μέσω του skai. Fact.
Εάν έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτά που να μην περιλαμβάνει τις λέξεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να το διαβάσω...αν κατεβάσεις πάλι τίποτα σεντόνια για το ποιον συμφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιον η νδ δεν τα διαβάζω καν.
Πλάκα-πλάκα σιχαίνομαι όλα τα είδη των τυριώνΡε αρκιντι καμία προσφορά για τυριά δεν θα μας πεις τελικά γαμω τις σπαλομπριζολες σου;
Αν τους επιδοτούσες από τα λεφτά που βγαίνουν από το πηγάδι του σπιτιού σου τότε μπορεί να ήταν έτσι...Εάν σε κάθε αγορά αγαθού τροφίμου πετρελαίου βενζίνης
Δίνεις επιστροφή κάποιων χρημάτων θα αυξηθεί η ζήτηση σε αυτά τα προϊόντα fact
Σε μία οικονομία προβληματική δεν μπορείς να μειώνεις το ΦΠΑ
Στα τρόφιμα έτσι ώστε να επωφελούνται όλοι οι πλούσιοι και φτωχοί
Είναι καλύτερα να δίνεις επίδομα στους αυτούς που έχουν τις περισσότερες ανάγκες δηλαδή στους πιο φτωχούς
Έτσι λοιπόν καλύτερα επιδότηση μόνο στους λιγότερο πλούσιους
Παρά κατάργηση ΦΠΑ που θα ισχύει για όλους πλούσιους και φτωχούς
Και θα κάνει την προβληματική οικονομία ακόμα προβληματικοτερη
Γιατί δαπάνες είναι πολύ περισσότερες
Δεν θα διαφωνήσω ότι η διάρκεια που θα έχει μειωθεί ο ΦΠΑ η η διάρκεια της επιδότησης παίζει ρόλο
Εγώ πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να διαρκεί όσο υπάρχει ανάγκη είτε το ένα είτε το άλλο
Το θέμα είναι πόσα λεφτά έχεις βγάλει από το ταμείο του κράτουςΑν τους επιδοτούσες από τα λεφτά που βγαίνουν από το πηγάδι του σπιτιού σου τότε μπορεί να ήταν έτσι...
όταν τους επιδοτείς από τα λεφτά που πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ως φόρο..ασφαλιστικές εισφορές κλπ...
και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα αναγκαστείς να τους τα πάρεις πίσω κόβοντας τις επιδοτήσεις...
τότε τι έχεις κάνει? έχεις βγάλει από τα κρατικά ταμεία τα λεφτά του κόσμου και τα έχεις μεταφέρει στα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες πετρελαιοειδών...οι οποίοι τα έχουν εξαφανίσει στους ισολογισμούς τους...
και θα ζητήσεις σε λίγο καιρό πάλι από τον κόσμο να πληρώσει..για μια χρόνια ακόμα την τρύπα στο δημόσιο.
Εσένα σε πείραξε δηλαδή ότι θα ισχύει για τους πλούσιος ο ΦΠΑ..
...εδώ ψήφισαν πριν λίγο καιρό νόμο για να απαλλαξουν από τους φόρους τους ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ...χάνοντας το δημόσιο ΔΙΣ...
και θες να μου πεις ότι πειράζει αν αγοράζει ο πλούσιος τη γαλοπούλα με λιγότερο ΦΠΑ?
εχει βγαλει αφρους με αυτο σου το ξεβρακωμα και στο κραταει μανιατικοΑφοπλιστικά επιχειρήματα φίλε πού στο φανερό γκάλοπ λες ότι ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία και τη βριζεις από το πρωί ως το βράδυ
Κατά τα άλλα εγώ είμαι χαζός και λοιπά
Έτσι νομίζω και εγώεχει βγαλει αφρους με αυτο σου το ξεβρακωμα και στο κραταει μανιατικο
του εθιξες το προφιλ δαλαϊΈτσι νομίζω και εγώ
Πλάκα-πλάκα σιχαίνομαι όλα τα είδη των τυριών
Μου λείπει ένα ένζυμο και δεν μπορώ ούτε να τα μυρίζω
το 10 που σου δινει ομως το παιρνει σαν 30-40-50 απο την αλλη την τσεπη με πετρελαια, φορολογικες δηλωσεις, ρευματα, κτηματολογια-νομιμοποιησεις κλπ κλπ κλπΝομίζω ότι ξέρεις οικονομικά και μπορείς να σκεφτείς
Η μουστάρδα και το παγωτό ήταν ένα παράδειγμα ότι δεν παίρνουμε είδηση της μείωσης και της αύξησης του ΦΠΑ σε σχέση με τις τιμές
Πάμε τώρα στο επιχείρημα σου αν μειωθεί ο ΦΠΑ σε τρόφιμα σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ από 13 σε 6%
Θα μειωθούν οι τιμές των τροφίμων αρχικά κατά 7%
Η κυβέρνηση εκτός από το καλάθι του νοικοκυριού που για λόγους ευκολίας ας το αφήσουμε στην άκρη
Λέει ότι θα δίνει food pass 10% των αγορών που κάνει κάθε νοικοκυριό
Για τετραμελή οικογένεια λοιπόν λέει ότι θα είναι 520 ευρώ το μήνα
Για αυτό το ποσό η πρόταση Νέας Δημοκρατίας λέει ότι θα κερδίζεις 10%
Από το food pass
Και του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κερδίσει 7% από τη μείωση του ΦΠΑ
Για το ποσό αυτό λοιπόν και για όλα τα μικρότερα ποσά
Συμφέρει η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας
Για αρκετά μεγαλύτερα ποσά συμφέρει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσης η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ συμφέρει για τα σχετικά πιο πλούσια νοικοκυριά ή αυτά που έχουν μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία που δεν δικαιούνται food pass
Δεν είναι πολύ περισσότερα επειδή θα επωφεληθούν και οι πλούσιοι αλλά επειδή είναι πιο μόνιμο μέτρο..άλλωστε στην Ελλάδα ρε τύπε ποσού είναι πραγματικά πλούσιοι? Και τι θεωρείται πλούσιος? οποίος βγάζει πάνω από 1000 ευρω?? Ανοησίες είναι αυτά.Το θέμα είναι πόσα λεφτά έχεις βγάλει από το ταμείο του κράτους
Είτε μέσω μείωση ΦΠΑ είτε μέσω επιδοτήσης
Και επειδή αυτά που δίνεις μέσω μείωσης ΦΠΑ απευθύνονται και σε πλούσιους και φτωχούς είναι πολύ περισσότερα
Έχει μπει φόρος και στους παραγωγούς βενζίνης και στην πορεία βενζίνης και σε λίγο θα ανακοινωθεί και για τα διυλιστήρια
Και το ποσό αυτό που θα πάρει από φόρους διυλιστηρίων θα το δώσει στο food pass
Θα πάρει από τους πλούσιους για να δώσει στους φτωχούς
Βέβαια και από την άλλη πλευρά μερικές φορές πρέπει να δίνονται κίνητρα στις επιχειρήσεις
Eισαι και σινεφιλ,ευγε
Γεια σου Ζηκο με τα ωραία σου , μαζι με τον άλλον τον ηλιθιο τι ωραια που τα βρισκετεΈτσι νομίζω και εγώ
δε ξερει που να κρυφτει απο τη ντροπη του.Έτσι νομίζω και εγώ
Δεν είναι πολύ περισσότερα επειδή θα επωφεληθούν και οι πλούσιοι αλλά επειδή είναι πιο μόνιμο μέτρο..άλλωστε στην Ελλάδα ρε τύπε ποσού είναι πραγματικά πλούσιοι? Και τι θεωρείται πλούσιος? οποίος βγάζει πάνω από 1000 ευρω?? Ανοησίες είναι αυτά.
Ανοησίες είναι επίσης και αυτά που λες...δεν υπάρχει παραγωγός βενζίνης που έχει μπει φόρος...υπάρχουν τα διυλιστήρια (2 είναι) που εισάγουν την πρώτη ύλη και μέσω της διύλισης βγάζουν τα παράγωγα του πετρελαίου (ντίζελ, αμόλυβδη κλπ) που μέχρι σήμερα δεν έχουν φορολογηθεί ανάλογα με τα ξαφνικά υπέρ κέρδη τους.
υπάρχουν οι εταιρείες πετρελαιοειδών και τα βενζινάδικα που αγοράζουν από τα διυλιστήρια το καύσιμο και στο πουλάνε εσένα..που και αυτοί κερδίζουν αλόγιστα γιατί τη μια μέρα (με το ίδιο αγορασμένο καύσιμο) έχουν το ντίζελ 1.8 και την άλλη μέρα 2.10.
Ναι και εσένα σου έκαναν συμβόλαιο ποσά θα πάρουν από τα διυλιστήρια και ποσά θα δώσουν στο food pass.
Ρε δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ξεφτίλα αυτά? Εσένα σου δίνουν 10e food pass να πας στα lidl και στους εφοπλιστές έχουν ψηφισει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ...να δινει ο καθενας οτι θελει...αρκει να δινουν ολοι μαζι 80εκατομύρια το χρόνο σε ένα ταμείο...
στο είπα και πριν αλλά το έκανες αβαβά...
Έχει φορολογηθεί η εμπορία της ηλεκτρικής ενέργειας όχι των πετρελαιοειδώνΔεν είναι πολύ περισσότερα επειδή θα επωφεληθούν και οι πλούσιοι αλλά επειδή είναι πιο μόνιμο μέτρο..άλλωστε στην Ελλάδα ρε τύπε ποσού είναι πραγματικά πλούσιοι? Και τι θεωρείται πλούσιος? οποίος βγάζει πάνω από 1000 ευρω?? Ανοησίες είναι αυτά.
Ανοησίες είναι επίσης και αυτά που λες...δεν υπάρχει παραγωγός βενζίνης που έχει μπει φόρος...υπάρχουν τα διυλιστήρια (2 είναι) που εισάγουν την πρώτη ύλη και μέσω της διύλισης βγάζουν τα παράγωγα του πετρελαίου (ντίζελ, αμόλυβδη κλπ) που μέχρι σήμερα δεν έχουν φορολογηθεί ανάλογα με τα ξαφνικά υπέρ κέρδη τους.
υπάρχουν οι εταιρείες πετρελαιοειδών και τα βενζινάδικα που αγοράζουν από τα διυλιστήρια το καύσιμο και στο πουλάνε εσένα..που και αυτοί κερδίζουν αλόγιστα γιατί τη μια μέρα (με το ίδιο αγορασμένο καύσιμο) έχουν το ντίζελ 1.8 και την άλλη μέρα 2.10.
Ναι και εσένα σου έκαναν συμβόλαιο ποσά θα πάρουν από τα διυλιστήρια και ποσά θα δώσουν στο food pass.
Ρε δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ξεφτίλα αυτά? Εσένα σου δίνουν 10e food pass να πας στα lidl και στους εφοπλιστές έχουν ψηφισει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ...να δινει ο καθενας οτι θελει...αρκει να δινουν ολοι μαζι 80εκατομύρια το χρόνο σε ένα ταμείο...
στο είπα και πριν αλλά το έκανες αβαβά...
ωχ πηρε μπρος ο μαλάκας
θα αρχισει τα λουλουδια και τα άλλα τα παιδικά
πόσο ταιριαστοι με τον αλλον τον ηλιθιο με το μικροφωνο
αυτος κιθαρα ο άλλος μικροφώνο , η γυφτικη κομπανία
Καλώς τον έξυπνο καπιταλιστήωχ πηρε μπρος ο μαλάκας
θα αρχισει τα λουλουδια και τα άλλα τα παιδικά
πόσο ταιριαστοι με τον αλλον τον ηλιθιο με το μικροφωνο
αυτος κιθαρα ο άλλος μικροφώνο , η γυφτικη κομπανία