Σαν εσένα πολλοί και σαν εμένα εξίσου πολλοί. Οπότε δε μπορείς να ισχυριστείς πως η κατάσταση οικονομικά είναι χειρότερη ή καλύτερη. Ανάλογα που βρίσκεται ο καθένας λοιπόν. Εγώ είμαι κερδισμένος απο εισφορές, προκαταβολή φόρου, εισφορά αλληλεγγύης, φόρο εισοδήματος, προκαταβολή φόρου. Κατά ένα σεβαστό ποσό. Όπως και όσοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με μένα. Μου ροκανίζει αυτή τη διαφορά με κόστος καυσίμων, ενέργειας, άνοδο τιμών. Αυτό δεν αναιρεί ότι μεγάλο κομμάτι του κόσμου είδε διαφορά στην τσεπη του με στοχευμένες παρεμβάσεις του. Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επιβαρύνσεις που είχαμε και την τωρινή κατάσταση, θα είχαμε τελειώσει όλοι μας. Κι αυτός είναι ο λόγος που αντέχει ο Μητσοτάκης πάρα το χαμό που γίνεται και κάθε τρεις και λίγο ο Τσίπρας αναφέρει πως αδίκησε τη μεσαία τάξη. Σκέφτεσαι οτι με κάτι παραπάνω από 20 χιλιάρικα ο ΣΥΡΙΖΑ σε θεωρούσε πλούσιο και σε πήγαινε γαμιωντας. Εγώ δε θα ψηφίσω κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω, σου λέω ότι θα ψήφιζα τιμωρητικά αυτόν που με γονάτισε οικονομικά για ιδεολογικούς λόγους.