pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Οι άνθρωποι πρέπει να αναγνωρίζουν τα λάθη τους
Έτσι λοιπόν έκανα λάθος με σένα
Δεν κάνω την πάπια λοιπόν μη αναφέροντας το
Παρότι πρέπει να μου ζητήσεις εσύ 100 φορές συγνώμη για τις βρισιές που μου ρίχνεις θα σου ζητήσω εγώ γιατί σε μπέρδεψα με άλλον
Και δεν πρόκειται να το ξαναγράψω αυτό
Για το θέμα μας τώρα
Δεν περιμένω να ακούσω από την κυβέρνηση τι θα πει για να τα πω εγώ πρώτα τα έγραψα εγώ και τώρα τα λέει ο υπουργός οικονομικών
Ακριβώς ότι έχω γράψει και γράφω τρεις μέρες
Ειδικά για τα τρόφιμα ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε: "Στα τρόφιμα η κυβέρνηση έχει κάνει μία επιλογή η κυβέρνηση. Η επιλογή αυτή είναι να φορολογήσει τα διυλιστήρια και το ποσό αυτό τα 650 εκατομμύρια, να δοθούν στους καταναλωτές. Έτσι μία τετραμελής οικογένεια θα παίρνει 52 ευρώ το μήνα. Εάν μειώναμε τον ΦΠΑ κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες η ωφέλεια θα ήταν 36 ευρώ, θα ήταν μικρότερη βοήθεια και δεν θα ήταν βέβαιο ότι θα κατέληγε στον καταναλωτή, καθώς μπορεί να χανόταν στην εφοδιαστική αλυσίδα. Συνεπώς η βοήθεια που δίνεται είναι στοχευμένη, σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη κι όχι οριζόντια, καταλήγει στον καταναλωτή και το δημοσιονομικό κόστος των μέτρων που εισηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση είναι τρεισήμισι δισ. ευρώ το έτος που σημαίνει ότι η Ελλάδα το 2023 θα επιστρέψει σε σημαντικά πρωτογενή ελλείματα που πρέπει να το αποφύγουμε
Κατάλαβες φίλε Βάλτα τώρα με τον υπουργό οικονομικών
Και λέει για άλλα τι έχει κάνει η κυβέρνηση στην ενέργεια και λοιπά
Στο επόμενο μήνυμα αυτό
Γεια σου κομματικό κάθαρμα.
Πήρες καινούριο φυλλάδιο Lidl ?
Τις προσφορές ψάξε και άσε τα "δελτία τύπου" της ΝΔ, το κάνουν άλλοι καλύτερα από σένα